Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Charakter - Red Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Charakter - Red

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Charakter - Red Empty
PříspěvekPředmět: Charakter - Red   Charakter - Red Icon_minitimeSat Mar 20, 2010 7:40 pm

Jméno: Yōshiro

Příjmení: Uchiha

Věk: 12

Pohlaví: Muž

Místo původů: Konohagakure no Sato

Povaha: Povahu sdědil spíše po matce (Sakura), ale má i dost z otce (Sasuke), takže takový zlatý střed mezi nimi.

Znamení zvěrokruhu: Rak

Oblíbené: Dobré jídlo, trénink, ninja, trénování boje, Sakura, Sasuke, Hokage, Konoha, sarkasmus, ironie

Neoblíbené: arogance, sadismus, paprika, pýcha, ignorace, polívky, rasismus, egoismus, mrkev

Fóbie/ Strach: Má strach z toho, že se jeho otec nevrátí

Výška: 153.5 Cm

Váha: 43.5 Kg

Krevní skupina: AB

Ninja hodnost: Student akademie

Element chakry: Raiton (Neví o tom)

Schopnosti/Jutsu: Bunshin no jutsu, Kawarimi no jutsu, Henge no jutsu

Kekkei Genkai: Sharingan ( zatím neovládá )

Zbraně: Několik shurikenů a kunaiů

Životopis: Netrvalo to dlouho a po Sasukeho a Narutově návratu do Konohy, se dala Sakura a Sasuke dohromady. Po dvou letech, kdy oba dovršili dospělosti, rozhodli se obnovit klan Uchiha.
Po devíti měsících se narodila Yoshirova sestra a o další měsíc později právě Yoshiro. Hned, jak mohli, oba byli přihlášeni na akademii.
S otcem trénoval každý den, Yoshiro však bohužel nezdědil, jako všichni Uchihové - Katon. Byla to rarita.
Byl takhle problém, trénovat jutsu, ale o to líp se trénovalo taijutsu, ve kterém Yoshiro exceluje.
Po několika letech Sasuke beze slova zmizel z Konohy.. Několik týmů, v čele s Narutem, se ho vydalo hledat. Marně.
Yoshira to dost vzalo. Několik týdnu chodil jako duše bez těla, nemluvil, skoro nejedl.. Ale nakonec se z toho celkem dostal. Nic jiné mu totiž snad ani nezbylo. Právě kvůli tomu, že byl tolik zničený z otcova odchodu, začal flákat akademii a jeho výsledky se zhoršily.

Foto:

Charakter - Red Yoshi

Naposledy upravil Red dne Mon Mar 22, 2010 1:11 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

Charakter - Red Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter - Red   Charakter - Red Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 1:03 am

Máš tam chybu, lebo najprv píšeš: "Věk: 12, Ninja hodnost: Student akademie" a neskôr "odmaturoval ve 13 letech a stal se genínem."
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Charakter - Red Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter - Red   Charakter - Red Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 1:10 am

Jop, díky Smile Trošku jsem to pak editoval a nevšiml jsem si tý chybky Smile ..
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

Charakter - Red Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter - Red   Charakter - Red Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 3:25 pm

Jo Rede , v tom prípade neber môj char. poslaný PMkou v potaz...
Urobím si klasický , nie tak overpower Smile
Teda dostal som chuť na niečo klasickejšie , takže schopnosti sa zmenia , povaha nie Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Charakter - Red Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter - Red   Charakter - Red Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Charakter - Red
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Charakter 2 - Red
» Charakter - GTO !!
» Charakter - Nawaki