Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Mon Jun 07, 2010 9:04 pm | |
| Neko
Přišla jsem hned po Sasorim do pokoje. Neslyšně, a tak aby to neviděl, jsem otočila klíčem a zamkla pokoj. Pak jsem k němu začala pomaličku přistupovat. Konec organizece? Jen kvůli smrti jednoho z členů? zeptala jsem se s údivem v hlase. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Mon Jun 07, 2010 9:11 pm | |
| Neo Sasori
Nevšimol som si, že nás Neko zamkla... Sedel som na posteli so zamysleným pohľadom... To tiež... ale aj to, že... jednoducho vidím veci teraz trochu inak... vďaka tebe. povedal som. Vieš... hlavným cieľom organizácie bolo použiť Unazuku no Jutsu na každého človeka na zemi a vytvoriť tak svet, kde nie sú emócie. Ja aj Shokushu sme vďaka našim jutsu mali večný život, takže sme mohli svet večne riadiť. Vojny a konflikty by zmizli a zavládol by mier... povedal som. Ale teraz... keď som opäť začal cítiť... a zvlášť tie pocity pri tebe... sú proste úžasné. Pocity a emócie majú svoje zápory, ale aj veľké klady. Svet by bol bez nich... o ničom. A to som nedokázal pochopiť, kým som ich necítil. Nechýbali mi. Teraz by mi chýbali... hovoril som s radšej odvráteným pohľadom. Chápeš? | |
| | | Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Mon Jun 07, 2010 10:26 pm | |
| Neko
Všechno to řekl moc pěkně, jako kdyby to už dlouhou dobu promýšlel. Přela jsem až úplně k němu a sedla si vedle něj na postel. Ano, chápu to. řeknu a políbím ho. | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Mon Jun 07, 2010 10:34 pm | |
| Neo Sasori
Keď povedala, že ma chápe, tak mi bolo hneď lepšie... Potom mi dala ešte aj bozk, a ja som jej ho nežne opätovával... Začal som ju aj hladkať... Bolo mi s ňou jednoducho dobre... priam skvele... Jej bozky boli krásne... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Mon Jun 07, 2010 10:54 pm | |
| Neko
Nechala jsem se hladit. Ležela jsem na posteli přitisknutá u něho. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Mon Jun 07, 2010 11:05 pm | |
| Neo Sasori
Klesli sme do ležiacej polohy... Bozkával som ju veľmi nežne a jemne... Hladkal som ju po pokožke, jemnej ako zamat... Jedna moja ruka jej pomaly vošla zozadu pod tričko a druhou som ju hladkal po vlasoch... A stále som ju bozkával... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Tue Jun 08, 2010 6:09 pm | |
| Neko
Ležela jsem vedle Neo Sasoriho. Líbala, šimrala na zádech, objímala. Po chvilce mi to ale nedalo a já se musela zeptat. Organizace tedy padá? zeptám se a podívám se mu do očí. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Tue Jun 08, 2010 6:25 pm | |
| Neo Sasori
Jej otázka ma trocha prerušila no... No... povedz mi svoj názor, či by sme mali skončiť, alebo nie. Chcem vedieť, ako to cítiś... povedal som jej... | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Tue Jun 08, 2010 7:46 pm | |
| Neko
Hodila jsem takový zamyšlený pohled. Chvíli to trvalo než jsem odpověděla. Asi bych neskončila. Je spousta lidí, které pomocí tohoto jutsu můžeme ovládat, a tak tahat za nitky. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Tue Jun 08, 2010 7:49 pm | |
| Neo Sasori
Tak to áno... uznal som. Ale... mali by sme pokračovať v tom cieli? | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Thu Jun 10, 2010 8:55 am | |
| Neko
Myslím, že by se náš cíl mohl o něco změnit. Povím zamyšleně. Třeba bychom mohli toto jutsu použit na kage jednotlivých zemí a tak je ovládnout. Nebo co bys dělal ty? zeptám se nakonec. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Thu Jun 10, 2010 12:04 pm | |
| Neo Sasori
Pravdu povediac... neviem. Som pomerne zmätený sám sebou... povedal som. Chcel by som len byť s tebou... nič viac. dodal som ticho. | |
| | | Medusa
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Thu Jun 10, 2010 8:10 pm | |
| Neko
Jen se usměji, políbím ho a přitulím s k němu. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) Thu Jun 10, 2010 8:14 pm | |
| Neo Sasori
Objal som ju a pobozkal... V hlave som mal čoraz väčší zmätok... Čo mám robiť...? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) | |
| |
| | | | Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness) » Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) » Začátek cesty - Hra pro členy třídy 1. ( Nawaki, Misman, Horox, Mike, Itachi, Red, eliizabet) » Charakter - Itachi , Itachi , Itachi...
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|