| The real story begins... | |
|
+5Horox Mike Sakura-chan Misman Red 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 7:50 pm | |
| Kráčal som si po Konohe keď v tom zrazu primne nepozorovane objavili Sachiko s jej Hiroko a Shion-sensei, ihneď mi oznámili s nadšením že ideme na misiu a ideme pohladať zbytok našeho týmu, tak som trocha váhala, na jednej strane som bol nadšený chcelo sa mi na druhej sa mi vôbec nechcelo a chcel som pokoj. No zrazu moje ústa povedali Ideme! a moje nohy zničoho nič začali bežať s nimi.. | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 8:10 pm | |
| Sachiko
Ahoj Gojou. Pozdravila som ho. Tešíš sa na misiu? My z Hiroko sa nevieme dočkať, už sme sa pomaly začínali nudiť. Usmiala som sa. Snaď sa tu nájde aspoň jeden človek, čo sa so mnou dá do reči. Ovšem nerátam rodinu. | |
|
| |
Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 8:14 pm | |
| Gojou
Ahoj Sachiko... pravdaže sa tešíme, ehm..teším pousmial som sa neisto, už som mal chuť si otestovať čo viem v praxi! zdvihol som víťazoslávne ruku a pomyslel som si ach jo, si cvok... Súhlasím ozval sa hlas v podvedomí | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 8:16 pm | |
| Sachiko
Tešíme? No asi preklep.. Len som sa usmiala a išla ďalej. A odkial ty to vlastne si? Spýtala som sa z úsmevom a zo snahou naviazať nejaký rozhovor, aj keď by bol len o nejakých blbostiach. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 8:23 pm | |
| Odťalto z Konohy, vlastne z blízkosti Konohy moj klan sídli v tunajších lesoch, a ty??? Bývaš tuto v blízkosti tuším jak som sa dopočul nie? A ja a moja rodina sme krvilačný zabijaci, ozval sa hlas v hlave. Hovor za seba! odpovedal som... No hovorím za seba ked ja som ty a ty si ja nie?? Lenže ty si iný, si chladný, agresívny a zabijácky taký ja niesom! Niečo na tom bude ale háčik je že ja som ty! zasmial sa hlas víťazoslávne
Naposledy upravil Hospi dne Sat Apr 10, 2010 11:24 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 8:29 pm | |
| Sachiko
Tak isto odtiaľto. Tuto kúsok máme dom. Milo som sa usmiala. Po chvílke mi zaškŕkalo v bruchu. Sakryš mala som sa najesť, a nie ležať v posteli. Je celkom milý.. V duchu som sa usmiala. Akú máš podstatu chakry? Ja mám Suiton. | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 9:37 pm | |
| Maki
Byla jsem na louce a trénovala jutsu, které mě naučil Akiřin bratr. Ještě mi moc nešlo, ale už se začala dostavovat první výsledky. Luskla jsem prsty o kolo mě to malinko zajiskřilo. Spokojeně jsme se usmála. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 9:42 pm | |
| Akira
Cestou domů jsem uviděli Maki Ahoj Maki řekla jsem a doufala ze ji nevylekám | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 9:44 pm | |
| Maki
Nazdar, pozdravila jsem ji a mírně se usmála. Dlouho jsme se neviděli, řekla jsem z vesela. Neviděla jsem proč, ale docela ráda jsme ji viděla. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 9:45 pm | |
| Akira
No jo... docela dlouho... Koukám, že taky trénuješ co? Já před chvíli zkončila... Vyčerpala jsem moc chakry... postěžovala jsem si | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 9:55 pm | |
| Maki
Musela jsem se usmát. Já ještě mám, ale né moc. Co si jít někam odpočinout. Řekla jsem na můj v kus až příliš přátelským tónem. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 10:04 pm | |
| Akira
Ani nevíš jak moc ráda... řekla jsem a usmála se Na svůj vkus naprosto normálně a upřímně... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 10:15 pm | |
| Maki
Protáhla jsem se a unaveně jsme si promnula oči. Trénink byl podle mě dlouhý a nudný. Chtěla jsem si někde odpočinout. Kam by jsem mohly jít, zamumlala jsem si pro sebe. Co třeba Ichiraku? Podívala jsem se na Akiru. A nebo lázně, řekla jsem druhou věc, která mě napadla. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 10:28 pm | |
| Akira
Pokrčila jsem rameny... Nemám energii přemýšlet, prostě pojdmě... dodala jsem Byla jsem prostě jen líná přemýšlet... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 10:35 pm | |
| Maki
Na tváři se mi objevil zlý úsměv. Budu to brát jako souhlas k obojímu. Vydala jsme se měrek k Ichiraku. Už mám velký hlad, řekla jsem opět svým otráveným hlasem. Na chvíli jsem se zarazila. Jíš ramen, zeptala jsem se pro jistotu. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 11:01 pm | |
| Akira
No občas si dám ramen.... Ne tak často jako jiní ale dám si řekla jsem Mám ještě nějaký zdarma kupony na ramen tuším... dodala jsem a sahala jsem do kapsy... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 11:23 pm | |
| Maki
To se dává? Zeptala jsem se mírně zmateně. Docela se mi ulevilo, že Akira jí ramen. Ne že bych ho milovala, ale docela jsem ho mohla. Vydala jsem se směrem Ichiraku a přemýšlela, kde se dá sehnat takový kupón a jak asi může vypadat. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 11:28 pm | |
| Akira
No já mám fůru lístku na ramen zdarma... Takže se to "dává" Dostávám je občas z protekce... a protože je nevyužívám moc tak jich mam furu... Ale není to jedno? odpověděla jsem zmateně... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 11:43 pm | |
| Maki
Je. Jen mě to fascinovalo. Řekla jsem unaveně a podívala se na přibližující stánek. Začínal jsem mít už vážně velký hlad. Divím se, že ti je bratříček nesebral, řekla jsem pobaveně při vzpomínce na Yoshiru. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 11:49 pm | |
| Suiton mám tiež ,odpovedal som, ale katon nieje tiež zlý ,ozvala sa moja druhá polovica hrubým hlasom, Sachiko sa udivene pozrela namňa, a tak som sa nevinne pousmial aby som to zastrel a povedal už od hladu neviem ani čo hovorím | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: The real story begins... Fri Apr 09, 2010 11:51 pm | |
| Akira
To by si mohl zkusit řekla jsem rádoby silácky Popravdě ať si je klidně vezme, stejně jich moc nevyužívám... dodala jsem a plácla 2 léstky na pult jak jsme došli... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 12:23 am | |
| Maki
Sedla jsem si vedle Akiry. Co tým? Zeptala jsem se ze zdvořilosti. Prostě jsem měla pocit, že by jsem měli konverzovat, ale nevěděla jsme, kde začít. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 12:42 am | |
| Sachiko
Tak aspoň niečo máme spoločné. Usmiala som sa, a poškrabala na temene. Čo to? Prečo taká náhla zmena tónu hlasu? No nevadí asi je to tým hladom. Sensei? Ponáhla sa to moc? Sme tak trocha dosť hladný. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 12:46 am | |
| Gojou
S nádejným pohladom som sa pozrel na senseia, lebo po predstave chutných ranajok putujúcich cez moje chuťové poháriky do žalúdka sa mi začali tvoriť sliny... dúfam že povie áno! povedal som si..
Naposledy upravil Hospi dne Sat Apr 10, 2010 5:19 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: The real story begins... Sat Apr 10, 2010 9:28 am | |
| Akira
Ale nějak to jde no... Pořádně jsme se ani nepoznali... Napadl nás nějakej magor takže jsme vlastně nic neudělali... přiznala jsem neochotně... Nic moc jsme nepředvedli... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The real story begins... | |
| |
|
| |
| The real story begins... | |
|