| Back to the Future (Nawaki, Red) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:37 pm | |
| Rinzu
Běžel jsem dost zdevastovanou Konohou. Kolem mě vybuchovaly budovy .. Z dálky jsem viděl budovu Hokageho.. Běžel jsem k ní... Z ničehonic ale vybouchla.. Shikamaru-sama!!!! Vykřikl jsem.. Pokud byl uvnitř, neměl šanci.. Akatsuki.. Nenávidím je... Ve tváři jsem vzteklý výraz.. Nejen, že mi sebrali bratra... Lásku.. Ale i senseie.. Nakoncentroval jsem chakru do nohou a vyskočil na budovu.. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:40 pm | |
| Uindo Hyuuga
Další výbuch zatřásl vězením... Stačila mi chvilka nepozornosti stráží Ozval se ošklivý zvuk zlomeného vazu Mríže vyletěli z pantů... Sebrala jsem svůj větrník a vyběhla z vězení Po 3 letech na svobodě... Venku hořeli ohně... Akatsuki ?! problesklo mi hlavou V potrhaném černém plášti s červenými mraky jsem nebyla ve vesnici práve nenápadná Byakugan Musela jsem najít Rinza... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:42 pm | |
| Dívka v černm plášti s rudými mraky šla proti Uindo...
Rinzu
Skákal jsem ze střechy na střechu.. Sakra! SAKRA!! | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:44 pm | |
| Uindo
Roztáhla jsem větrník... Ty děvko... to je tvoje práce... Nech ho na pokoji ! vykřikla jsem Máchla jsem svým větrníkem protí ní Zaměřila jsem všechny její chakra body Jeidný zásah a je po boji... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:48 pm | |
| Rinzu
Byla to ona.. Aiko.. Přidala se k Akatsuki... ? Proč? Nebyla tam však sama.. S ní tam byla ta zrádná mrcha.. Uindo.. Aiko použila sílu svého Kekkei Genkai a srazila vlnu.. Sežralo ji to však dost chakry.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:51 pm | |
| Uindo
Usmála jsem se... Ty už nebudeš mýmu bratranci kazit život... O to se postarám řekla jsem a začala máchat svým větrníkem jak šílená... Nemohla se udržet dlouho | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:56 pm | |
| Rinzu
Rasengan...Ozvalo se potichu .. Pak něco nepříjemně sejmulo Uindo zezadu.. Když mě Aiko viděla.. Začala utíkat se slzami v očích. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 10:58 pm | |
| Uindo
Naprosto šokovaná jsem dopadla na zem... Rinzu...? vykoktala jsem jenom Namahavě jsem se postavila na nohy Co to sakra děláš ? Copak nevidíš co je ta holka zač?! Zničí ti život... zničí Konohu ! řekla jsem | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:02 pm | |
| Rinzu
To kvůli tobě...Všechno... Řekl jsem vražedným tónem.. Zabiju tě se stejným potěšením jako ostatní.. Vzpomněl jsem si, jak efektivně jsem roztrhal Langa a toho jeho imbecilního společníka. Složil jsem pečeť.. Kage bunshin no jutsu! Jeden z mých klonů dal Uindo pěstí.. Já s dalšíma dvěma klonama vyskočil na budovu.. Začal jsem vytvářet další Rasengan... Jen s přídavkem trochu elementární chakry. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:04 pm | |
| Uindo
Máchla jsem větrníkem a klon to roztrhalo na kousky... Copak to nechápeš ?! Vše co jsem dělala bylo pro tebe sakra... ONA tě zničí jako zničí vše co jsme budovali takovou dobu... Vždyt se přidala k AKATSUKI !!! Zabili tvoje rodiče !! vykřikla jsem na něj... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:07 pm | |
| Rinzu
Ten plášť, co máš na sobě je Akatsuki ne? Já si troufnu říct, že jo. Takže není o čem diskutovat... Okolím se ozýval nepříjemný pištivý zvuk.. Klony zmizely.. Rozběhl jsem se a vyskočil do vzduchu ... Fuuton: Rasen Shuriken!! | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:09 pm | |
| UindoUdělala jsem to abych vás chránila !!!vykřikla jsem naštvně... Vyslala jsem proti němu další vlnu Když byl nebezpečně blízko tak jsem použila Kaiten - Spoiler:
Naposledy upravil Nawaki dne Sun May 23, 2010 11:11 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:10 pm | |
| Ozval se výbuch.. Dost velký .. A nepříjemně hlasitý.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:13 pm | |
| Uindo
Probrala jsem se zemi... Vedle trosek budov na které jsme bojovali... Vyprskla jsem krev... Ty pitomče... Nevíš co teď děláš !!! řekla jsem Rinzovi a zvedla se na nohy... To zrnění nebylo dobré... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:15 pm | |
| Rinzu
Stál jsem na protější budově.. Celkem vyčerpaný.. Ale ona na tom byla hůř.. Měla jsi štěstí, žes ten útok oslabila..Jinak by tě to roztrhalo.. Řekl jsem jí posměšně.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:17 pm | |
| Uindo
Proč tohle děláš? Uvědomuješ si, že jsem pro vás 2 objetovala celej svůj život? Všechno co jsem udělala bylo jen pro tvou ochranu ty blbče... řekla jsem Podlomila se mi noha a kdybych se neopřela o větrník tak bych padla na hubu | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:20 pm | |
| Rinzu
Kage bunshin no jutsu.. Vedle mě se objevil klon.. Tohle bude moje rána z milosti. S Kyuubiho neomezenou zásobou chakry to bylo celkem na pohodu.. Mohl jsem dělat jeden Rasengan za druhým.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:24 pm | |
| Uindo
Nedáváš mi na výběr bratránku.... Začala jsem dělat pečetě... Jednu za druhou.... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:51 pm | |
| Rinzu
Rasengan.. Seskočil jsem z budovy a vyběhl proti ní. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:53 pm | |
| Uindo
Dodělala jsem pečetě... Těsně předtím než mě zasáhl Rinzu Sbohem bratánku řekla jsem a zmizela... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:55 pm | |
| Konoha o hodně let dříve..
Nad Konohou se zablesklo..
Naposledy upravil Red dne Sun May 23, 2010 11:58 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) Sun May 23, 2010 11:57 pm | |
| Uindo
Objevila jsem na kraji Konohy na střese velkého domu V potrhaném plášti s červenými mraky... Byakugan zašeptala jsem tiše a vydala se za zřetelným signálem... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Back to the Future (Nawaki, Red) | |
| |
|
| |
| Back to the Future (Nawaki, Red) | |
|