eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Charakter - eliizabet Tue Mar 23, 2010 5:25 pm | |
| jméno: Maki Příjmení: Sawada Věk: 12 Pohlaví: žena Místo původů: Konohagakure no sato Bydliště: Konohagakure no sato Povaha: realistka, věčně znuděná, musí mít vše pod kontrolou Znamení zvěrokruhu: lev Oblíbené: spánek, dobré jídlo, svoje dlouhé vlasy, vaření(ale nedá se to jíst) Neoblíbené: lidi, nepředvídatelné situace, dlouhodobé cíle, hluk Fóbie/ Strach: Má strach z toho, že by někdo mohl vidět až do ní a předvídat všechny její tahy. Výška:155.3 cm Váha: 48.9 kg Krevní skupina: A- Ninja hodnost: studen akademie Element chakry: raiton Schopnosti/Jutsu: Kawarimi, Henge a Bunshin Zbraně: kunae, shurikeny popřípadě další zbraně určeny k boji na dálku Životopis: Maki se narodila do hlavní větve samurajského klanu Sawade. Jako dcera hlavy klanu prožila bezstarostné dětství, do doby její otec náhle umřel při plnění mise, zadané samotným hokagem. V klanu začal velký boj o vedoucí pozici, krou vyhrála Makina matka. Makina matka nepochází z rodu Sawada a proto se nemohla ujmout vedoucí pozice, místo toho ji přenechala své jediné dceři. Z Maki se stala figurka, kterou využívali pro svůj boj, jak hlavy vedlejších větví klanu, tak její vlastní matka. Je si vědoma své pozice a proto se rozhodla odejít na akademii, aby se mohla postavit na svoje vlastní nohy a nebýt využívaná ostatními. Její rozhodnutí strhlo vlnu protestů. Nebylo myslitelné aby se hlava klanu samurajů stala ninjou. Pod podmínkou, že matku ustanoví svým zástupcem, když bude nepřítomna, ji matka nakonec dala svolení. Foto: https://media.photobucket.com/image/anime%20girl%20reaper/MewMewAiko/Decorated%20images/sade.jpg?o=113
Naposledy upravil eliizabet dne Tue Mar 23, 2010 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Tue Mar 23, 2010 6:29 pm | |
| Dopiš si schopnosti ale máš v Avataru CC takže Schvaluju | |
|
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Tue Mar 23, 2010 7:40 pm | |
| usp já to přehlídla. Opraveno. Ještě taková organizační otázka mohla bych se vetřít k vám do hry, mohla mám počkat až bude dost lidí na další třídu? | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Tue Mar 23, 2010 8:02 pm | |
| Vetřem tě k nám | |
|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Tue Mar 23, 2010 8:29 pm | |
| = víej a rádi tě vidíme mezi námi | |
|
eliizabet
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Wed Mar 24, 2010 12:53 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet | |
| |
|