| naruto-arena | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: naruto-arena Wed Apr 28, 2010 9:29 pm | |
| Klasická hra. Poznáte ju a ak nie , tak je blbosť vysvetľovať ju tu 2-3 vetami... Web - - kód:
-
--- No a teraz , aby som začal nejakú diskusiu... Dnes som sa na mne známy web pozrel , po mesiaci-dvoch a čo vidím... Pribudlo 9 nových charakterov , ktoré teda nemám = musím ich vyhrať do 2 dní = ) - Spoiler:
T.j. pribudol Suigetsu , Karin , Juugo , Sasuke S , Jirayia S , Sage Jirayia , Konan , Pein a najviac , čo ma potešilo , Itachi S : P * Ak by niekto chcel hodiť private game , tak nick mám na obrázku. | |
|
| |
Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 7:28 pm | |
| Sry za doublepost, ale musím sa pochváliť a mazať celý post a posielať to znovu je v tejto situácií neefektívne. - Spoiler:
| |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 7:34 pm | |
| Já na tuto hru neměl nikdy nervy. Vždycky mi chyběla jedna výhra a prohrál jsem a dělal to znova a tak jsem s tim seknul | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 7:36 pm | |
| Pri misií na Peina sa mi to stalo 3x... Potreboval som 5 výhier v rade s Konan (Konan je hrozne shobo) a ono som 3x 5. zápas prehral... Ale ako, aspoň mám ako zaplniť voľný čas, no. =) | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 7:41 pm | |
| No, já ted začal hrá Lineage II takže to zabíjim tim a na NA bych neměl čas, ale vim, že tam mám udělanou zvučnou čtyřku a na víc už jsem kašlal | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 8:46 pm | |
| Itachi? S akým tímom si sa stal jounin? Ja vkuse prehrávam a teraz som na rozhraní 23. a 22 lvl . Neviem si náisť dobrý tím. Neporadíš niekoho? Mám všetky postavy, čo môžem mať ako ANBU okrem Asumy. Toho ani za jashina neviem spraviť a lezie mi to pekne na nervy. | |
|
| |
Blackness
Počet příspěvků : 109 Registrován : 08. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Kai Akimichi Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 8:51 pm | |
| Sakura tak si Asumu naswapuj. Inač je veľa dobrách tymov ale skus counter team s tým kamoši dávajú streak + 40 Gai-Zaku-Kakashi | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 8:52 pm | |
| Black dík. Skúsim | |
|
| |
Blackness
Počet příspěvků : 109 Registrován : 08. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Kai Akimichi Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 8:53 pm | |
| j ale za ten tým to fakt musíš vedieť odporúčam najprv skúsiť pár Quick | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 8:53 pm | |
| Ja som sa tuším na jinchuurikyho až prebojoval s tímom - Gaara Reh. , TenTen S a 4 tailed Naruto...
Pokiaľ ich nemáš, tak by som si dal - Shikamaru , TenTen a Haku , ale tých od tej doby pokazili moc...
Fakt neviem... Ešte (neviem či to máš) , môžeš skúsiť Itachi , Chiyo and Orochimaru...
Ale asi ti neporadím, od tej doby hrozne všetkých pomenili. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 8:59 pm | |
| Ocáska ešte nemám A bohužial ako pozerám ani Gaaru rehabko nemám chýba mi tam poraziť raz Dosuho :/ a Orochoho tiež nemám kôli úrovni a otváracej misii, čo mi chýba tam 2x vyhrať z Asumom . | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 9:06 pm | |
| A ktorý Gai je lepší? S alebo normal? | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 9:27 pm | |
| Ako kde... Ja preverujem normal. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: naruto-arena Tue May 11, 2010 9:28 pm | |
| zatiaľ sa mi darí s tímom čo mi poradil Black idem teraz vs taký istý tým len tam je Gai S xD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: naruto-arena | |
| |
|
| |
| naruto-arena | |
|