Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) Sun May 30, 2010 12:02 am | |
| ??? >>> Matsunishi Marui a Ki Motokin <<<
Nepriateľ skočil rovno medzi vás a jeho ruky vystrelili do vaších tvárí. Mal v nich čakrové skalpely, a bol dosť rýchly. | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) Sun May 30, 2010 12:14 am | |
| Matsunishi Marui - Konoha
Ki... Dávaj pozor... Vykríkla som na neho zase. Iba som ho upozorňovala a ešte k tomu vlastným menom, čo nebolo od ANBU moc správne. Okrem toho, na taijutsu som bola slabá... A však bola som veľmi rýchla... Zohla som sa pred útočníkovou rukou a podkopla ho jednou nohou... V každom prípade, aj keby to nevyšlo som potom od neho odskočila a postavila sa do bojovej pozície opätujúc pohľad Kiovi. Obaja sme ale boli veľmi rýchly... aj ja a Ki tiež a boli sme dvaja, teda sme mali celkom šancu, že ho dostaneme. | |
| | | Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) Sun May 30, 2010 12:27 am | |
| ???
Podkopnutie akosi nevyšlo, lebo protivník len akoby pomedzi vás prešiel, nestál tam. Netrafil, a teraz stál pár metrov za vami. Spravil pečaťe a z rukávov mu vyšli čakrové chápadlá, ktoré na vás veľkou rýchlosťou vystrelili a chceli vás zviazať. | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) Sun May 30, 2010 2:12 pm | |
| Ki
Uskočil jsem před tím saltem dozadu..Museli jsme s Marui vymyslet nějakou taktiku..Nejdříve to chtělo zjístit slabinu nepřítele.. Ze zad jsem vytáhl svůj menší meč a pokusil se chapadlo useknout.. | |
| | | Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) Sun May 30, 2010 2:29 pm | |
Tiež som bleskovo vytiahla katanu... Po katana sa rozbehla raitonová chakra... Pokiaľ to bolo možné, tak som mu chápadlo prisekla pomocou katany k zemi, aby nezdrhol... Odskočila asi 2 kroky dozadu a hodila po ňom klasické kunaie s výbušnými lístkami... Zatiaľ som fakt chcela len vidieť čo ten smrad dokáže, než ho začneme likvidovať... | |
| | | Horox
| Předmět: Re: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) Sun May 30, 2010 7:03 pm | |
| ???
Ki síce chápadlo odsekol, ale ked dopadlo na zem, tak sa predĺžilo, a konalo akoby samo. Chápadlo sa ti teda pokúsilo obmotať nohy. Pre Marui to platilo tiež. Chápadlo sa nesnažilo dostať z priseknutia, ale samovoľne sa odtrhlo, hned sa predĺžilo a vošlo do cesty tým kunaiom. Chápadlo sa odpálilo niekde za vás dvoch... | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) Tue Jun 01, 2010 6:05 pm | |
Chápadlo sa teda odtrhlo a odpálilo niekde za nás dvoch... Iba som sa obzrela po odpálenom chápadle, či by nemohlo robiť problémy... Pokiaľ viem, Ki má doton a ja... fuuton a raiton... Moc kombinácií ma nenapadlo, dúfala som však že sa Ki o to chápadlo, ktoré obťažovalo jeho, postará... Medzitým som vyskočila do výšky, nad ??? a urobila pečate... Raiton: Chokusetsu kaminari... Nastavila som ruku... Z výšky, teda nad ??? vyletelo pár bleskov... Žiadnych hromadných, ale asi 10 presne mierených a rozložených tak, aby to v prípade pohnutia sa z miesta schytal... Prirodzene som nečakala že pre ??? to nebude problém. Chcela som len odlákať pozornosť, aby vetdy Ki použil nejaký svoj doton... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) | |
| |
| | | | Boj - Ostré čepele (Red, Itachi) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Savior ( Medusa, Itachi, Red, Aspire, Blackness) » Seznámení s týmem 7! (Hra pro Mišman, Itachi, eliizabet, Horox) » Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa) » Unazuku Hideout (Mike, Itachi, Hospi, Medusa) » Few more steps (Medusa, Itachi, Red, Blackness)
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|