Som nenávidený a aj zbožňovaný (istotne viac nenávidený pre moju skvelosť a úchvatnosť
) no nemôžem za to že ľudia sú taký že niekomu závidia a preto ho nemajú radi
No ale už vážne:
Som človek!
Som muž! s veľkým M, takže Muž
Veľký obdivovateľ Naruta a skvelý hráč Naruto Rpg
Slovák telom i dušou
Vyznávač mota ako "Nikdy sa nevzdať" či Nagatovej pravde o tomto svete plného pomsty
Obľúbené postavy: Itachi,Naruto Madara
a nový Kabuto
Neobľúbené : Sasuke a jeho fandovia
ale je fakt že by som ******** toho kto zabil Itachiho
Záľuby : strieľanie lietajúcich prasiat
Anime : Naruto,Fullmetal Alchemist
Dalšie informácie: PRísne tajné
ak by som vám to povedal museli by ste zomrieť tak sa radšej nepýtajte
Web: XXX
ak chcete vedieť tak sa pýtajte, podobá sa tomuto
Edit!Hlavne nenávidím ľudí ktorý sú schopný zničiť niečo s čím si dal snahu niekto iný alebo to okopírovať, ľudí ktorý klesli tak nízko že spamujú v sekciách s odkazom ich stránky. To len poukazuje na úbohosť týchto jedincov ktorých je už príliš. Som až prekvapený aký, s prepáčením magor/y sú na tomto svete! Takých som už stretol veľa.
Ľudia ktorý sú úprimný no slušný, takých si cenín. Takých ktorý vedia vyniesť kritiku a pritom nesnažiť sa niekoho len krivo poškvrniť a schválne, ľudí ktorý niesu schopný nejak schválne ublížiť a ktorý neklesnú na úroveň tých hlúpych aby robili to čo oni. To sú ty ozajstný ľudia, s ktorý by mali byť všade. Možno znie toto hlúpo, ale rešpekt si zaslúži len málokto svojím konaním. Napríklad taký Red nevyskakoval do nikoho na kage wars že im prevzal názov a pritom zmazal web a snažil sa tamten admin, Aspire stať hrdinom ked je to naopak. Obdivujem Reda už len zato že mlčal a radšej pošiel vlastnou cestou nehľadiac na ľudskú hlúposť. Taký Itachi, ktorý zachoval vernosť a ostatný .... bohužiaľ sa nedá povedať že ich je veľa, no jedného dňa snád budem môcť povedať, že takýchto ľudí som našiel Dosť!
Dúfam že si jedného dňa získam vašu pevnú dôveru a istý rešpekt, nič viac my totiž od ľudí netreba.