Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 11

Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 7:52 pm

Neko

Pozorovala jsem jak Neo Sasori pomaličku rudne až do barvy svých vlasů. Začala jsem se potichu smát, ale ošetřovat opravdu uměl. Skoro jsem jeho dotyky ani necítila. Hmm ošetřuješ opravdu moc dobře. pochválím ho.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 7:55 pm

Neo Sasori

Ehm... to vieš... pri bábkach musíś mať jemnú ruku... povedal som jej s rozpačitým úsmevom, ale rýchlo som zase odvrátil pohľad.
Už som ju viac hladkal ako ošetroval...
Po chvíľke mala ošetrené všetky zranenia na nohách, ale ja som ju stále hladkal a nepúšťal...
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 8:15 pm

Neko

Oo to je zajímavý. povím a usměju se. Jeho jemné dotyky mě pomaličku uspávaly. Hodně nahlas jsem zývla. S polouzavřenýma očima jsem se omluvila. Pardon, asi jsem nějak moc unavená. Protáhnu si ruce jako kočka a ještě jednou zývnu, ale tentokrát o něco tišeji. Pak jsem sundala nohy ze Neo Sasoriho klínu, jako že se ještě převléknu, ale únava mě přemohla a já se bokem opřela o Neo Sasoriho, a tak nějak jsem úplně usla.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 8:19 pm

Klon

Pozeral som záznamy, ako pestovať mrkvu...
Celkom nuda, ale čítal som to, aspoň sa naučím niečo o mrkve...

Mumei

Už bolo načase sa zbaliť... Zakecali sme sa so správcom u nudných farmárčinách...
Keď to správca nečakal a strážiam sme sa trochu vzdialili, tak som ho jednoducho ovalil po krku a hodil ho rýchlo cez plecia...
Potom som vyskočil na najvyššiu budovu skôr, ako sa na mňa vrhnúť stráže...
Nechcel som takmer vôbec bojovať... Na streche som teda bleskovo zložil pečate... Garason: Hobākurafuto no Jutsu!
Z mojich úst teda vyliezlo trochu skleneného prachu, ktoré pôsobilo ako vznášadlo...
Naložil som na prach farmára a nastúpil si... Okamžite sme vzlietli, paradoxom ale bolo, že som bol stále v tele správcu č.1 a v henge zároveň, po použití jutsu sa mi teda henge zrušilo, teda to vyzeralo, že správca č.1 unáša správcu č.2 ...
S neutrálnym výrazom som teda letel preč. Neobával som sa, že po mne budú strieľať šípy pretože by mohli zraniť svojho správcu...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 8:24 pm

Neo Sasori

Eh... Neko? spýtal som sa jej. Ale ona už zaspala...
Hladkal som ju jemne po vlasoch... a popri tom som ju jemne uložil do postele, aby sa nezobudila...
Prikryl som ju a jednoducho som na ňu hľadel a ďalej ju hladkal...

>Klon

Našiel si fotky nahého správcu v sprche...

>Mumei

Stráže boli zalarmované...
Vybehli za tebou cez hlavnú bránu a prenasledovali ťa...
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 8:35 pm

Klon

Pozeral som si fotky...
Ani som sa na nich nesmial, aj keď zrejme vtipné boli, ale poviem vám, žiadna Megan Fox to nebola.
Rozmýšľal som ale, či ich donesiem Shokushuovi, mohol by sa potešiť...
Fotky som nechal vyložené na stole a zmizol...

Mumei

Stráže ma prenasledovali...
Hodiť im niečo do cesty? Napadlo ma, vtedy som ale odbočil, pekne cez rieku...
Oni utekali po zemi a ja som jednoducho lietal čo znižovalo šance že ma chytia na 0%, teda som toho využil a prešiel cez rieku tam, kde nie je prechod. Potom som jednoducho letel za rieku a cez les, ďaleko, aby ma nemohli vystopovať a ani omylom dobehnúť a nájsť môj smer...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 8:38 pm

>Mumei

Misia úspešná... zdrhol si im.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 8:42 pm

Mumei

O pár minúť (hodně minút) som dorazil ku vchodu...
Zatlačil som teda 3x na 5 určitých miest...
Snáď niekto otvorí...
Stále to ale vyzeralo, že správca č.1 nesie správcu č.2 a po Mumeiovi ani stopy...
A však inteligentnejšiemu dôjde, že niekto z pospolitého ľudu sa tu nedostane a nepozná kombináciu pre vstup...
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:08 pm

Neko

Za těch pár minut (hodně minut) jsem se i já stačila pořádně vyspat. Probuzení bylo příjemné. Někdo mě totiž jemně hladil. Když jsem otevřela oči, uviděla jsem, že to je Neo Sasori. Trochu jsem zčervenala, usmála se a pozdravila ho.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton
Číslo týmu: 6

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:09 pm

Kapel

Dvihol som sa a a schoval si mec na bezpecne a premna praktivke miesto, do posvi za opasok, potom so vysiel na chodbu ze sa pojdem ostrapravedlnit Sasorimu, kracal som po kamennej chodbe a zvuky mojich korokov zblnkali po chodbe, ked som dosiel tak som videl ako Sasori uklada iba uterakom zakrytu Neko do postele, Ehm..prepacte pane..! povedal som klesajucim hlasom, ja uz idem... otocil som sa pripraveny na odchod ze som prisiel nevhod
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:11 pm

Neo Sasori

Keď sa Neko prebudila, tiež som sčervenal.
A-ahoj, nie si hladná? spýtal som sa jej a ukázal som na chlebíčky, čo boli na nočnom stolíku.
Robil som ich sám. povedal som a milo som sa na ňu usmial.
Ruku, ktorou som ju celý čas hladkal, som teraz radšej rýchlo odtiahol...

>Kapel, pred pár hodinami

Príchod Kapela som nečakal, ale zastavil som ho.
Nie nie, to je dobre! povedal som rýchlo, ale nedal som ruky preč z Neko.
Čo by si rád?
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:23 pm

Neko

Jéé chlebíčky, určitě si dám a moc ráda. Usmála jsem se a posadila v posteli. Dělo se něco zajímavého mezitím co jsem spala? zeptala jsem se zvědavě.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:31 pm

Neo Sasori

Len sem prišiel Kapel, ale inak nič vážne... Dúfam, že ti budú chutiť... povedal som a začervenal som sa pri pohľade na to, ako sa z teba zošuchla perina a ty si bola stále len v uteráku.
Chlebíky mali toho na sebe všeličo...
Syr, šunku, nejakú rybaciu nátierku, podozrivo vyzerajúci kaviár a niečo, čo vyzeralo ako ramen.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:42 pm

Kapel, pred pár hodinami

Sasori-sama...chcel som sa len uprimne ospravedlnit za utok Shokushua ale ked,...j-j-ja... som to nezniesol, tam odkail pochadzam su ženy symbolom lásky, matky, života, uctievam ich a vážime si ich, neovladol som sa a nezaručujem....že sa budem ovládať a raz ho nezabijem lebo to čo robí.....neda sa pop-isať ten hnev...zatriasol sa mi hlas

Naposledy upravil Hospi dne Sun Jun 06, 2010 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:43 pm

Neko

To, že jsem na sobě měla stále jen ručník, jsem nějak neřešila. Podívala jsem se na chlebíčky, vypadaly chutně, teda až na ty, co ně sobě měli kaviár. Těm jsem se raději vyhla a vzala si chlebíček, kde kaviár nebyl. Když jsem si do něho kousla, smíchalo se mi v puse několik různých chutí. Smíchali se ale do jedné výborné. Umm vynikající. pochválím skvěle udělaný chlebíček. Žvejkám dál chlebíček a přitom nahlas přemýšlým. Hmm Kapel jo? No to je jedno, ale neměla se někdy v tuhle dobu vrátit i Mumie z mise? Teda chci říct Mumei?
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 9:51 pm

Počúval som jeho monológ...
Vedel som, ako sa cíti. Teraz, keď som nebol v bábke, a premýšľal som nad tým...
Cítil som sa ako monštrum kvôli tomu, že som s tým celý čas niečo nerobil...
Vieš Kapel... K Shokushovi som vždy cítil tak trocha odpor. Vlastne... poriadny odpor. Momentálne som vo svojom tele, a viem cítiť pocity. A môj odpor k nemu sa len stupňuje. Problém je v tom, že je pre túto organizáciu dôležitý, a úprimne povedané, neviem, čo s tým robiť. povedal som mu.
Myslel som to úprimne. Môj hlas nebol bezcitný, skôr dosť smutný. Kapel ma takto videl po prvý krát.

Neo Sasori

Chutia? Jé, to som rád! povedal som šťastne a usmial som sa na ňu.
Nerobil som jedno už táák dlho... hovoril som.
Potom povedala poznámku o Mumeiovi...
Zasmial som sa, keď ho nazvala Múmiou a povedal som: Idem sa pozrieť, či tu už nie je. Počkáš tu na mňa?
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:03 pm

Neko

To že se Neo Sasori smál mi udělalo uvnitř mě dobře. Počkám tu na tebe, neboj. Zatím si dám ještě jeden chlebíček. usměju se a zakousnu do chlebíčku.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:06 pm

Neo Sasori

Hneď som tu! povedal som jej šťastne a vyšiel som do kancelárie.
Skontroloval som zariadenie a tam stál...
Eh...?
Jedna obeť, ktorá unášala druhú?
Bol to asi Mumei, ale radšej som to bežal skontrolovať osobne.
Otvoril som im vchod...
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:06 pm

Kapel, pred pár hodinami

S vypulenými okálmi som sledoval jeho ľudskú podobu, a cítil som tie emócie, hneď sa mi to nezdalo, mal som šancu, je dôležitý ale siaha táto dôležitosť na nevinné životy??? Nikomu nič neurobili!! sice áno protirečím si...ale.... skludnil som sa.....prepačte, raz ho zabijem či už chcete alebo nie, ospravedlnujem sa..uklonil som sa a odišiel som rázne
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:11 pm

Nebudem ti to vyčítať... odpovedal som mu potichu, ale tak, aby to počul...
Som skutočne hrozný... Nechával som ho... som rovnaký ako on? pozeral som na svoje ruky a videl som tam ruky Shokushua...
Neko sa však vtedy pohla a ja som pozrel na ňu...
Bola tak krásna...
Opäť som ju začal jemne hladkať...
A bol som pri nej...
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:28 pm

Mumei

Otvoril Sasori...
Sasori-sama. Misia je kompletná... Povedalo jedno z tiel, ktoré držalo druhé...
Kde vám mám odovzdať tých správcov? Obaja sú omráčení... Podotkol som. Sasorimu určite došlo, že som Mumei.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:30 pm

Neo Sasori

Eeh... jasne... Tak poď za mnou. povedal som mu. Dovtípil som sa, že to bude asi Mumei.
Viedol som ho chodbou až do mojej pracovne a tam som mu ukázal na zem...
Sem ich daj... inak, skvelá práca. pochválil som ho.
Mumei si mohol všimnúť, že nie som až tak bezcitný, ako inokedy.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:35 pm

Mumei

Jedného zo správcu, teda č.2 som položil na zem...
Teraz som sa ja, v tele správcu č.1 prehol... Z huby sa mi vysypal prach, z ktorého sa sformovalo konečne moje telo...
Telo správcu č.1 padlo tiež na zem...
Obaja omráčení...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:37 pm

Neo Sasori

Fajn Mumei... môžeš ísť. povedal som mu.
Zohol som sa a začal som robiť pečate na Unazuku no Jutsu.
Je toto správne?
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 10:41 pm

Mumei

Hai... Povedal som a išiel po svojich...
Do svojej izby...
Sadnúť si ako klasický...
Tiež som premýšľal, ako asi reagovali ľudia na tie správcové nahé fotky... Mohol som ich doniesť Shokushuovi...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)   Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa)
Strana 3 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)
» Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness)
» Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness)
» Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet)
» Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: