| Teď už jsou dva! (Red, Horox) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 12:25 am | |
| Sebastian
V elegantom obleku som sedel na lavičke uprostred námestia Amegakure. Mesto sa stále spamatávalo z útoku Akatsuki, a opravy boli v plnom prúde. Mal sem prísť další člen na nábor. Suzuki si bola týmto istá, a poslala teda mňa. Môj ľahostajný výraz sledoval okolie, a ľudí prechádzajúcich okolo mňa, a po námestí. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 12:30 am | |
| Crisstalle
Šel jsem po Amegakure..Měl jsem na sobě pášť s kapucí, která zakrývala moji hlavu. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 12:37 am | |
| Sebastian
Upravil som si ešte oblek, ktorý bol dokonale rovný a vyžehlený. Uchádzač mal prísť každou chvíľou. Dohodli sme sa na 14:00:00 poobede.... akurát bolo 13:59:20. Ešte má 40 sekúnd, ked príde neskôr, je nespoľahlivý. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 12:46 am | |
| Crisstalle
13:59:59 ... Stál jsem přímo naproti toho tučňáka.. Hleděl jsem mu do očí... Pod mou kapucí mohl vidět dost lhostejný pohled. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 2:46 pm | |
| Sebastian
Na jeho pohľad som odpovedal ešte ľahostajnejším pohľadom. Gestom som mu pokynul, aby si prisadol na lavičku vedľa mňa. Stihol to presne načasm, aj ked prišiel o sekundu skôr. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 5:58 pm | |
| Crisstalle
Posadil jsem se vedle něj..Pořád jsem mlčel.. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 6:14 pm | |
| Sebastian
Takže Crisstalle, ak si dobre pamatám... Ty sa k nám chceš pridať, áno? spýtal som sa, ale neotočil sa naňho. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 6:15 pm | |
| Crisstalle
Možná... Ozvalo se z pod kapuce. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 6:22 pm | |
| Sebastian
Žiadne možno, iba áno alebo nie. dodal som chladne. Dúfam, že zbytočne nezdržiava. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 7:05 pm | |
| Crisstalle
Ano..... Řekl jsem tedy chladně.. Z mého hlasu byla cítit touha po krvi. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 9:49 pm | |
| Sebastian
Prikývol som a postavil sa. Takže prejdeme k prijímacej skúške... bude to len boj. Ale myslím že ten boj vyselektuje silných. Pod za mnou. pokynul som mu a vybral sa naprieč mestom. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 22, 2010 9:52 pm | |
| Crisstalle
Vstal jsem a šel tedy za ním.. Můj styl chůze byl dost podivný. Jako bych lehce pokulhával na levou nohu. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Fri Apr 23, 2010 4:12 pm | |
| Sebastian
Nevšímal som si ho príliš, a kráčal dalej. Za mestom sme spoločne vošli na akési veľké obilné pole. V toto ročné obdobie začínala žatva, takže vačšina klasov ešte bola vysoká ako jeden dospelý chlap. Stáli sme uprostred rozlahlého pola. Zo desať metrov od nás dopadol na zem z oblohy netvor. Bol to obrovský chameleón. (taký, akého mal Pein Animal Realm) Bojuj. ukázal som na potvoru a zmizol. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Thu Apr 29, 2010 11:49 pm | |
| Crisstalle
Heh.. Ozvalo se z pod kapuce. Jednou rukou jsem si kapuci sundal, aby mi šlo vidět do tváře. Podíval jsem se na pana zvíře a odkašlal si. Z rukávů mi vyjely dva ostré meče a já vyběhl proti potvoře. Napřed jsem jí sekl po nohách, potom po hlavě. Odrazil jsem se a vyskočil jí na záda.. Oba meče jsem jí zabodl do krku. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Fri Apr 30, 2010 7:16 pm | |
| Chameleón
Seknutie po nohách vyšlo, zviera nahlas zaryčalo a zvalilo sa hrudou na zem. Sek po hlave už nebol taký úspešný, lebo na hlave malo zviera pevnú a hrubú vrstvu kože. Z krku vytryskla krv... a zviera sa zvalilo polomŕtve na zem. V tom však zvieraťom prebehol akýsi impulz a opať bolo v plnej forme. Zviera náhle obalila raitonová elektrina, ktorá zoškvarila každého, kto sa kože dotkol. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Fri Apr 30, 2010 7:18 pm | |
| Crisstalle
Odskočil jsem hbitým saltem dozadu.. Rukou jsem si projel účes a usmál se na bestii... Složil jsem pečeť a... Ze země vyjelo asi 50 velkých a neskutečně ostrých bodáků.. Přímo z pod chameleona. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Sun May 02, 2010 2:59 pm | |
| Chameleón
Zviera stihlo nadskočiť do vzduchu, takže bodáky ho nezasiahli, a rútilo sa rovno na Crisstalle labami, na ktorých mal chameleón obrovské pazúre. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Fri May 07, 2010 10:36 pm | |
| Crisstalle
Tvářil jsem se tak nějak.. Nevnímajícím výrazem. Znovu jsem složil stejnou pečeť a ze země vyjely další bodáky.. Chameleón musel padat přímo na ně. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Fri May 07, 2010 10:49 pm | |
| Chameleón
Zviera dopadla na bodce, a vystrekla z neho krv... potom rovnako ako sa objavilo, aj zmizlo. Namiesto neho sa na scéne objavil Sebastian.
Sebastian
Výborne. Nešlo tu o boj - len som chcel aby si použil Jutsu v akcii. Potreboval som zistiť ako v tebe prúdi čakra, na akej frekvencii... to je vlastne jedno. povedal som kľudne a upravil si čierny oblek. V každom prípade, vitaj v Idene. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Fri May 07, 2010 11:39 pm | |
| Crisstalle
Jen jsem se na něj arogantně podíval.. Jo.. Tak nějak bych se rád dozvěděl, o co tu vlastně jde.. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) Mon May 10, 2010 5:29 pm | |
| Sebastian
Myslíš v našej skromnej organizácii? spýtal som sa s ironickým úsmevom. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Teď už jsou dva! (Red, Horox) | |
| |
|
| |
| Teď už jsou dva! (Red, Horox) | |
|