Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: The real story begins... - Stránka 3 Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

The real story begins...

Goto down 
+5
Horox
Mike
Sakura-chan
Misman
Red
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 7

The real story begins... - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 11:18 am

Maki

Naše mise proběhla podobně, řekla jsem stejně neochotně jako Akira. A co sensei? Změnila jsem rychle téma.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton
Číslo týmu: 6

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 5:24 pm

Gojou

Nervózne som pozeral na senseiku, ktorá stála zamyslene, v očiach mala neprítomnosť tak som to nevydržal a už podráždený Ai zakričal Sensei! No čo teda ideme?! Sachiko a Hiroko prudko otočili hlavy ako reakciu na moj výbuch s pobúreným výrazom v tváry typu, čo si to dovoluje?! no potom to nahradil pohľad, niečo natom bude, nebol to zlý nápad
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Číslo týmu: 10

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 5:37 pm

Shion

Spoiler:

Shion zamyšleně hleděla někam mimo..Pak se vrátila do reality.. Ach.. Omlouvám se.. Ano.. Musíme najít Akiru, abychom mohli vyrazit.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 6:31 pm

Gojou

Aj ja sa ospravedlnujem, neviem čo to domňa vošlo, určite to bude ten hlad a radšej som sa stiahol do úzadia. Naopak dobre som vedel čo to bolo len som sa stým nechcel deliť s ostatnými, A vyriešene..povedal Ai.. Áno, ale tak surovo si nemusel... odpovedal som mu... Keby som neobol surovy neúčinkovalo by to hehe...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Počet příspěvků : 1008
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 6:49 pm

Akira

Zvláštní... lehce nervozní...
Ale ovládá Mokuton...
Docela silná... a působí docela mile...
Jo a je to ONA
řekla jsem a obědnala si ramen s masem navíc
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Počet příspěvků : 223

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sachiko Inuzuka
Podstata chakry: Suiton

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 7:17 pm

Sachiko

Tak čo Shion-sensei? Pôjdeme na rámen? Veď potom môžme Akiru naisť.. Ale hlad len tak nezaženiem. Sme tu skoro všetci dosť hladný a hladný sme nanič Rozosmiala som sa a mrkla na Gojou.
Návrat nahoru Goto down
http://www.konoha.cz
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 7:35 pm

Maki

Hmmm, zamumlala jsem s plnou pusou. Připadala jsme si nějak divně, bylo to poprvé, kdy jsem tu byla s někým. Nevěděla jsem jak se mám chovat a tvářit, tak jsem nahodila svůj obvyklí znuděný postoj. Je prvým opakem toho našeho, řekla jsme, abych udržela rozhovor. Od kdy já stojím o udržený rozhovoru? Asi mě neúspěch z první mise pomátl na rozumu...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 8:28 pm

Shion

Dobrý nápad, Sachiko... Usmála se Shion... Tak vás teda zvu na ramen..
Řekla a vydala se směrem k Ichiraku.. Taky vám můžu říct o misi tam.
Pořád se ale tvářila nejistě a nervozně.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 8:33 pm

Akira

stejně mě štve že sme neskončily ve stejném teamu...
Nic proti svému teamu nemam.... ale neni s nima moc řeč... takový suchaři docela
zegestikulovala jsem hůlkou
Já vím že mise nemaj bejt zábava... ale i tak...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 8:45 pm

Maki

Jsi ani nepamatuju, jak se jmenují moji spolužáci, přiznala jsme se. Náš sensei si myslí, že důvěra patří k nejdůležitějším věcem, dodala jsem ironicky. Zase jsem se příliš otevřela...
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 8:46 pm

Akira

To máme docela podobny...
taky si nevybavím jména...
řekla jsem a dojedla mísu
Ale popravdě mě ani moc nezajímají...
To asi bude tou Uchihovskou povahou...
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:02 pm

Gojou

Tak a bolo po našom, išli sme s docela spokojným výrazom za arómou, ktorá ako šipky ukazovala smer do Ichiraku rámen, keď sme sa chystali odhrnúť zácloničku a vojsť, našli sme tam Akiru, aká náhoda povedali sme skoro naraz, a tak sme sa usadili a vrhli pohľad na Akiru s oznamom že sa pojde na misiu...

Naposledy upravil Hospi dne Sat Apr 10, 2010 9:15 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:09 pm

Maki

Už jsem pomalu začalala přicházet na to, co na ní mám ráda. To jsme dvě. Kdyby mě zajímali, tak si aspoň ty blbý jména pamatuju. Řekla jsem s mírný úšklebkem na tváři a objednala si další misku.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:11 pm

Akira

Usmála jsem se
Ani sem si nepamatovala kdy jsem si s někým takhle rozuměla...
Když jsem viděl že si Maki dáva další plácla jsem na stůl další 2 lístky a obednala si taky jednu
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:14 pm

Sachiko

A je po našom. Hehe. V Ichiraku sme našli Akiru. Aká náhoda. Povedali sme skoro rovnako s Gojou. Mňam teším sa na rámen. A jeden prosím aj pre Hiroko. Ona je vždy to čo ja. Usmiala som sa na Shion-sensei.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:18 pm

Akira

Nějak jsem je oba ignorovala...
Ani jsem o ně nezvdila pohledem a věnovala se dál jídlu a Maki
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:22 pm

Pozývam Ťa Sachiko, teda vás ak rátam Hiroko pousmial som sa a pri objednavani som oznamil že ich jedlo ide na mňa, a popritom som sa začal hrať s mojími zasunutými drápmi na ruke a popritom pozeral na Akiru ako nás dokonale odignorovala so svojou známou, hodím po nej niečo Ai oznámil, si normálny?? opytal som sa , a prečo ne? odignorovala nás, tak si aspoň získame pozornosť , nie nie nie dohovaral som mu, dobre urobíme kompromis daj mi 5 minút a ak ešte bude ignorovať hádžem paličky a nepýtam sa ťa o zvolenie, s nádejou že Akira nás zaregistruje som súhlasil aby som sa sním nemusel hádať a vduchu som sa zasmial.

Naposledy upravil Hospi dne Sat Apr 10, 2010 9:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:24 pm

Shion

Ahoj, Akiro.. Řekla Shion a sedla si vedle Maki.. Jsem ráda, že jsme tě našli..Půjdeme na misi.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:25 pm

Maki

Vzala jsem si druhý ramen a podívala se na Akiru. Na můj v kus je tu moc hlučno. Nemáš chuť jít do lázní? Zeptala sjem se otráveně a protáhla se jako kočka. Vzala jsem hůlky a rychle se pustila do druhý misky.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:26 pm

Akira

Uuuf teď sensei?
Doteď jsem trénovala... mám dost málo chakry...
Ale fajn, vezmu si pilulku...
řekla jsem nakonec trochu rezignovaně
No Maki asi se budme muset prozatím rozloučit...
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:28 pm

Maki

Tak hodne štěstí, řekla jsem. Říká se to tak, že jo? ujistila jsem se dál jedla svoji porci.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:30 pm

Gojou

Sakra zastonal Ai, to mohol byť taký pekný hod, zaskuvíňal a ja som sa popritom pousmial popod moju kuklu takže bolo mi to vydno iba na očiach, keď už ramen bol pripravený na stole, pravou rukou som si odpevnil plech chraniaci mi ústa a dal ho dole aby som si vychutnal raňajky Dobrú chuť poprial Ai , Dobrú Chuť Ai poprial som mu...

Naposledy upravil Hospi dne Sat Apr 10, 2010 9:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:31 pm

Akira

Děkuju moc Maki
A ano, říká se to tak

usmála jsem se
Tak co sensei? Kdy vyrázíme?
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:39 pm

Maki

Opravdu není zač, řekla jsem otráveně. Ještě jedou, křikla jsem k obsluze a přemýšlela, co budu sama dělat. Asi se vrátím k tréninku, aby příště nebyla zase tak neschopná.
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 9:40 pm

Sachiko

Ďakujem za pozvanie Gojou. Velmi milo som sa usmiala. Hiroko k Gojouovi prišla a vyžadovala si hladkanie. Hiroko, no ták nechaj ho. Pobaveňe som ju upozornila. Keď si dal dole masku, dosť zaujate som sa na ňho pozrela. Keď je každý verný nositel masky taký nádherný, tak ma zakopte pod zem. Povedala som si a pousmiala som sa.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: The real story begins...   The real story begins... - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

The real story begins...
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Story
» Story II.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Role Playing Game :: Zamčené topicy ze hry - Aktivní-
Přejdi na: