| Charakter - Heroes0 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 4:02 pm | |
| Jméno: Itaku Příjmení: Yusuma Věk: 13 Pohlaví: muž Místo původů: KonohaBydliště: KonohaPovaha: Nedokáže urobiť nič veľmi zlé,kým ho niekto nenaštve.Takže,kým nemá dostatočný dôvod,tak nebojuje.Snaží sa pomáhať a nieje to žiaden Emo.Nieje namyslený a berie svoj tým za oporu.Takže,nemá rád proste vojnu samú o sebe. Znamení zvěrokruhu: tiger Oblíbené: Tréning s mečom,zájsť niekde večer Neoblíbené: Ked mu rozkazuje niekto kto na to nemá právo Fóbie/ Strach: nemá Výška: 172 Váha: 42 Krevní skupina: 0 Ninja hodnost: GenínElement chakry: Katon (oheň)Zbraně: Katana a výbava ninju Schopnosti/Jutsu: E techniky Katon: Housenka no Jutsu ...(vývoj postavy)... Životopis: Od útleho detstva ho vychovával brat.Otec a matka zomreli ked mal len štyri roky.Takmer si ich už nepamätá.Nadovšetko ma rád svojho brata ktorý je taktiež ninja,a veľmi silný.Itaku si prisahal že nedovolí aby sa také niečo stalo jeho priateľom.Je to Génius vo svojom okolí a všetci ho preto uznávajú.Preto je veľmi odhodlaný a tak usilovne trénoval.V 12 začal študovať na akadémii... Foto:
Naposledy upravil Heroes0 dne Tue Apr 13, 2010 8:32 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 4:13 pm | |
| "...V 12 dokončil akadémiu.V 13 však začal plniť misie...."
Akademii nemohl dokončit.. Ta končí zkouškama, který ve hře jsou.. | |
|
| |
Heroes0
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 4:16 pm | |
| aha takže pozmením a potom my vysvetli ako mám začať a je to ,len či budem mať nejakú vlastnú sekciu či niečo kde píše viac ľudí ps,v pred herných informáciach máte že od genína sa začína hra,ak som to správne pochopil,preto som to takto dal už | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 6:07 pm | |
| Takže po tom ako mi napíšeš ,,trápny ako vždy'', prídeš na fórum kde som spolu-admin? Ako to mám zobrať? | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 6:14 pm | |
| Hm... nechcem byť zlý, ale najprv povieš, že tento web je trapný a potom sa sem pridáš? A máš aj vlastnú hru a vlastný web... tak prečo? Prečo si sa sem pridal? | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 6:17 pm | |
| Zober to tak , že sith prešiel na dobrú stranu sily | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 6:22 pm | |
| Hm... tak to poviem takto... keď sith vyvraždí niekoľko planét a má pár súbojov s hlavnými rebelskými vodcami a potom príde do sídla rebelov a povie že "hmm, pridávam sa k vám", tak ho rebeli asi nerprijmu tak ľahko... | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 6:32 pm | |
| No , ja som tu už v RPGéčkach zažil oveľa horšie veci. Toto je banalita , takže príjmu + Horox je dobrák od kosti. | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Wed Mar 31, 2010 7:42 pm | |
| ja ty neviem,ale myslím že to bolo trápne to video čo si tam dal.Len tak prísť na článok a hodiť tam také niečo úplne bezdôvodne,mohol si slušne povedať čo sa ty nepáči ako Red.Niekomu ako Aspire som hned odpísal že je trápny kre*én.Myslím že nič sa nestalo či nie?Myslím že ak je Horox dobrák od kosti,tak si prizná svoju vinu.Trápne by bolo aj to,keby som si stále sema vytváral účty a vypisoval aký je váš web na nič,ked proti nemu nič nemám.Web ako web,hlavne že si zahráme či nie? | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Thu Apr 01, 2010 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Thu Apr 01, 2010 5:01 pm | |
| Já to nechám na Horoxovi | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Thu Apr 01, 2010 5:52 pm | |
| Ja si priznávam to že som to tam dal zo srandy, mal som dobrú náladu, a ked som pozrel na ten web, tak som sa schuti zasmial. Red ti napísal slovne čo si myslí, ja som si myslel to isté, na čo to tam bude písať ešte raz? A ty si to zobral celkom vážne. ,,ako vždy'' - uhm, no ja počkám na nejaké ospravedlnenie. | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Thu Apr 01, 2010 10:25 pm | |
| No ale nabudúce nech sa také niečo už nestane Mne sa nerobí problém ospravedlniť ked ide o dobrú vec.Prepáč Horox | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Thu Apr 01, 2010 10:59 pm | |
| V pohode. | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Thu Apr 01, 2010 11:04 pm | |
| takže mám postavu,zajtra začnem hrať | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Thu Apr 01, 2010 11:29 pm | |
| no, vypadá to, že tbc něják nehraje, tak si budeš muset sehnat 2 SCHOPNÝ hráče do týmu .. Pokud se teda někdo neregne | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 2:43 pm | |
| Máme už 2 schopných hráčov do týmu, adminkovia sa môžu postarať o senseiov a učiteľov atd. Edit: Inak som si práve všimol že mám pri charaktere schopnosť ako Housenka no Jutsu na čo treba vedieť podstatu, mám si to nechať alebo sa podstatu budem učiť až niekedy inokedy no v anime taký Sasuke vedel už podstatu ešte ked bol maličký a iste aj ITachi | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 2:51 pm | |
| Protože to byli Uchihové A jak jistě víš, Uchihové jsou extrémně nadaní | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 2:52 pm | |
| takže? | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 2:55 pm | |
| No, Housenka no jutsu se naučíš během příběhu .. O to se postarám, ale teď to ještě neumíš.. Nikdo z nás neuměl na začátku příběhu žádný jutsu.. A někteří z těch co už odmaturovali sotva zvládají jedno | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 2:57 pm | |
| takže ani techniky E triedy jj tá postava by mala byť skôr génius medzi rovestníkmy a nie švorc tak môžem aspoň dosahovať tých najlepších výsledkov? | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 3:00 pm | |
| Hero: Nezáleží na tobě jeslti bude dosahovat nejlepších výsledků Nezapomeň, že i já jsem rád když mám silnou postavu | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Sun Apr 11, 2010 3:33 pm | |
| no to čo budeme v tej akadémii robiť ??? jaže sa to budeme učiť a ked to zvládneme, pôjdu maturity no nechám sa prekvapakať | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 Tue Apr 13, 2010 5:47 pm | |
| Kdo určil, že byl nejlepší ze třídy? Nebo to je jen výmysl té postavy? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter - Heroes0 | |
| |
|
| |
| Charakter - Heroes0 | |
|