| Charakter - Heroes0 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 5:48 pm | |
| jj čistý výmysel,Redovi som povedal že tá postava má byť Génius s najlepším priemerom takže smola | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 5:50 pm | |
| Tak to beru tak, že ve hře je namyšlená postava ze které si bude Toshiro aspoň utahovat | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 5:51 pm | |
| Ale já neřekl nic o tom, že to tak může být | |
|
| |
Heroes0
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 8:29 pm | |
| No vraveli sme o tej ohnivej technike, ja som povedal že chcem aby bola moja postava niečo v štýle Itachi že taký génius že ako je to s tou technikou, ty si povedal že ma ju potom naučíš ked budeš sensei.Potom sme sa bavili o technikách triedy E že či sa nejaké budeme učiť ale nie, lebo ich už vieme,tak som sa pýtal že či môžem byť aspoň najlepší v triede no proste taký Génius plánujem aj to že sa mi Toshiro nikdy nevyrovná a vôbec ho nebudem brať vážne, to tak býva vždy zo začiatku | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 8:31 pm | |
| Pýcha předchází pád | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 8:33 pm | |
| S veľkou silou prichádza veľká zodpovednosť ( a to sa my páči viac ) | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 8:38 pm | |
| No, uvidíme | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 8:53 pm | |
| Hero, nevim jak moc mě znáš, ale jsem Aspire. Spousta lidí ti tu dosvědší, že za slabé postavy prostě nehraju Ale uniká ti tu DOST důležitý fakt, záleží jen na adminech jestli se ti vyrovnám nebo jestli se vyrovnáš ty mně. Moc si o sobě myslíš, aby jsi se pak nedivil | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 9:33 pm | |
| WAU to je veľké zistenie, no moja psotava pôjde od začiatku cestou Géniusa akým bol Itachi, niekto môže byť švorc ako Naruto a nakoniec byť najsilnejším ninjom na svete ,mne chýba už len postava Génius takže preto | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 9:44 pm | |
| Aha | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 | |
| |
|
| |
| Charakter - Heroes0 | |
|