| Nový člen (Horox & Mike) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 2:15 am | |
| Sephiroth
Keď sme prešli cez tie bezpečnostné dvere, tak sa tým vysvetlila moja nevyslovená otázka, že ako tu môžu experimentovať... Skutočne dobre zariadené... a dokonale sterilné potvrdil som. Prišli sme za Suzuki, ponorenej do výskumu, ale všimla si nás... Takže tu experimentuje... Zdá sa to tu slušne vybavené... Suzuki vyzerá byť na vysokej úrovni... Len kútikom oka som postrehol jej zvláštny pohľad, avšak hneď ho odvrátila... Hm... možno sa mi to zdalo... pomyslel som si a radšej som sa tiež pozrel inam... Máš to tu skvelo vybavené, Suzuki povedal som typicky chladným hlasom... | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 2:22 am | |
| Suzuki
Určite si skvelo vybavený aj ty. povedala som zo zvláštnym úsmevom. Dvojzmysel ako hrom... ... Weiata prevrátil očami, sadol si na stoličku a začal čítať nejaké dokumenty. Ehm,.. myslela som tvoj meč... ten čo má 7 stôp... zasmiala som sa nevinne. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 2:27 am | |
| Sephiroth
Potichu som sa zasmial... Samozrejme... veď čo iné by si mohla myslieť, že? povedal som so zvláštnym poúsmevom, a s tónom, z ktorého bolo jasné, že som plne pochopil význam jej dvojzmyslu... Hm... zaujímavé... No, a čo tu skúmaš? spýtal som sa a prišiel som bližšie k jej vzorkom, aby som lepšie videl, a zároveň som bol bližšie aj pri nej... | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 2:34 am | |
| Suzuki
Sakra, nie je taký hlúpy... Bol o dosť vyšší ako ja, takže som musela zdvíhať hlavu aby som mu vôbec videla do očí. Všeličo... ale počula som, že ty si genetický zázrak... môžem sa pozrieť? spýtala som sa celkom vážne a ukázala na jeho ruku. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 2:38 am | |
| Sephiroth
Na tvári sa mi zjavil chladný výraz... ale po chvílke som sa znova trocha pousmial... Tak teda dobre... Aĺe si asi jediná, ktorej toto ukazujem... povedal som potichu... Vyhrnul som si rukáv a nastavil ruku... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 2:42 am | |
| Suzuki
Obdivne som prezerala jeho pokožku, a stavbu ruky. Rukou som jemne hladila po jeho ruke s úsmevom na tvári. Uhm, pekné.. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 2:49 am | |
| Sephiroth
Prezerala mi ruku... jemne mi ju hladila so svojou, zrejme chcela len zistiť stavbu mojej ruky... Hm... zaujímavé... Nehovorol som nič, len som na ňu hľadeľ... Bola o dosť nižšia... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:00 am | |
| Suzuki
Po jeho ruke som vyšla až k ramenu a potom som zložila ruky. Si naozaj unikát... poznamenala som zo zasneným pohľadom a nespúštala z neho oči. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:06 am | |
| Sephiroth
Keď to hovoríš ty, tak to bude pravda... povedal som a pozeral jej celý čas do očí... Je to tak... zvláštne... Rukáv som si opäť zhrnul na ruku... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:08 am | |
| Suzuki
BUM! Do hlavy mi vletela kniha, ktorú hodil Weiata, aby som sa prebrala... fungovalo to. Ach... au.. chytila som sa za hlavu a knihu hodila spať po majiteľovi. Tak ti to tu ukážem... rozhodla som konečne a začala krácať naprieč labákom. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:20 am | |
| Sephiroth
Weiata jej trafil do hlavy knihu... musel som sa aspoň pousmiať... Vydal som sa teda za ňou a nechal ju, nech mi ukáže to skvelé laboratórium... Na tvári som už mal zvyčajne chladný výraz... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:25 pm | |
| Suzuki
Tu robím všetky experimenty a výskum. povedala som stručne. Prechádzali sme rôznymi modernými sálami plných prístrojov na biologický a genetický výskum. Niekde bolo vidieť aj experimenty na zbraniach a rôznej čakre. Ked už som začala z génmi, prečo skončiť len tam? pousmiala som sa pri pohľade na experimentálny meč. Výborne sa mi tu darí. Ostatní dodávajú rôzne veci, zbrane, pomôcky, gény, a ja to spracujem. Stále sme chodili, a laboratórium nemalo konca. Strop musel byť vo výške aspoň 50 metrov, a celý výskumný komplex v ktorom Suzuki pracovala, musel mať do dĺžky aspoň 500 metrov. Pre to celá základňa bola tak hlboko pod zemou. Ale samotné jadro celého výskumu tvorí genetický výskum... z ktorým som to dotiahla pekne daľeko. pousmiala som sa pyšne. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:30 pm | |
| Sephiroth
Prezeral som si celý ten komplex... bol veľký a skutočne skvelo vybavený... Experimentálne zbrane, chakry, genetika... Áno... si skutočne dobrá... všetky tieto veci sú na vysokej úrovni... povedal som jej. Rozhodne je to naslovovzatá odborníčka... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:53 pm | |
| Suzuki
Iba som mávla rukou, v skutočnosti mi to zalichotilo, a mierne som sa začervenala. Opať som sa naňho usmiala ako predtým a bez slova pokračovala dalej. Po pár krokoch sme narazili na dalšieho člena. Potichu som prikývla na pozdrav. On nehovorí. Ale voláme ho Maszata. Je to môj najdôležitejší spolupracovník... neuveriteľne schopný. Maszata mal bielu masku na tvári a neprehovoril ani slovko. Ked sme prišli, zdvihol hlavu a mierne ju poklonil smerom dole. Už ťažko povedať, či to bol úklon, alebo len pohnutie hlavou. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 3:57 pm | |
| Sephiroth
Mierne som poklonil hlavu smerom dole, presne ako on... Ja som Sephiroth... teší ma, Maszata pozdravil som ho. Budeš zrejme skutočne schopný, keď to hovorí Suzuki. hovoril som mu zvyčajne chladným tónom a pousmial som sa na Suzuki... Potom som opäť pozrel na Mazsatu. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 4:28 pm | |
| Suzuki
Bol otočený na Sephirotha a potom sa otočil na mňa. Do rúk zobral akýsi zvláštny meč. To je Muramasa?! spýtala som sa prekvapene a podišla k nemu. Meč bol naozaj obdivuhodný. Takže sa ti ho konečne podarilo aktivovať? usmiala som sa zoširoka. Potom mi ukážeš ako... nevedela som na to prísť riadne dlho. nadchýnala som sa. Muramasa... Muramasa bol náš najvzácnejší meč vôbec. Najsilnejší, nezničiteľný. Chcela som ho začať používať po jeho konečnej aktivácii - a Maszatovi sa to podarilo. Len tak. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 4:32 pm | |
| Sephiroth
Aktivovaný Muramasa? spýtal som sa... Celkom slušné... Obdivuhodné... Prezeral som si ten meč... Už len to, že ho vidím naživo, bolo nečakané... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 4:40 pm | |
| Suzuki
Maszata, rýchlo ho chod uložiť do trezoru A. Nech ti pomôže Kanuzaku. povedala som stále nadšene. Trezor A je totiž ten najbezpečnejší. Má takú ochranu, že ani Kyuubi by nestačila na jeho zničenie, alebo odokmnutie. vysvetlila som zákerne. Tam schovávame... no, asi vieš... veci najvyššieho utajenia, a kvality. A vzácnosti.. pousmiala som sa a pokračovali sme. Onedlho budem môcť vyrobiť sharingan. Koľko ich chcem, toľko ich budem mať. Aj byakugan. Rinnegan ešte nie, ale aj k tomu príde. A ostatné kekkei genkai. zasmiala som sa. To bol ústredný plán, ale stále nie jeho jadro. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sat Apr 17, 2010 4:45 pm | |
| Sephiroth
Vyrobené kekkei genkai? povedal som, a dokonca bolo v mojom hlase počuť aj trocha toho prekvapenia... pery sa mi vykrivili do temného úsmevu... Opravujem to, čo som povedal predtým... nie si len dobrá, ale si vynikajúca Nikdy by ma nenapadlo, že by sa nejaký človek mohol dostať až tak ďaleko... dával som na to šancu len sebe... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 12:37 am | |
| Suzuki
Je to proste záležitosť génov. Každý jednotlivý gén je časť DNA, ktoré sa nachádza v bunkách. A na mojej úrovni už môžem manipulovať s bunkami akokoľvek chcem. Dokonca ich aj modifikovať, alebo rovno vytvoriť s aplikovanou DNA kde sú gény ktoré spracujem. Preto zbieram rôznych ľudí s potenciálom. Môžu mať kvalitné gény. A tak tiež aj členov rôznych klanov. Najviac sa teším ako vytvorím sharingan. vysvetlila som v krátkosti. Ja som *vynikajúca* vo všetkých aspektoch, nie len vedeckých... pousmiala som sa naňho a nad svojím dalším dvojzmyslom. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 12:43 am | |
| Sephiroth
Takže kekkei genkai? Obdivuhodná schopnosť... povedal som jej... Krátko som sa zasmial a pousmial sa na ňu... Áno, to som si istý... odpovedal som jej tónom, z ktorého bolo jasné, že som pochopil jej dvojzmysel... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 12:50 am | |
| Suzuki
Huh... a to je ešte nič. Síce to bude pekné, samovoľne a kedykoľvek vyrobiť kekkei genkai, a aplikovať ho na niekoho. Ale čo je naozaj senzácia... nadšene som rozhodila rukami. ... je to zložité. Nebude vadiť menšie vysvetľovanie? spýtala som sa neisto. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 12:52 am | |
| Sephiroth
Znova som sa zasmial... Len kľudne vysvetľuj... ja počúvam... povedal som jej s poúsmevom na tvári... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 1:57 am | |
| Suzuki
Ked budem dokázať vytvoriť napríklad sharingan, alebo aktivovať u kohokoľvek genkai, ako majú Kaguya, tak to bude výborné. Ja ich však dokážem dať viac do jedného človeka. Vieš čo to znamená? Rôzne gény dám preč, a prázdne miesta DNA zaplním rôznymi kekkei genkai. Takže jeden ninja bude môcť mať aj sharingan, aj byakugan, aj mnoho iných kekkei genkai, bez limitu. Problém nastane, že bude môcť používať len jedno... nedokáže predsa prepínať medzi kekkei genkai. A potom som našla riešenie... aplikujem každému aj moje kekkei genkai na maximálnej úrovni, ktoré dokáže modifikovať bunky na úrovni génov. Potom si budú môcť medzi kekkei genkai doslova prepínať, rýchlou modifikáciou buniek. Ked sa mi toto všetko podarí, vytvoriť jedinca so všetkými kekkei genkai ktoré bude môcť použiť na ich maximálnej úrovni, začnem jeho zmiešané gény dávať do ostatných jedincov. A hľa, tu máš armádu dokonalých vojakov, z ktorých každý bude mať sharingan, byakugan a tak dalej... toto všetko je otázka najbližších rokov, možno mesiacov. vysvetlila som nadšene a víťazoslávne sa na Sephirotha pousmiala. Zapôsobila som? | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) Sun Apr 18, 2010 2:04 am | |
| Sephiroth
Pozeral som na ňu a na tvári sa mi zjavil temný poúsmev,,, Ja som vedel, že vytvárate armádu... Je to skutočne dobrý plán... S týmto je skutočne možné... zničenie sveta... hovoril som jej a v hlase mi bolo počuť nadšenie... temné nadšenie... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nový člen (Horox & Mike) | |
| |
|
| |
| Nový člen (Horox & Mike) | |
|