Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
Předmět: Naruto Shippuuden Movie 3 Sun Apr 25, 2010 8:13 pm
Naruto Shippuuden Movie 3
Spoiler:
Ano! Je to tady Konoha.cz nedávno oficiálně řekla, že koncem tohoto víkendu by měl být film s CZ titulkama. Film je zřejmě v poslední době nejočekávanější a nejpopulárnější. Jakoby všichni věděli, že bude jeden z těch nejlepších, ale proč? Bude se zřejmě jednat hlavně o Kakashiho a proto se spekuluje o tom, že to bude nejlepší Naruto film. Bližší info o filmu jsem nepřekládal, protože se chci nechat překvapit, ale myslim, že to bude stát za to.
Jen taková maličkost: Už teď se připravuje Naruto Shippuuden Movie 4, kde se ukáže Minato
Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
Předmět: Re: Naruto Shippuuden Movie 3 Wed Apr 28, 2010 4:58 pm
jj vraj tam pôjdu v 4 do minulosti
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
Předmět: Re: Naruto Shippuuden Movie 3 Wed Apr 28, 2010 5:05 pm
Shippuuden Movie 3 byl super
Spoiler:
Nejlepší scéna byla stejně, když Naruto zarazil tomu šmejdovi RasenShuriken do palice
Moje RPG postava Jméno postavy: Garuki Suromare Podstata chakry: Meiton Číslo týmu: ---
Předmět: Re: Naruto Shippuuden Movie 3 Sat Jun 26, 2010 8:43 pm
Jenom tak dopíšu
Mě se to líbilo Ale zase se mi nelíbilo to že Naruto použil Fuuton:Rasen Shuriken,a v pohodičce si pak poskakoval...pak se tam ještě honil s Kakashi.Popravdě by měl být v nemocnici.