Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Yoko Hyuuga Mon Jun 21, 2010 8:12 pm | |
| Jméno: Yoko Příjmení: Hyuuga Věk: 15 Pohlaví: Žena Místo původů: Konohagakure no Sato Bydliště: Konohagakure no Sato Povaha: Spíše tichá. Milá a usměvavá. Ráda pomáhá ostatním, ale to neplatí například u opisování písemek či úkolů. Do bojů se moc nehrne a když už, tak nejdříve svého protivníka zkouší, pozoruje a až potom útočí. Tvrdě si jde za svým cílem, ať to stojí cokoliv. Ale hluboko uvnitř ví, co je to temnota a dokáže se i velmi nepříjemně chovat. Znamení zvěrokruhu: Opice, Lev Oblíbené: Dobré jídlo, sport, procházky v dešti, při úplňku či lesem, kde může poslouchat hudbu přírody. Hudba. Klid, který je jen málo kdy. Knihy o člověku - jeho stavbě a tak. Neoblíbené: Osoby, které si o sobě moc myslí. Také když mi někdo nařizuje co mám a co nemám dělat. Fóbie/Strach: že příjdu o oči Výška: 165 cm Váha: 48 kg Krevní skupina: 0 - Ninja hodnost: Chuunin Element chakry: Fuuton Schopnosti/Jutsu: Bunshin no jutsu Kawarimi no jutsu Henge no jutsu Taijutsu - Juuken Hakke Rokujuuyon Shou Hakkeshou Kaiten Fuuton: Koogeki Hakke Hasangeki Kuchiyose no jutsu Technika pěti prstů a puklého srdce Kekkei Genkai: Byakugan Zbraně: Erufu - kopí, jehly, shurikeny, kunaie a lanka Během 3 měsíců: Během těchto několi měsíců jsem se dostala do nového týmu, do týmu, který neměl číslo, ale jméno - Bleskový tým. Rychlost, jakou jsme své mise plnili, mi velice pomohla v tréninku. Za ty tři měsíce jsem se už skoro naučila Techniku pěti prstů a puklého srdce. Zbývájí mi přesně najít už jen dva body. Teorii sice mám, ale praxe je vždy složitější. Také jsem se tolik přestala spoléhat na své oči. Sice mám pořád velký strach, že mi je seberou, ale už se umím bránit i jiným způsobem. Foto:- Spoiler:
| |
|