Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Mike | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Mike Sat Mar 27, 2010 11:04 pm | |
| Tákže, keďže sa nudím, tak sem niečo napíšem... Meno: ... Vek: 17 Pohlavie: Muž Bydlisko: niekde na Slovensku, viac vám nepoviem Povaha: podľa nálady, niekedy psychopat, niekedy depresívny, niekedy empatický, niekedy arogantný, atď. ... pomerne rád filozofujem Čo mám rád: hudbu, hry, anime, manga, Naruto, Naruto Shippuuden, Final Fantasy Dissidia, VEĽMI málo ľudí Čo nemám rád: záleží na nálade, keď mám napríklad depresívnu náladu, neznášam všetko, keď som veselý, tak nemám rád len málo vecí, atď Sen: nechcem povedať Obľúbené postavy z Naruta: mám rád veľa postáv, ale najviac Uchihu Itachiho Neznášam postavy z Naruta: k nikomu odtiaľ necítim nejakú nenávisť Tak... snáď je to vśetko.
EDIT: Zabudol som napísať, že nepijem alkohol, nefajčím a nefetujem.
Naposledy upravil Mike dne Sun Mar 28, 2010 12:43 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Mike Sun Mar 28, 2010 12:06 am | |
| Tvl tiež nemusím moc spoločnosť preplnenú :-) t.j.veľa ľudí , teda mám rád málo ľudí. Uvediem pár príkladov zo života... Neznášam preplnenú aulu... Neznášal som preplnenú 9.B , kde si prišiel dať naprdel jednému a musel si zobrať všetkých , čo sa nie vždy podarilo Neznášam kostoly , verejne akcie a verejne zhromaždenia. No , ale dosť o mne. Povedz mi , ako si sa dostal k tomuto fóru? | |
| | | Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Mike Sun Mar 28, 2010 12:09 am | |
| | |
| | | Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Mike Sun Mar 28, 2010 12:33 am | |
| Ľudia! Budte trochu kreatívni... Všetci iba cez konohu... Kde tento svet speje potom? Učiteľ nám hovoril , že nemáme na Slovensku tunely pretože sme 20 rokov živili ruských vojakov , ale pravda je taká , že všetci chodia cez konohu , preto tunely nepotrebujeme =) (slabý vtip ) A teraz k téme. Mike-san/chan/kun , z ktorého kraja si? (to minimálne povedať môžeš myslím ; nechce sa mi pozerať si mapku dolu na stránke) | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Mike Sun Mar 28, 2010 12:35 am | |
| Poviem ti rovno, že som z hlavného mesta... | |
| | | Itachi
| Předmět: Re: Mike Sun Apr 18, 2010 12:58 am | |
| Nechceš sa stretnúť s Horoxom? On chodí do Blavy do školy , no... Čo ja by som za to dal , ale môžem sa stretnúť maximálne s Heroes0om | |
| | | Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Mike Sun Apr 18, 2010 1:01 am | |
| Do Bratislavy chodím denne, totiž do školy. | |
| | | Mike Uchiha
| Předmět: Re: Mike Sun Apr 18, 2010 1:08 am | |
| Nó, myslel som si že sem chodíš do školy, niečo si spomínal totiž... a ty si fakt nevedel, že som z BA, Horox? Že by som ti to zabudol povedať? Itachi: no uvidíme | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Mike | |
| |
| | | | Mike | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|