Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: The real story begins... - Stránka 4 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

The real story begins...

Goto down 
+5
Horox
Mike
Sakura-chan
Misman
Red
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorZpráva
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton
Číslo týmu: 6

The real story begins... - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:48 pm

Gojou

Nie nie, nechaj ho, to je v poriadku odpovedal som a začal som škrabkať Hiroko za uchom, zbožnujem zvieratá, mám to vlastne aj v krvy lebo náš klan je milovník zvierat, sú členmy rodiny spokojne som sa usmieval a hladil vlka a spomenul si na domov, na to dobré ale hlavne na to zlé z čoho sa začal Ai smiať chladne
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:49 pm

Shion

No..Jsme tu všichni, takže vám to už můžu říct.. Bude to jednoduchá, oddechová mise..
Doufám, že umíte vařit.. Řekla Shion pobaveně.. V zemi těstovin se totiž stala menší nehoda a zmizelo několik kuchařů.. My tam máme jít... A hrát si na kuchaře... Počkat si až nás taky unesou.. No a ... Najít ty unesený.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:50 pm

Akira

Nezlobte se sensei, ale já jsem Uchiha...
Od malička se učím "ninja věci" ne jak být dobrá hospodyně...
Vrcholem mého umění je uvařit vodu...
řekla jsem upřímně
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:57 pm

Gojou

Hneď jak som to počul tak mi vypadli slíže spomedzi paličiek, a s otvorenými ústami som počúval briefing, No nazdar..., ako bez urážky ale ja a variť??? Ai sa rečnícky opýtal, dobre Gojou je to na tebe, ja si počkám na únoscou poprípade nejak zle prikorením jedlo na pobavenie sa na cudzom neštastí,
ale tak aspoň to nebude nejaký masaker a kruté násilie som si povedal pričom Ai surovo protestoval že by dal prednosť teplej krvy na našich drápoch ktorými nás príroda obdarovala..
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Počet příspěvků : 223

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sachiko Inuzuka
Podstata chakry: Suiton

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 10:01 pm

Sachiko

Kuchárčeniu sa troška venujem ale moje jedlo nezje ani Hiroko. Povedala som pobavene a odjedla som si z rámenu.
Návrat nahoru Goto down
http://www.konoha.cz
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Číslo týmu: 10

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 10:06 pm

Shion

Nevadí, něják to zvládnem ne? Tak teda vyrazíme.. Řekla Shion a čekala až ostatní dojí.

Pokračování v D misích.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 10:07 pm

Akira

Promin Maki...
Ale uvidime se ještě...

řekla jsem a položila vedle ní ještě 2 lístky na zdarma ramen
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 10:10 pm

Maki

Vzala jsme si třetí misku a poslouchala, co má Akira za misi. Záviděla jsem jí. Vaření jsme milovala, ale neměla jsem moc příležitostí. Popravdě se to nedalo jíst, ale to jsem moc neřešila. Vrhal jsem se na svojí porci.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

The real story begins...
Strana 4 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Story
» Story II.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: