Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Empty
PříspěvekPředmět: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeWed May 05, 2010 6:01 pm

Poslední jména, která se objevila patřila Yoko a Goujouovi
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 11

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 5:15 pm

Yoko

Vstoupila jsem do arény. Mé pocity byly smíšené. Hlavou mi vrtalo pár otázek, ale ty se teď nedaly jen tak vyřešit. Poslední souboj. Jediné co mi nakonec proběhle hlavou.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton
Číslo týmu: 6

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 5:18 pm

Gojou

Z tiena vchodu do arény som vyšiel a zbadal svoje meno na displayi žiariť no aj to jej Hyuuga pozeral som so zdvihnutou hlavou toto hračka nebude.. a tak som neisto vykročil, no keď sa za chodu farba očí zmenila na červenú tak kráčanie začalo byť plynulé a isté a úsmev diabolský
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 7:28 pm

Yoko

Prohlížela jsem si protivníka. Jeho chůze se změnila - na jistou.....A jeho oči též změnily. Aktivovala jsem byakugan a postavila do klasické pozoce pro klan Hyuuga.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 7:32 pm

Proktor zo zamračeným pohľadom odštartoval súboj a odskočil na kraj.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 7:36 pm

Gojou

Neváhal som a rozbehol som sa plnou rýchlosťou, vyskočil do výšky 3 metrov a vrhol som shuriken, pričom som si rozvinul reťaz a jej 3 čepele som otočkou vrhol priamo na nepriaťeľa
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 8:38 pm

Yoko

Když se Gojou rozeběhl, přesunula jsem ruku, kterou jsem měla u těla ( u mě levá) více k vaku s výbavou, abych snadněji vytáhla kunai. To se mi nakonec hodilo. Rychle jsem vytáhla jeden z kunaiů a odrazila tak shurikeny. Avšak potom jsem odskočila asi 3 metry dozadu, abych se vyhla čepelím na řetězu.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 9:21 pm

Gojou

Cepele hrably do dlážky, a bol počuť iba praskot zeme, očákaval som to tak som sa pousmail a s reťazou v ruke som preskočil čepele v zemi o dva metre, pristál som a prudko potiahol čo vymrštilo čepele zo zeme neuveritelnou rýchlosťou a smerovali na Yoko Uhni tomuto..!
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 10:05 pm

Yoko

Když už byl skoro řetěz s čepelemi u mě, sehla jsem se co nejvíce dolů k zemi, protočila jsem se pomocí rukou na jedné noze a tou druhou nohou jsem se snažila svého protivníka podkosit na zem.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 10:20 pm

Gojou

Uhla sa, a dokonca mi podkopla nohy tak som začal padať no rýchlo sa vzchopil a urobil premet bokom, a vytasil drápy , otočil sa prudku a zo spodu som spravil pravou rukou dlhý ťah ostrými pazúrmi zaťial sa mi reťaz namotavála na trup, čiže čepele sa zpoza Yoko vracali a ona stála v ceste
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 10:38 pm

Yoko

Abych se vyhla čepelím, který mířily proti mně, vyskočím asi 3 metry do vzduchu (spíše zase dozadu).
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeThu May 06, 2010 10:53 pm

Gojou

Z toho že som netrefil som sa spamatal, otočil a chytil čepele medzi prsty reflexivne, pomali som pravú ruku s čepelami presunul za chrbát a predklonený so zúrivim pohľadom som naňu civel,
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeFri May 07, 2010 12:10 pm

Yoko

Ještě než jsem přistála na zemi, šáhla jsem oběma rukama do vaku s výbavou. V každé ruce jsem měla jednu dýmovou bombu. Rychle jsem je hodila po soupeři. Mezitím co dým začal houstnout a zvětšovat se, přistála jsem konečně na zemi. Využila jsem toho, že Gojou nemůže nic v dýmu vidět. Vběhnu do dýmu, najdu svého soupeře a okamžitě začnu s juuken údery po celém jeho těle.

Naposledy upravil Medusa-sensei dne Fri May 07, 2010 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeFri May 07, 2010 5:22 pm

Gojou

Počul som iba praknutie, a všimol si dymové guličky, a mňa pohltil dym, tak hustý že som si nemohol na ruku dovidieť, povedal som si že počkám kým zautočí, zatiaľ som poskladal pečate
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeFri May 07, 2010 11:42 pm

Yoko

Pečetě?....Hmmmm. Objevím se v dýmu před Gojou. Udeřím ho zespodu do dolní čelisti. (Řekla bych, že jsem takto odvrátila jeho techniku.) Ale raději nemarním čas a začnu s technikou Hakke Rokujuyon Shou. ...dva...čtyři....osm......

(snad to tak může být)
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeSat May 08, 2010 12:39 am

Gojou

Vo vlne útokov som sa iba pousmial...neskoro .... Fuuton: Kamikaze! a okolo Yoko sa objavilo gigantické tornádo ktoré ju pohltilo a začalo ju točiť o 720 stupnov 10 krat za 5 sekund
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeSat May 08, 2010 3:56 pm

Goujou se nepousmál, protože Yoko je Hyuuga a s tímto útokem je velmi rychlá. Vzhledem k tomu, že Goujou nic neviděl, nemohl útok ani odvrátit a ani se niják bránit.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeSun May 09, 2010 12:08 am

Yoko Hyuuga

Po dokončení všech hmatů odskočím o kousek dál. Dým se právě rozplynul. Je konec. Pronesu nic neříkajícím hlasem, avšak stále stojím na místě. Bez jediného hnutí. S očima sklopenýma do země.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeSun May 09, 2010 2:44 pm

Gojou

Stál som na mieste ked sa dym rozplinul ako víťazstvo, ruky bezvládne padali smerok k zemi pozeral som do zeme zo zavretými očami, necítil som silu ani energiu, je koniec?, nie Ai ešte tu mám niečo pre teba, ale však to je tvoja chakra, presne , to je len troška chakry ktoré som stihol zachránit a stačia na posledný útok, tak poď a ukáž jej to!
to troška chakry ma naplnilo a pohol som prstami v päsť, surovo som ju zaťal až som počul ako kvíli koža po tlakom napnutia, zdvihol som nenávistni pohľad a usmial sa

Naposledy upravil Hospi dne Tue May 11, 2010 7:27 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeSun May 09, 2010 3:24 pm

Yoko

Zvednu pohled se stále aktivovaným byakuganem a čekám jesli se ještě Gojou o něco pokusí nebo už je opravdu konec souboje.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeSun May 09, 2010 3:31 pm

Gojou

Čo bude nasledovať???, môj pohľad sa vypúlil ako oči žaby, a pocítil som prázdnotu, bezvládne som padal na zem za spevu vetra, nedokázal som to ovplivniť, bol koniec, a keď som už ležal na tej chladnej zemi a nemo pozeral do strany, rozmýšlal som čo to znamená preostatných
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitimeTue May 11, 2010 7:22 pm

Vítězem se stáva, Yoko Hyuuga! Ozval se hlas proktora.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou   Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hyuuga Yoko vs. Roze Goujou
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Yoko Hyuuga
» Hyuuga Yoko
» Yoko Hyuuga
» Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi
» Izashi Hyuuga

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Chuninské zkoušky :: Souboje - První kolo-