| Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Wed May 05, 2010 6:01 pm | |
| Poslední jména, která se objevila patřila Yoko a Goujouovi | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 5:15 pm | |
| Yoko
Vstoupila jsem do arény. Mé pocity byly smíšené. Hlavou mi vrtalo pár otázek, ale ty se teď nedaly jen tak vyřešit. Poslední souboj. Jediné co mi nakonec proběhle hlavou. | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 5:18 pm | |
| Gojou
Z tiena vchodu do arény som vyšiel a zbadal svoje meno na displayi žiariť no aj to jej Hyuuga pozeral som so zdvihnutou hlavou toto hračka nebude.. a tak som neisto vykročil, no keď sa za chodu farba očí zmenila na červenú tak kráčanie začalo byť plynulé a isté a úsmev diabolský | |
|
| |
Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 7:28 pm | |
| Yoko
Prohlížela jsem si protivníka. Jeho chůze se změnila - na jistou.....A jeho oči též změnily. Aktivovala jsem byakugan a postavila do klasické pozoce pro klan Hyuuga. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 7:32 pm | |
| Proktor zo zamračeným pohľadom odštartoval súboj a odskočil na kraj. | |
|
| |
Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 7:36 pm | |
| Gojou
Neváhal som a rozbehol som sa plnou rýchlosťou, vyskočil do výšky 3 metrov a vrhol som shuriken, pričom som si rozvinul reťaz a jej 3 čepele som otočkou vrhol priamo na nepriaťeľa | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 8:38 pm | |
| Yoko
Když se Gojou rozeběhl, přesunula jsem ruku, kterou jsem měla u těla ( u mě levá) více k vaku s výbavou, abych snadněji vytáhla kunai. To se mi nakonec hodilo. Rychle jsem vytáhla jeden z kunaiů a odrazila tak shurikeny. Avšak potom jsem odskočila asi 3 metry dozadu, abych se vyhla čepelím na řetězu. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 9:21 pm | |
| Gojou
Cepele hrably do dlážky, a bol počuť iba praskot zeme, očákaval som to tak som sa pousmail a s reťazou v ruke som preskočil čepele v zemi o dva metre, pristál som a prudko potiahol čo vymrštilo čepele zo zeme neuveritelnou rýchlosťou a smerovali na Yoko Uhni tomuto..! | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 10:05 pm | |
| Yoko
Když už byl skoro řetěz s čepelemi u mě, sehla jsem se co nejvíce dolů k zemi, protočila jsem se pomocí rukou na jedné noze a tou druhou nohou jsem se snažila svého protivníka podkosit na zem. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 10:20 pm | |
| Gojou
Uhla sa, a dokonca mi podkopla nohy tak som začal padať no rýchlo sa vzchopil a urobil premet bokom, a vytasil drápy , otočil sa prudku a zo spodu som spravil pravou rukou dlhý ťah ostrými pazúrmi zaťial sa mi reťaz namotavála na trup, čiže čepele sa zpoza Yoko vracali a ona stála v ceste | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 10:38 pm | |
| Yoko
Abych se vyhla čepelím, který mířily proti mně, vyskočím asi 3 metry do vzduchu (spíše zase dozadu). | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Thu May 06, 2010 10:53 pm | |
| Gojou
Z toho že som netrefil som sa spamatal, otočil a chytil čepele medzi prsty reflexivne, pomali som pravú ruku s čepelami presunul za chrbát a predklonený so zúrivim pohľadom som naňu civel, | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Fri May 07, 2010 12:10 pm | |
| Yoko
Ještě než jsem přistála na zemi, šáhla jsem oběma rukama do vaku s výbavou. V každé ruce jsem měla jednu dýmovou bombu. Rychle jsem je hodila po soupeři. Mezitím co dým začal houstnout a zvětšovat se, přistála jsem konečně na zemi. Využila jsem toho, že Gojou nemůže nic v dýmu vidět. Vběhnu do dýmu, najdu svého soupeře a okamžitě začnu s juuken údery po celém jeho těle.
Naposledy upravil Medusa-sensei dne Fri May 07, 2010 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Fri May 07, 2010 5:22 pm | |
| Gojou
Počul som iba praknutie, a všimol si dymové guličky, a mňa pohltil dym, tak hustý že som si nemohol na ruku dovidieť, povedal som si že počkám kým zautočí, zatiaľ som poskladal pečate | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Fri May 07, 2010 11:42 pm | |
| Yoko
Pečetě?....Hmmmm. Objevím se v dýmu před Gojou. Udeřím ho zespodu do dolní čelisti. (Řekla bych, že jsem takto odvrátila jeho techniku.) Ale raději nemarním čas a začnu s technikou Hakke Rokujuyon Shou. ...dva...čtyři....osm......
(snad to tak může být) | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Sat May 08, 2010 12:39 am | |
| Gojou
Vo vlne útokov som sa iba pousmial...neskoro .... Fuuton: Kamikaze! a okolo Yoko sa objavilo gigantické tornádo ktoré ju pohltilo a začalo ju točiť o 720 stupnov 10 krat za 5 sekund | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Sat May 08, 2010 3:56 pm | |
| Goujou se nepousmál, protože Yoko je Hyuuga a s tímto útokem je velmi rychlá. Vzhledem k tomu, že Goujou nic neviděl, nemohl útok ani odvrátit a ani se niják bránit. | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Sun May 09, 2010 12:08 am | |
| Yoko Hyuuga
Po dokončení všech hmatů odskočím o kousek dál. Dým se právě rozplynul. Je konec. Pronesu nic neříkajícím hlasem, avšak stále stojím na místě. Bez jediného hnutí. S očima sklopenýma do země. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Sun May 09, 2010 2:44 pm | |
| Gojou
Stál som na mieste ked sa dym rozplinul ako víťazstvo, ruky bezvládne padali smerok k zemi pozeral som do zeme zo zavretými očami, necítil som silu ani energiu, je koniec?, nie Ai ešte tu mám niečo pre teba, ale však to je tvoja chakra, presne , to je len troška chakry ktoré som stihol zachránit a stačia na posledný útok, tak poď a ukáž jej to! to troška chakry ma naplnilo a pohol som prstami v päsť, surovo som ju zaťal až som počul ako kvíli koža po tlakom napnutia, zdvihol som nenávistni pohľad a usmial sa
Naposledy upravil Hospi dne Tue May 11, 2010 7:27 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Sun May 09, 2010 3:24 pm | |
| Yoko
Zvednu pohled se stále aktivovaným byakuganem a čekám jesli se ještě Gojou o něco pokusí nebo už je opravdu konec souboje. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Sun May 09, 2010 3:31 pm | |
| Gojou
Čo bude nasledovať???, môj pohľad sa vypúlil ako oči žaby, a pocítil som prázdnotu, bezvládne som padal na zem za spevu vetra, nedokázal som to ovplivniť, bol koniec, a keď som už ležal na tej chladnej zemi a nemo pozeral do strany, rozmýšlal som čo to znamená preostatných | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Tue May 11, 2010 7:22 pm | |
| Vítězem se stáva, Yoko Hyuuga! Ozval se hlas proktora. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou | |
| |
|
| |
| Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou | |
|