| Volné téma v Kirigakure no Sato | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:07 pm | |
| Ryuuko
Do útoku na dívku v kápi jsem se nepletla. Přišlo mi, že to mají do kontrolou, ale ona utekla jako zpráskaný pes. Jako? Ne ona byla zpráskaný pes. I s tou druhou zmizela. Toshi se zhroutil. Přiběhla jsem k němu. Co budem dělat? Zeptala jsem se zmateně. Vrhla jsme se na jediné, co jsme z medicíny uměla. Obvazovala jsem mu rány. Pěkný uvítání, proto nesnáším cizince. Udělám znechucený obličej.
Maki
Bezvláádně jsem ležela na Myaji. Zranění se hojila úplně normálně, ale větší problém byl nedostatek krve. Byla jsem bledá jako stěna | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:13 pm | |
| Kazuya
Povzdychol som si... Skús ho ošetriť, ako najlepšie vieš... utáboríme sa v lese a počkáme, kým sa trocha zotaví... a budeme pokračovať do Konohy odpovedal som jej potichu a kľudne... Nepozeral som na ňu... nejak som to nedokázal... | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:16 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Vytáhla jsme kunai a vystříkla na mě krev. Rychle jsem ránu zacpala prsty. Kazuya umíš zastavit krvácení? Začala jsme zmatkovat. Bylo to těžší, než se postavit Mizukagemu. Nevěděla jsem, co mám dělat. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:20 pm | |
| Akira
Vecpala jsem do Maki násilím plasma lilulku... To by jí mělo pomoc než se vrátíme do laboratoře... Mezitím jsem jí astavila krvácení... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:23 pm | |
| Kazuya
Preglgol som... Cítil som niečo... divné... vinu... Pocity viny mnou prechádzali... Ale tam... ležal Toshi a umieral... Musel som... musel som niečo robiť... Spravil som pečate... a začal sa sústrediť... Išlo mi to ťažko... veľmi ťažko... Sústrediť sa v takej chvíli... No... tak... pre Toshiho!!! Vystrel som ruku a namieril ju naňho... mal som zavreté oči... Jeho krvácanie prestalo... Krv som dokázal rozpúdiť tak, ako mala byť... a rany nekrvácali... Avšak... nemohol som to udržať večne... Ryuuko... rychlo ošetruj... povedal som priškrtene... Ťažko sa mi v tej chvíli sústredilo... omnoho ťažsie ako pri boji... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:27 pm | |
| Ryuuko
Rychle jsme vzala tlakový obvaz a začala obvazovat Toshiho. Bylo to pouze provizorní otření. Musíme si pospíšit do Konohy nebo umře. Řekla jsme nervózním hlasem. U mě tak neobvyklí.
Maki
Když mi dala Akira plasma pilulky, tak jsem zase nabrala o něco lidštější barvu. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:30 pm | |
| Kazuya
Keď ho Ryuuko obviazala... Spojil som ruky do ďalšej pečate... mŕtvoly ožili a zobrali Toshiho... Poďme... A... Ryuuko... ja... prepáč. povedal som potichu a ihneď som vyrazil smerom do Kohohy a mŕtvoly s Toshim za mnou. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:34 pm | |
| Shiroike Ryuuko
Na omluvy nemáme čas. řekla jsem rozdoným hlasme a vyběhla na cestu. Pak se omluv jemu a ne mě. Běžela jsme, co nejrychleji jsem byla schopná. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Thu May 27, 2010 10:36 pm | |
| Kazuya
Vedel som, že sa mu už potom neospravedlním... No nezáležalo na tom... Ryuuko ma len odbila... ako vždy... Jednoducho som bol ticho a išiel ďalej do Konohy... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Fri May 28, 2010 6:08 pm | |
| Ryuuko
Byla jsem nesvá, Bála jsem se o Toshiho, ale nechápala jsme proč. Co mi je po něm? Proč se tak ženu? Najdenou jsme se zastavila.Kazuya! V celém tom zmatku jsem zapomněla na Kazuyovu ruku. Nebylo to smrtelné, ale kde by se to neošetřilo tak mohlo. Počkej Kazuya, musím ti ošetřit ruku. řekla jsem chladně a věcně. Můj tón mě překvapil. Vytáhla jsem obvaz a šla ke Kazuyovi. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Fri May 28, 2010 6:27 pm | |
| Kazuya
Len som sa na Ryuuko obzrel cez rameno... Ja nevykrvácam... nie je to možné... Teraz sa nesmieme zastaviť, ide tu o Toshiho život povedal som jej rovnakým tónom ako ona mne, a iba som zrýchlil tempo behu... Mŕtvoly za mnou, nesúce Toshiho, tiež zrýchlili... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Fri May 28, 2010 6:45 pm | |
| Ryuuko
Já zapomněla na jeho krev.... Opět jsem se dala do běhu. Za cesty jsme uklidila všechny obvazy zpátky do tašky. Snad už je Konoha blízko. Povzdychla jsme si. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Fri May 28, 2010 6:46 pm | |
| Asi za dalších pár hodin dorazil team k branám Konohy... Bylo vám jasné, že vás sledovali oči ANBU... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato Fri May 28, 2010 6:48 pm | |
| Kazuya
Fajn... takže teraz ideme do Konohy... Choď k bráne ohlásiť, prečo tu sme a aj to, že máme zraneného. povedal som Ryuuko. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato | |
| |
|
| |
| Volné téma v Kirigakure no Sato | |
|