| The real story begins... | |
|
+5Horox Mike Sakura-chan Misman Red 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 9:48 pm | |
| Gojou
Nie nie, nechaj ho, to je v poriadku odpovedal som a začal som škrabkať Hiroko za uchom, zbožnujem zvieratá, mám to vlastne aj v krvy lebo náš klan je milovník zvierat, sú členmy rodiny spokojne som sa usmieval a hladil vlka a spomenul si na domov, na to dobré ale hlavne na to zlé z čoho sa začal Ai smiať chladne | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 9:49 pm | |
| Shion
No..Jsme tu všichni, takže vám to už můžu říct.. Bude to jednoduchá, oddechová mise.. Doufám, že umíte vařit.. Řekla Shion pobaveně.. V zemi těstovin se totiž stala menší nehoda a zmizelo několik kuchařů.. My tam máme jít... A hrát si na kuchaře... Počkat si až nás taky unesou.. No a ... Najít ty unesený. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 9:50 pm | |
| Akira
Nezlobte se sensei, ale já jsem Uchiha... Od malička se učím "ninja věci" ne jak být dobrá hospodyně... Vrcholem mého umění je uvařit vodu... řekla jsem upřímně | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 9:57 pm | |
| Gojou
Hneď jak som to počul tak mi vypadli slíže spomedzi paličiek, a s otvorenými ústami som počúval briefing, No nazdar..., ako bez urážky ale ja a variť??? Ai sa rečnícky opýtal, dobre Gojou je to na tebe, ja si počkám na únoscou poprípade nejak zle prikorením jedlo na pobavenie sa na cudzom neštastí, ale tak aspoň to nebude nejaký masaker a kruté násilie som si povedal pričom Ai surovo protestoval že by dal prednosť teplej krvy na našich drápoch ktorými nás príroda obdarovala.. | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 10:01 pm | |
| Sachiko
Kuchárčeniu sa troška venujem ale moje jedlo nezje ani Hiroko. Povedala som pobavene a odjedla som si z rámenu. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 10:06 pm | |
| Shion
Nevadí, něják to zvládnem ne? Tak teda vyrazíme.. Řekla Shion a čekala až ostatní dojí.
Pokračování v D misích. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 10:07 pm | |
| Akira
Promin Maki... Ale uvidime se ještě... řekla jsem a položila vedle ní ještě 2 lístky na zdarma ramen | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 10:10 pm | |
| Maki
Vzala jsme si třetí misku a poslouchala, co má Akira za misi. Záviděla jsem jí. Vaření jsme milovala, ale neměla jsem moc příležitostí. Popravdě se to nedalo jíst, ale to jsem moc neřešila. Vrhal jsem se na svojí porci. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The real story begins... | |
| |
|
| |
| The real story begins... | |
|