Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Yoko Hyuuga Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Yoko Hyuuga

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 11

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:12 pm

Jméno: Yoko

Příjmení: Hyuuga

Věk: 15

Pohlaví: Žena

Místo původů: Konohagakure no Sato

Povaha: Spíše tichá. Milá a usměvavá. Ráda pomáhá ostatním, ale to neplatí například u opisování písemek či úkolů. Do bojů se moc nehrne a když už, tak nejdříve svého protivníka zkouší, pozoruje a až potom útočí. Tvrdě si jde za svým cílem, ať to stojí cokoliv. Ale hluboko uvnitř ví, co je to temnota a dokáže se i velmi nepříjemně chovat.

Znamení zvěrokruhu: Opice, Lev

Oblíbené: Dobré jídlo, sport, procházky v dešti, při úplňku či lesem, kde může poslouchat hudbu přírody. Hudba. Klid, který je jen málo kdy. Knihy o člověku - jeho stavbě a tak.

Neoblíbené: Osoby, které si o sobě moc myslí. Také když mi někdo nařizuje co mám a co nemám dělat.

Fóbie/Strach: že příjdu o oči

Výška: 165 cm

Váha: 48 kg

Krevní skupina: 0 -

Ninja hodnost: Chuunin

Element chakry: Fuuton

Schopnosti/Jutsu:

Bunshin no jutsu
Kawarimi no jutsu
Henge no jutsu
Taijutsu - Juuken
Hakke Rokujuuyon Shou
Hakkeshou Kaiten
Fuuton: Koogeki
Hakke Hasangeki
Kuchiyose no jutsu

Kekkei Genkai: Byakugan

Zbraně: Erufu - kopí, jehly, shurikeny, kunaie a lanka

Během 3 let:
Moc často jsem ve vesnici nebývala. Většinou jsem se toulala po okolí, kde jsem trénovala a snažila se přijít na nové techniky, nebo vylepšit ty staré. Ani jedno ani druhé se mi moc nedařilo.
Jednou když jsem se zatoulala o něco dál, nalezla jsem u stromu pomalu umírající 2 metrovou myš. Naštěstí se mi podařilo zachránit její život. Podle všeho někdo napadl jejich chovnou stanici, ze které nikdo jiný nepřežil. Vyžádala jsem si to jako misi a vydala se najít pachatele pomocí uzdravené Kiboo (myš). Pachatele jsme našli celkem rychle, ale já je podcenila a málem mě to stálo život. Přežila jsem jen díky lečebným dovednostem Kiboo. Nakonec byla mise úspěšně splněna, chovná stanice se opravila a opět začala pracovat. Na této misi jsme s Kiboo skvěle spolupracovali, a tak mi byla nabídnuta smlouva, kterou jsem přijala.
I když jsem většinu misí splnila, uvědomila jsem si, že jsem velmi slabá. Požádala jsem tedy Hyuugu Hiashiho, aby mi pomohl. Ten nepřijal, ale poslal mě asi na rok do hlubokých lesů do jednoho kláštera daleko od Konohy. V tomto klášteře jsem se měla učit od jednoho z legendárních pěti starších - Bak Mei lépe znám jako Pai Mei. Ten tam však v té době zrovna nebyl, ale byla tam žena Ng Mui, další z legend. Ta se mého tréningu ujala a nebyla to zrovna procházka růžovým sadem. Velmi tvrdý tréning a mnoho stylů, které bylo zapotřebí se naučit, mi neuvěřitelně pomohli. Ovládání chakry bylo úžasné. Přišla jsem i na několik nových technik, které díky své vysoké úrovni jsem ještě úplně nezvládla, ale snažím se je naučit (Technika pěti prstů a puklého srdnce).
Když jsem se po roce a několika měsíců (trochu jsem si tu cestu prodloužila) vrátila do Konohy, hodně lidí mi říkalo, že jsem se velmi změnila. Já nic nepoznala, a tak jsem to nechala na nich. Při jedné z matčiných misí našla jakési kopí, které mi nakonec darovala. Chvíli mi dalo než jsem přišla na všechny dovednosti kopí, ale pak už to byla hračka.
Ty poslední tři roky jsem byla opravdu šťastna, i když některé chvíle byly opravdu krušné.

Foto:

Spoiler:

Naposledy upravil Medusa dne Sun May 23, 2010 3:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:28 pm

Pai Mei Smile) Kill Bill Smile
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:31 pm

Přesně Smile
Návrat nahoru Goto down
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:32 pm

počkat ty už umïš tu mokvající rány nebo co to bylo? Very Happy
: Technika pěti prstů a puklého srdce
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:33 pm

ještě ne úplně - moc vysoká úroveň Smile
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:37 pm

To by byl mazec.. Very Happy Udělat to na nějakýho bosse Very Happy .. Byl by to hodně drsnej zakončovák na nějákýho člena Idenu nebo Akatsuki.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:39 pm

To jo no Very Happy pět kroků a konec... Very Happy tak zatím se nemusejí bát Very Happy ale já se vypracuji a dokážu tu techniku Razz Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:43 pm

V Kill Billovi to bylo podaný famózně.. Smile Ten konec byl skvělej.. Hlavně ten poslední rozhovor mezi Beatrix a Billem Smile) ... Jsem trochu odbočil Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:46 pm

To nevadí Smile právě že nedávno dávali Kill Bill 2, a tak jsem koukala a ten konec je opravdu skvělí Smile a kdybych to neviděla, tak bych si na tuhle techniku ani nevzpomněla Smile
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Moje RPG postava

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:51 pm

Jojo, taky jsem sledoval 1 i 2 Smile) Po dlouhý době
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Yoko Hyuuga Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoko Hyuuga   Yoko Hyuuga Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Yoko Hyuuga
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Izashi Hyuuga