| Naruto Abunai | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Naruto Abunai Sun Apr 25, 2010 8:32 pm | |
| Nová MMORPG ktorá je podla mňa totálne premakaná, len nemám poňatia kedy výde... - Spoiler:
A ešte link na homepage. - Spoiler:
| |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Naruto Abunai Sun Apr 25, 2010 9:49 pm | |
| Musim přiznat, že tuhle stránku pozoruji skoro dva roky a furt nic. Ikdyž ukázky na stránkách vypadají slušně Viděl bych to pak na společný klan ve hře. Co vy na to? | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Naruto Abunai Sun Apr 25, 2010 9:55 pm | |
| Aspire: 100% !! Moc se těším až to dodělají.. Taky to sleduju už dlouho | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Naruto Abunai Sun Apr 25, 2010 10:16 pm | |
| Tiež to pozorujem podobne ako Aspire dlhší čas, no, a uvidíme kam sa to vyvinie... ale asi to bude trvať dlho, je to malý tím, a MMORPG urobiť nie je nič ľahké. | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Naruto Abunai Sun Apr 25, 2010 10:44 pm | |
| Ja dúfam že by to mohlo byť hotové už nabudúci rok. (Možno to vidím až moc optimisticky) Je pravda že je to už trocha dlho, čo to začali vytvárať, ale držím im palce a dúfam že by to mohlo prebyť nejaké MMOčky. (ale WoWko to asi neprebije ) | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Naruto Abunai Sun Apr 25, 2010 10:59 pm | |
| Podľa mňa je to záležitosť ešte niekoľko rokov... ak to náhodou nezrušia, čo sa stáva pri neoficiálnych projektoch (nefinancovaných, alebo nevytváraných nejakou hernou firmou) | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Naruto Abunai Sun Apr 25, 2010 11:03 pm | |
| Tak to sa dúfam nestane . Pekne by tým sklamali kopec ludí. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Naruto Abunai Mon Apr 26, 2010 7:52 am | |
| Mno na staré fórum jsem dával odkaz já Sleduji to popravdě hooooooooooooodně dlouho. Jendou jsem na to narazil a pak jsem potkal na battlenetu ve W3 jednoho z jejich týmu. No říkal že se blíží ke konci ale teda Bylo to tak půl roku zpátky xD Každopádně se těšim! Z těch ukázek grafika teda +- ale pořád. Dělá jich to málo. A časem to bude mít určitě hafo patchů a datadisků ( Wrath of the Snake Orochimaru? O_o ). ====================================== Gráfarna potom bude skvělá! Hratelnost skvělá! Prostě skvělá hra! | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Naruto Abunai Mon Apr 26, 2010 5:47 pm | |
| Datadisci budou určitě: Return of the Naruto Rise of the Kirigakure Orochimaru Strikes back | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Naruto Abunai | |
| |
|
| |
| Naruto Abunai | |
|