GTO
Počet příspěvků : 1 Registrován : 05. 07. 10
| Předmět: Charakter - GTO !! Wed Jul 07, 2010 8:35 pm | |
| Jméno : Eikichi Příjmení : Onizuka Přezdívka : Onizuka Věk : 12 Pohlaví : Muž Místo původů : Konohagakure no Sato Bydliště : Konohagakure no Sato ___________ Povaha : Tichý , sebevědomí , sobecký Znamení zvěrokruhu : Býk Oblíbené : Ticho Neoblíbené : Hluk , hloupý lidi Fóbie/Strach : Že nedosáhne toho co chce Cíl : překonat Sasukeho ___________ Výška : 160cm Váha : 48 Kg Krevní skupina : AB ___________ Ninja hodnost : Student akademie Element chakry : Katon Schopnosti/Jutsu : Bunshin no jutsu , Kawarimi no jutsu , Henge no jutsu Kekkei Genkai : žádný Zbraně : základní ninja vybavení ___________ Životopis : Narodil jsem se jako jedináček v Konoze.Můj otec i matka pracují v Ichiraku ramen , kterej dostali od mého strejdy Teuchiho.Nejsme žádná ninja rodina , vlastně sem první člen rodiny který se chce stát ninjou .Dohnal mě k tomu můj strýc který mi vyprávěl o Narutovi.Jak to měl složitý s liškou a přesto se stal jednim z nejlepších ninju.Když mi to řekl rozhodl sem se že se stanu taky skvělým ninjou , ale ne jako Naruto , ale jako Sasuke o kterým se taky můj strýček zmínil.Stal sem se tichým klukem , který si myslí že všechno dokáže a jsem rozhodnutý toho dosáhnout a překonat Sasukeho i bez sharinganu. ___________ Foto : - Spoiler:
| |
|