Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Volné téma v Kirigakure no Sato

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Memphisto

Memphisto

Počet příspěvků : 221
Věk : 33

Moje RPG postava
Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 23

Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:03 pm

Tadeyoshi Hamano

Pousmál jsem se v duchu.
Tohle je ale něco úplně nového.
Nemáš za co. mile jsem se na ní usmál.
Náhle však přehodila téma... No... Gaku jsem viděl naposledy, když šel k Mizukagemu... a Kazuyu... ten šel nejspíše ihned domů. odpověděl jsem prostě.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:10 pm

Shiroike Ryuuko

Senapiem zbořil mizukage kancelář, teď mu tam profukuje. Řekla jsem prostě. No a Kazuya... Nejsem si jistá v jakém stavu je... Dál jsem se držela svého nového tématu, aby jsem se k ničemu nevraceli. Už se mi i vrátila barva.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:12 pm

Kazuya

Bolesti...
Strhol som sa opäť zo spánku a veľmi som sa rozkašľal... samozrejme, zase som vykašliaval svoju vzácnu krv...
Po chvíli kašlania som ležal na zemi a snažil som sa utrieť si krv do rukáva a vstať...
Keby som nemal môj kekkei genkai... som už dávno mŕtvy...
Zdvihol som sa a trocha istejším krokom som prešiel do kuchyne...
Tam som ovracal linku krvou a zobral som si čokoládu...
Došiel som späť do obývačky, začal som jesť čokoládu a pustil som si telku... ani som sa neobťažoval upratať tú krv... Bolo mi na umretie...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:26 pm

Tadeyoshi Hamano

Ušklíbl jsem se, když Ryuuko zmínila Yamata a Mizukageho.
Každopádně... neměli bychom se na Kazuyu podívat? jak na tom je... optal jsem se...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:35 pm

Shiroike Ryuuko

Eh... Víš kde bydlí? Já ne. Zamyslela jsem se. No, ve vesnici to určitě vědět budou. Pomalu jsem vstala. Ještě mi nebilo dobře, motala se mi hlava, ale už jsem mohla jít po vlastních. Byl to úžasný pocit. Bylo to zvláštní, ale nijak mi nevadilo, že jsme to všichni přežili. Docela by mně zajímalo, jak nás mizukage-sama potrestá.... Řekla jsme spíše pro sebe.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:41 pm

Tadeyoshi Hamano

Noo... já taky ne. poklesla mi hlava... asi se budeme muset zeptat opravdu ve vesnici.
Viděl jak Ryuuko vstala. Mírně zapotácela, byl připraven jí chytit, ale už to asi nebylo potřeba.
Zaslechl jsem útržkovitou řeč od ní. něco si pro sebe říkala. Vyzvídat jsem ovšem nechtěl.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:52 pm

Shiroike Ryuuko

Jak jsem očekávala, vesničané věděli, kde bydlí. Hned jak se nám je s Toshim podařilo vytáhnou z poza rohů, sudů, beden a dalších předmětů, kam zaskákali při zmínce Kazuyova jména schovali, tak nám všichni ochotně ukázali cestu. Jediný kdo se nelekl byl majitel krám s čokoládou. Asi došel k názoru, že jsme jeho kamarádi, tak po nás chtěl aby jsme ho pozdravovali a dal nám pro něj nějaký čokolády.
Tak už víme kudy, ušklíbla jsem se a bojoval s touhou sníst ty čokolády ze země Čokolády dřív, než k němu dojdem. Vem si to nebo to sním, hodila jsem Toshimu tu čokoládu.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 7:57 pm

Tadeyoshi Hamano

Čokoládu? sníst? brrr... přehnaně sladké. zhodnotil jsem a chopil se úkonu donést je tam.
Jsem zvědav čeho budeme svědky.. pomyslel jsem a chystal se vyslovit myšlenku nahlas.
Ryuuko... co myslíš, že nás čeká u něj doma? zeptal jsem se zvláštním tónem.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 8:01 pm

Shiroike Ryuuko

Krev? Hnilobný pach? Nevím, ale asi něco v tom smyslu. Řekla jsme nezaujatě. Jen doufám, že nás tam nečeká mrtvola a nebo mizukage-sama. Ušklíbla jsme se. Myslíš, že se s námi podělí o tu čokoládu? Zeptala jsem se Toshiho a utřela si sliny na bradě. Chci tu čokoládu...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 8:05 pm

Tadeyoshi Hamano

Otázku co kde najdou už nechal plavat.
Tak jí sněz... hodil jí Ryuuko. Není nic jednodušího. řekl jsem tajemným hlasem a výrazem.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeMon May 24, 2010 8:12 pm

Shiroike Ryuuko

Chytla jsem čokoládu. Na hlavě mi vyběhly žilky. Proč asi jsem ti řekla, nes ji? štěkla jsem na něj a praštila ho po hlavě. Vrátila jsme mu ji do kimona. Došli jsme Kuzuyově domě. Úplně k němu pasoval. Byl v temné uličce, držel pouze silou vůle. Jak vystřižený z hororového filmu. Tak asi jdem.
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 9:48 am

Tadeyoshi Hamano

Na tohle už jsem se nezmohl. Každopádně vadilo mi, že mě praštila... Kdo si sakra myslí že je?! zasyčel jsem v duchu.
Mezitím jsme došli až ke kazuyově domu. Přes počáteční úlek a následné uklidnění jsem musel sušše konstatovat. Opravdu příhodné místo... jen kde je ten sklep na porcování.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 10:39 am

Shiroike Ryuuko

Sklep bývá v podzemí, ale opravdu bych ho nechtěla vidět. Podívala jsem se na Toshiho, Vypal opravdu naštvaně. Nechápala jsem proč, ale měla jsem pocit, že je to má vina. Udělala jsem něco? Zeptala jsem se podrážděně. Ať to bylo cokoliv, tak se omluvám. Vyštěkla jsem dřív, než jsem si stihla uvědomil, co dělám. Právě jsem se omluvila konožákovy?
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 10:58 am

Tadeyoshi Hamano

Ne! nic... odsekl jsem uštěpačně...
Kam se poděl můj klid? pomyslel jsem najednou.
Zatřásl jsem hlavou a snažil se vzpamatovat. Pak mě ale něco praštilo do ksichtu... Ona se mi omluvila?!
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:02 am

Shiroike Ryuuko

Tak to jsem ráda, protože o ničem nevím. Ušklíbla jsem se. K tomu jsme se mu omluvila zbytečně... Co je ta Konoha zač? Myslíš, že můžem jen vstoupit? Že to na nás rovnou nespadne? Otázala jsem se ustaraným hlasem. Opravdu to drželo jen silou vůle. Sakra! Brnění zůstalo v nemocnici. Vzpomněla jsem si.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:05 am

V tu chvíli se za vámi ozval hlas...
Málem vás treil šlak, protože ste si mysleli že je to Mizukage...
Naštěstí to byl jen nějaký jounin...
Nechci vám do toho kecat teame 23 ale Mizukage si myslí že jste napůl cesty do Konohy...
Pokud zjistí že jste ještě ve vesnici tak vás stáhne z kůže... což možná udělá tak jako tak...

dal vám dobrou radu a zmizel dřív než ste se stačili vzpamatovat..
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:08 am

Tadeyoshi Hamano

Odpověď Ryuuko mu zase trošku pocuchala nervy.
Dýchej! dýchej... dýchej... uklidňoval jsem se.
Oddechl jsem si a nahodil normální, poker face.
Musíme to vyzkoušet... ikdyž možná nejdříve zaklepat. odpověděl jsem a přitom vytáhl tu čokoládu.
Ten bude nadšený...

V tom se za námi objevil Jounin... a řekl něco co mě dokonale překvapilo.

Do konohy?! pomyslel jsem... Co je to za misi? a jaktože nám to nikdo neřekl?
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:12 am

Shiroike Ryuuko

Do Konohy? To už jsme ve válce? Zeptala jsem se zmateně. A mimo to, kdy nám tuto misy zadal? Byla jsem zmatená. Podívala jsem se nechápavě na Toshiho. Víš ty o tom něco?
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:15 am

DTadeyoshi Hamano

Otočil jsem se na Ryuuko.
Pro mě je to stejné překvapení jako pro tebe. na chvíli jsem se zamyslel. Do konohy... podíval jsem se na nebe, jako to ělám často když přemýšlím.
Jsem zvědavý, co je předmětem mise.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:19 am

Shiroike Ryuuko

Něco záškodnického, konstatovala jsem. Ale asi by jsme měli zjistit co. Kdo by to mohl vědět? Podívala jsem se na to sympatické stavení. Jako první bychom to mohly zdělit Kazuyovi. Pak možná i senpaiovi. Spadl mi kámen ze srdce. Mise.... To znamenalo, že jsem z toho vyšli v podstatě bez trestu...
Návrat nahoru Goto down
Memphisto

Memphisto

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:24 am

Tadeyoshi Hamano

Záškodnického? zeptal jsem se překvapeně. Přecijen jsem tam vyrůstal. Ale domov je Kiri, takže záškodnictví by mě asi fakt nechalo chladným.
Radši budeme spekulovat až potom. promluvil, zatímco zároveň zaťukal na Kazuyovy dveře.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:50 am

Kazuya

Niekto mi zaklopal na dvere...
Pomaly a otrávene som sa zdvihol a išiel som ku dverám...
Zobral som katanu, čo bola pri dverách...
Otvoril som dvere...
Och... vy?? spýtal som sa prekvapene.
Katanu som zložil...
Fakt som nevedel, čo tu chcú...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 3:40 pm

Shiroike Ryuuko

Zdarc, pozdravila jsem. Žiješ ještě? Zeptala jsme se blbě. Máme misi. Dodala jsem otráveně. Dostali jsem ji neznámo kdy a jejím cílem je nějaký záškodnictví v Konoze, ale nikdo neví jaký. A to nejlepší na konec, mizukage-sama si myslí, že jsme v půli cesty do Konohy.
Návrat nahoru Goto down
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 4:48 pm

Kazuya

Ehh... pokial sa mi toto nesníva, tak žijem... povedal som s úšknom... trocha bolestivým úškrnom.
Hmm... mise... super... prišli ste mi sem povedať len to? opýtal som sa ich. Blbé bolo, že som mal zase nutkanie na kašlanie...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 4:53 pm

Shiroike Ryuuko

Jo a zjistit jestli ještě žiješ. Můžeš vůbec jít? Zeptala jsem se ho bez valného zájmu. Jseš tady v okolí docela známý. A dost nechvalně.... Jen tak mezi námi, neděláš pokusy na našich spoluobčanech?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Volné téma v Kirigakure no Sato   Volné téma v Kirigakure no Sato - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Volné téma v Kirigakure no Sato
Strana 2 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato (omluva)
» Mapa Kirigakure no Sato
» Obecné Info o Kirigakure no sato
» Konoha - Volné téma (Pro ty, co nemají nic na práci)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Kiri :: Hrací místnost-
Přejdi na: