Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Volné téma v Kirigakure no Sato

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 25, 2010 10:55 pm

Shiroike Ryuuko

Kam jdeš? Houkla jsme za ním a otevřela čokoládu. Proto nesnáším velení, normálně bych to nemusela řešit. Začala jsme do sebe soukat čokoládu. Opravdu pomáhá na nervy...
Za půl hodiny informační schůzka u brány, řekla už skoro klidným hlasem. Všechny věci s sebou, budem rovnou vyrážet. Popošla jsem k brnění a začala sbírat všechny kousky. Jo a, otočila jsme se na Kazuyu, dik za čokoládu. Dotám, že ji má s sebou hodně...
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 25, 2010 10:57 pm

Kazuya

Hmph...
To naštvané "Hpmh" bola moja jediná reakcia...
Zmizol som jej z dohľadu... Išiel som po strechách Kiri... mal som chuť niekoho zabiť...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:02 pm

Shiroike Ryuuko

Za dvacet minu jsme stála sbalená před branou. I pře všechny moje silácké kecy na minulé misi, jsme si vzla uplně stejný typ oblečení. No co, záda mám stejnak obvázaný, tak co? Rozmlácený brnění jsme nechala doma a vzala jsem svojí obvyklou tašku přes rameno. Čekla jsem, až dorazí zbytek týmu...ehm...mého týmu.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:05 pm

Kazuya

Pristál som na zemi vedľa Ryuuko... zoskočil som ku nej zo strechy...
Jau!
Dopadol som na všetky štyri... zabolelo ma v bruchu pritom, ako som dopadol...
Rýchlo som sa snažil zdvihnúť, ale Ryuuko to aj tak videla...
Nebol som teda ešte úplne ok...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:09 pm

Shiroike Ryuuko

Oprava, mého polomrtvého týmu... Dělala jsem, že to nevidím, nechtěla jsme přilívat olej do ohně. Tak, už jen Tadeyoshi a můžem jít. Vyjednávání nechám na Tadeyoshim a boj zařídí Kazuya... Ušklíbla jsem se. To by mi vyhovovalo. Vytříská z tý pozice, co nejvíc.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:13 pm

Kazuya

Fajn... všetko nechám na nich... nemám chuť sa do niečoho zapájať...
Prišiel som k Ryuuko... a potom som sa od nej odvrátil...
Hm... veď s ňou ani nemám o čom baviť...
Nastalo trápne ticho...
Bolo mi hrozne nanič... nemal som do ničoho chuť...
Nechápal som, čo to so mnou je...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:26 pm

Tadeyoshi Hamano

Právě jsem běžel k bráně, v hlavě popis následující mise.
Vyjednávat... vyjednávat... proč mi tohle příjde jako nejabsurdnější věc, která může být? Mizukage chce vyjednávat. doskočil jsem na střechu a zase se odrazil.
A jak je znám... vyjednávání bude na mě... a nakonec i boj... zajímavá mise. znovu jsem doskočil na další střechu.
A... zapoměl jsem dát Kazuyovy tu čokoládu... třeba se bude hodit. další střecha.
A... už bych tam konečně mohl být. uzavřel jsem své myšlenkové pochody.
Asi za pět minut jsem se ocitl před bránou, kde už stáli Ryuuko a Kazuya.

(škoda že ta scéna s kopnutým brněním nebyla poOne piecovatělá... brnění by rozbilo zeď Very Happy tu situaci by to skvěle podtrhlo)
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 9:10 am

Shiroike Ryuuko

Takže jsme tu všichni. Řekla jsem, když přišel Toshi. Za prvé bych vás chtěla upozornila, že nejsem senpai. Nebudu dělat žádné hrdinské činy a už vůbec nebudu pro nikoho riskovat život. Oba jsme si je prohlédla. A od vás očekávám, že se nedostanete do situace, kdy by to bylo třeba.
Na chvíli jsme se odmlčela. A teď k organizačním záležitostem. Já nebudu vést nic tak ponižujícího, jako je vyjednávání a mimo to bych asi zapříčinila válku. Podívala jsme se na Toshiho. Ty jsi z Konohy, vyjednávání nechám tobě. A v boji přemáchám slova Kazuyovi, má větší zkušenosti a je silnější. Ale právo veta mám já. Dodala jsem, aby si nedělali, co chtějí.
Nechtělo se mi nikam jít. Rozhodně ne do Konohy a vyjednávat s někým. Jediné co mně aspoň trochu uklidňovalo, že jdu s Toshim a Kazuyou. Podívala jsem se na obloho. Co se to se mnou děje?
Tak hotovo, nějaký otázky?

(To sice jo, ale ryuuko není luffy ani zoro... je nami a ta takovou sílu nemá.)
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 11:08 am

Kazuya

Uznal som, že to boli celkom férové požiadavky...
Takže odo mňa chcela, aby som viedol boj... No zbohom...
Pozrel som na Toshiho... Aká bude asi jeho reakcia...
No čo... prinajhoršom umrem...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 11:46 am

Tadeyoshi Hamano

No... ehm... radši ne. odpověděl jsem kouskovatě.
S vyjednáváním jsem počítal, teď ještě jak si povedu v praxi.
Mírně jsem se otřásl při myšlence, že vyjednávám s Narutem.
Nikdy jsem ho jednat neviděl, ale báje o těchto situacích jsou světoznámé.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 12:43 pm

Shiroike Ryuuko

Skvělí vyrážíme, vydala jsem rozkaz a šla přímo za nosem, ale pak jsem se zastavila. Tadeyoshi kudy? Zeptala jsem se. Nechtěla jsem vytahovat mapu. Věřila jsem, že Toshi bude znát cestu. Čím víc jsme přemýšlela o naší misi, tím víc se mi svíral žalude.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 5:00 pm

Kazuya

Bolo to celkom komické, ale radśej som to prešiel bez komentára...
Skôr som premýšľal, ako budú prebiehať boje... ale potom som tú myšlienku zavrhol.
Haha, nechám ich v tom a uvidím či umrú... pomyslel som si a uškrnul som sa pri tej myšlienke.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:09 pm

Tadeyoshi Hamano

Ušklíbl jsem se při této situaci. Západ. konstatoval jsem na to sušše konoha je dá se říci středem v rozložení ninja vesnic. pokračoval jsem.
Za pár dní bychom tam měli být. usmál se.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:18 pm

Shiroike Ryuuko

Vyšla jsem na západ, jak říkal Toshi. Jak se vůbec vede vyjednávání? Má o tom někdo z vás představu? Zeptala jsem se. Bylo mi trapné vyjednávat a ještě jsme si nebyla jistá přesný význam toho slova.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:24 pm

Tadeyoshi Hamano

Ryuuko... vyjednávání asi opravdu nech na mě. Ty jsi zatím budeš moci pořádně prohlédnout konohu. mrkl jsem na ni, zdůraznil slovo konoha a vydal se za ní směrem na západ.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:24 pm

Kazuya

No... je to teoreticky ponúknutie niečoho za niečo... povedal som zjednodušene Ryuuko.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:28 pm

Shiroike Ryuuko

Uslyšela jsem Toshiho slova. Kazuyu jsem pa už nebyla schopná slyšet. Z bledla jsem, tak že i stěna byla naproti mě šedá. A na chvíli se zastavila. Vlasy mi stoupli hrůzou. Někdo nás musí krýt. Utábořím se za vesnicí. Řekla jsem tajemným, tichým hlase a pokračovala jsme v cetě.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:33 pm

Kazuya

Mne je to jedno... povedal som jej, pričom som premýšľal, či v Konohe niekoho vykuchám.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:38 pm

Tadeyoshi Hamano

Zděšení z ryuuko unikalo do okolí.
Ale tak přeci to nebude tak hrozné... uvidíš, bude se ti tam líbit. přesvědčoval jsem. Doufám že dostaneme i volno...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:43 pm

Shiroike Ryuuko

Vrhla jsem po Toshi vražedný pohled. Jo jasně, procedila jsem z krs zuby. Pak jsem došla ke Kazuyovi. Hele Kazuya, co myslíš, že mi jim můžem nabídnout kromě toho že je nevykucháme? Zeptala jsem se zcela věcně z mého pohledu.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:49 pm

Kazuya

Ehh?? otočil som sa prekvapene na Ryuuko.
Ono to mluví???
No... myslím, že im povieme, čo od nich žiadame, a vypočujeme si, čo za to chcú... to povieme Mizukagemu a on to buď prijme, alebo nie. odpovedal som jej.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:55 pm

Shiroike Ryuuko

Sic dobrý nápad, řekla jsem s odporem, když jsme si představila Hokageho, ale Mizukage-same nám výslovně přikázal bez pomoci se nevracejte. Podívala jsem se na Toshiho. A mimo ty, podívala jsem se zpátky na Kazuyu, nejsi o moc lepší volba než já. Ty přejdeš na řadu, až budem vyhrožovat. Pokusila jsem se o úsměv, ale spíše to vypadalo jako by mi na nohy spadlo kladivo. Tvá práce bude zabít kohokoliv kdo se nám připlete do cesty. Tak si to užij, protože v Konoze budem mít útrum. Řekla jsem víc než znechuceně.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 7:58 pm

Kazuya

Tss... no ďakujem! odpovedal som jej urazene a odvrátil som od nej pohľad. Ja viem byť náhodou pekne diplomatický keď chcem, ale ja nechcem.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 8:02 pm

Shiroike Ryuuko

Jeho slova mi vyrazila dech. Kazuya a diplomat ?!? Nevěřícně jsem si ho prohlížela. Jako vážně? Zeptala jsem se úpně natvrdle. Nešlo mi to dohromady. Kazuya, kterého jsem znala, byl muž, které ho se bojí půl vesnice. Jak jsem ho znala já, tak v něm nebylo diplomacie, co by se za nehet vešlo.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 26, 2010 8:04 pm

Kazuya

Diplomacia len nie je taká zábava ako zabíjanie zasmial som sa.
Avšak... keď ideme do najväčšej ninja dediny a budeme jednať s Hokagem o pomoci, tak zabíjanie nie je najlepší nápad. povedal som a opäť som pozrel na Ryuuko.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Volné téma v Kirigakure no Sato
Strana 4 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato (omluva)
» Mapa Kirigakure no Sato
» Obecné Info o Kirigakure no sato
» Konoha - Volné téma (Pro ty, co nemají nic na práci)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-
Přejdi na: