Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Empty
PříspěvekPředmět: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 5:55 pm

Na tabuli se objevilo moje jméno... A jméno Hyuugy..
Dost nepříjemně jsem se na něj podíval.. Pak jsme přeskočil zábradlí a šel do arény.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 7:03 pm

Izashi

Usmial som sa , keď sa tam objavilo to meno resp. tie mená...
V podstate na celých skúškach boli asi traja ľudia , ktorí vďaka svojim očiam so mnou bojovať môžu... Yoshiro bol jeden z nich t.j. hneď z tuha od začiatku. Potom som , rovnako ako Yoshiro , preskočil zábradlie a s dosť potešením úsmevom vpadol do arény... Hneď na začiatku vyradím Uchihu... Pomyslel som si. Z toho pramenil môj úsmev. Vedel som ale , že Yoshiro zrejme nebude orezávatko , takže ak si nedám pozor , mohlo by to hocijako dopadnúť. Tiež som si preto mienil dať dolu obväzy z rúk , aby sa dalo bojovať naplno.

Okrem toho som čakal , kedy to proktor odštartuje... Prikývol som mu , že som pripravený...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 7:38 pm

Proktor

Mladý muž zo slamou v hube znudene prikráčal medzi Yoshira a Izashiho.
Tak... začnite. vyslovil nezaujato a mávol rukou. Hned na to odskočil do bezpečnej vzdialenosti.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 8:45 pm

Yoshiro

Otevřel jsem oči, ve kterých se mi objevil Sharingan. Postavil jsem se do bojové pozice.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 9:43 pm

Izashi-sama

Prirodzene som odstúpil...
Pomaly som sa zbavil tých blbý obväzov z rúk (z oboch) a hodil ich pred seba na zem...
Yoshiro si mohol všimnúť , že na ľavej ruke mám menšiu pečať (podobnú , ako mal Sasuke) . Bola to moja pečať na vyvolanie zbrane , prirodzene by som ju použil v nevyhnutnej situácií a zrejme iba vtedy , keby Yoshiro vytasil nejakú katanu. Inač som preferoval taijutsu t.j. boj bez zbrane...
Okrem toho som sa tiež postavil do bojovej pozície , do klasického Hyuuga postoja , a v očiach sa mi objavil byakugan. Nebol som typ ninju , ktorý by útočil prvý... tento krok som nechal na Yoshirovi. Tiež som potajomky dúfal , že hodí nejaký ten kunai alebo shuriken , čím by som len doplnil svoju zbierku.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 9:50 pm

Yoshiro

Věděl jsem, že Hyuugové jsou mistři v taijutsu. Když se mu dostanu moc k tělu, sejme mě během několika sekund.. Já ale taky v taijutsu nebyl zrovna nejhorší. Troufnul bych si říct, že možní jeden z nejlepších genínů v Konoze.
Ale to i Izashi. Přemýšlel jsem jak nejlépe začít se soubojem. Jeho chakra byla dost klidná.. To mě znepokojovalo.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 9:56 pm

Izashi

Očakávane som stále čakal vo svojom postoji , možno som sa trošku viac vystrel...
Pozeral som sa mu ale do očí... bolo jasné , že ho chcem nakopať. Bolo to jasné jemu a aj všetkým v aréne a defakto nikto nevedel prečo. Možno len rivalita? Ak áno , znamenalo by to , že som ho uznal za rovnocenného a chcem si dokázať , že som lepší.
Okrem toho bola moja ľavá ruka pripravená nacúvať do kapsičky na výbavu a odraziť jeho prípadný útok shurikenmi...
A čo sa taijutsu týkalo , aj mne bolo jasné , že ho nezasiahnem len tak... ten súboj na blízko by určite trval dlhšie...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 10:01 pm

Yoshiro

Co nejrychleji jsem nad sebe vyhodil 3 shurikeny.. Začal jsem skládat pečetě - Raiton: Furuhas!
Celé moje tělo začalo elektrizovat. Chytil jsem 3 shurikeny a hodil je proti Izashimu .. Hned na to jsem na ty shurikeny namířil ruce - vyletěla proti nim elektřina - Raitonová chakra je měla zrychlit, což by mělo Izashimu zároveň zařídit větší problém s odražením shurikenů. Nepochyboval jsem o tom, že je vyrazí, na to byl moc Hyuuga. Ale mohlo ho to na pár sekund rozhodit a já bych získal šanci k rychlému útoku. To jsem taky udělal, hned po tom, co se do shurikenů dostala raitonová chakra jsem se rozběhl po Izashim s úmyslem dát mu pár kopaček do obličeje.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 10:19 pm

Izashi

Trénoval som rýchlosť rúk hlavne a vôbec , bol som pripravený...
Keď vyhodil shurikeny do vzduchu prvýkrát , nemal som takmer pochyb , že ich hodí oproti mne , teda som si už z reflexu onou ľavou rukou nahmatal tiež 3 shurikeny... Potom Yoshiro vyhodil shurikeny oproti mne a zrýchlil ich pomocou nejakého jutsu , raitonového...
Väčšinu genínov by to určite zasiahlo , tie shurikeny. A takýto priamy útok... vlastne som si ani nemyslel , že zaútočí tak z ostra , ale aj tak som shurikeny odrazil svojimi. Shurikeny sa teda zrazili a dopadli niekde medzi nás , možno bližšie ku mne... Stále som ale ostal stáť na mieste. Nemusel som sa pozerať priamo na jeho útok pretože som sa defakto stále pozeral všade , byakuganom. Shurikeny slúžia, aspoň v tomto prípade, na odlákanie pozornosti, hlavne zrakovej, ale ak niekto vidí celé okolie, v mojom prípade byakuganom, a útok predvída, tak to bude ťažko fungovať.
Medzitým Yoshiro v rýchlosti dobehol s úmyslom nakopať ma do ksichtu... Jeho útok ma dosť prekvapil , síce som ho zablokoval posunutím Yoshirovej útočnej nohy do strany (pokiaľ je Yoshiro nabitý raitonom , tak to vidím a budem reagovať inak). Bol celkom rýchly a silný... (vzhľadom na to , že si útočník a si celkom rýchly , napíš svoj druhý krok prvý t.j. preto som teraz nenapísal , že som zaútočil tak a tak)
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 10:42 pm

Yoshiro

Byl jsem nabitý raitonovou chakrou, ale neuměl jsem jí používat ke zrychlování mých pohybů. Nicméně, to, že mojí kopačku vychýlil do strany nebylo zase až tak zlé. Mohl jsem se s ní odrazit od země a udělat otočku, kterou bych ho mohl kopnout.. V hlavě jsem rychle připravoval další plán..
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeWed May 05, 2010 11:41 pm

Izashi

Stále som sa nehýbal z onoho miesta a okrem toho , Yoshiro to využil celkom celkom dobre , ale pohľad do jeho očí som si neodpustil...
Síce som sa stále viac-menej bránil ako útočil , čo nevidieť na mňa letela jeho útočná noha , nečakane...
Nestihol som to vykryť priamo rukou , to ani náhodou. Dostal som to tou jeho raitonovou útočnou kopačkou do ramena... Tsss... Trochu som tsskol od bolesti. Chcel som zjemniť náraz chakrou (ako Neji zastavil Narutovu päsť chakrou) , prirodzene som aj trochu zjemnil , preto som neletel pár metrov ale šmykol som sa asi iba pol-metra na zemi a aspoň som ho zastavil v jeho otočke.
Prirodzene som to schytal pretože som medzitým svoju druhú nohu preložil tak , aby svojou odrazovou nohou následne nezaútočil. Odrazová noha bola za ten čas určite na zemi , to som docielil zastavením tej útočnej.
Pointa ale prišla v tejto chvíli , už som bol celkom rozkročený...
Momentálne totiž Yoshiro stál aspoň jednou nohou na zemi a pekne predo mnou , keďže som sa doteraz moc nehýbal z miesta... a čo bolo na zemi? Moje obväzy , ktoré som pekne pred súbojom na zem hodil a ktoré defakto vedú chakru už len preto , že som ich vôbec mal na rukách. Dúfam že nemusím hovoriť , že kop som schytal hlavne preto , že som sa sústredil na to , dostať Yoshira do lepšej pozície a on , sharinganom z tej pozície svoje nohy vidieť nemohol...
Yoshirovi možno vtedy došlo , že svoj obväz som si nedal dolu aby to bolo cool , ale videl som v tom šancu ako ho dostať. Vlastne som mal vymyslených ešte pár trikov , keby toto nevyšlo...

Takže prirodzene obväzmi začala prúdiť chakra okamžite (niečo ako pri súboji Sakury a Ino , ibaže Izashi ovláda tvar a silu/množstvo chakry oveľa lepšie) a Yoshirova jedna noha bola aspoň na minimálnu dobu zbavená pohybu , akonáhle išla k zemi jeho druhá noha , tak aj tá a pokiaľ ju držal na mojom ramene , tak som účinky jeho raitonu už ľahko tlmil svojim fuutonom... Bola ale možnosť , že sa odrazí alebo použije tu svoju raiton techniku zase , čo by nemal byť až taký problém , pretože fuuton držiaci ho pomocou obväzov na mieste je silnejší ako raiton. Nemohol som si dovoliť , aby sa oslobodil príliš skoro , čo by ani nemal dokázať... Odstúpil som asi iba krok , vystrel som pred seba ruky a následne ich roztiahol do strán... Eight Trigrams 64 Palms... Začal som a urobil hneď otočku na prvé 2 zásahy , vlastne som to robil veľmi rýchlo , nechcel som mu dať šancu urobiť ani jednu pečať a kawarimi by tu nefungovalo aj tak...
Potom , pokiaľ sa Yoshiro nejako nevyslobodil z tohoto útoku , z ktorého keď začne , je únik takmer nemožný , som pokračoval v útoku až do čísla 64 , ktoré som zakončil pekným juuken útokom na srdce.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeThu May 06, 2010 12:07 am

Yoshiro

To, čeho jsem se bál přišlo.. Seběhlo se to strašně rychle.. Nejdřív jsem dostal jednu ránu, pak dvě.. A .. Pak jsem nestíhal ani počítat.. Hyuugové jsou prostě moc dobří na taijutsu. Kdybych se k němu nepřiblížil, nemohl bych ho porazit .. Na dálku nejsem. Je lepší než já.. Stihl jsem si pomyslet před tím, než mě odpálil jeho Juuken .. Odletěl jsem do protější zdi.. Z těžka jsem oddychoval.. Vlastně..Nemohl jsem moc dobře dýchat.. Uchiha dostal od Hyuugy... Izashi byl lépe trénovaný... Už od malička... Před očima se mi promítla otcova tvář.. Kdyby zůstal a trénoval mě.. Možná bych ho porazil. Ale chtěl jsem z toho odstoupit jako chlap... Se vztyčenou hlavou.. Ač opravdu těžko.. S bolestmi.. Vyškrábal jsem se na nohy.. Zvedl ruku... V...V-vzadávám .. Se.. Vykoktal jsem..
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeThu May 06, 2010 12:12 am

Izashi

Yoshiro prehral statočne...
Predsa len , je to Uchiha... Časom by ma mohol veľmi ľahko prekonať , vedel som to , ale priznať si to , ani náhodou. Pekne som si užíval fakt, že prehral resp. sa vzdal a dal som mu to aj vyžrať. Poslednú ranu som mu dal naozaj od srdca do srdca... Srab , a to si hovoríš Uchiha...?Zakončil som zákerne a čakal , kedy proktor povie , že je koniec...
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeThu May 06, 2010 12:13 am

Yoshiro

Sotva jsem dejchal, ještě abych mu něco říkal... Prostě jsem se otočil a kulhal někam pryč.. Co nejdál.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeThu May 06, 2010 12:15 am

Proktor

Ked počul, že sa Yoshiro vzdáva, priskočil do stredu bojovej plochy.
Koniec súboja... vyhráva Izashi Hyuuga! povedal nahlas na celú miestnosť.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitimeThu May 06, 2010 12:18 am

Izashi

Prirodzene som odkráčal s arogantným úsmevom preč...
Ešte pár víťazstiev a budem mať sebavedomie väčšie ako Konoha , ale užíval som si to...
Vyskočil som znovu za zábradlie ku ostatným , ku svojmu tímu a sledoval ďalšie súboje.

Ps. Dajte Lock
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi   Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Uchiha Yoshiro vs. Hyuuga Izashi
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Izashi Hyuuga
» Yoshiro Uchiha
» Uchiha Yoshiro
» Uchiha Yoshiro
» Yoko Hyuuga

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Chuninské zkoušky :: Souboje - První kolo-