| Naruto Worlds má sourozence! | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Naruto Worlds má sourozence! Wed Apr 07, 2010 12:42 am | |
| Dne 6. 4 2010 ve 23:30 se našemu fóru narodil mladší bratříček! .. Jinými slovy, několik hráčů z tohoto fóra se shodlo na tom, že by si celkem zahrálo Bleach RPG.. A tak vzniklo fórum s názvem Bleach Worlds Odkaz -> http://bleach-worlds.forumczech.com/forum.htmStyl hraní by měl být více-méně stejný jako tady. O příběh a adminování se postará Itachi a kdyby s tím měl problém, pokusíme se mu ještě někoho sehnat. Snad se fórum chytí stejně, jako se chytil Naruto | |
|
| |
tbc99
Počet příspěvků : 127 Registrován : 28. 03. 10
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Wed Apr 07, 2010 12:48 am | |
| Tak kdyby Itachi měl problémy tak Memphisto by mu myslím jistě rád pomohl | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Wed Apr 07, 2010 1:07 am | |
| Gratulujem rodičom! A btw, verím, že Itachi bude dobrá chúva... A takisto Naruto-worlds, neštvi svojho bračeka, ale pomáhaj mu, aby bol taký veľký a silný ako ty | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Fri Apr 09, 2010 5:14 pm | |
| Povedlo se vám to Jelikož Bleach je mé druhé oblíbené anime tak si tam rozhodně zahraji Pěkná grafika | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Fri Apr 09, 2010 6:06 pm | |
| Neviem či to vôbec začne... (aspň z mojej strany) Ja som maximálne vyťažený z futbalu + chodím na nové kurzy a mám nejaké osobné problémy , no. Chcel som robiť RPG o 4 hráčoch a Red mi z toho urobil mega diskotéku. Ale snáď to zajtra začne :-* | |
|
| |
Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Sat Apr 10, 2010 3:19 pm | |
| zaujímavé, škoda že Bleach nepozerám. Inak máte super fórum, vaša hlavná výhoda je že máte verných hráčov ktorý idú za vami, adminmi a proste z ničoho nič neprestanete hrať. Ja nemôžem niektorých ľudí pochopiť, v jeden deň je na rpg hre mojej 10 ľudí ktorý píšu 30x denne a na druhý deň zrazu nik až na mňa, jednoducho sa stratia ja dúfam že sa vrátia. Zatiaľ však budem hľadať útechu tu u vás, v tejto peknej grafike, obrázkoch a dobrému spracovaniu a hlavne dobrým ľudom. ps- nepchám sa vám do zadku, proste je to tak | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Tue Apr 13, 2010 10:12 pm | |
| Tak Bleach se nám rozjel.. Nakonec se toho chopil Nawaki A je to bomba Pokud by někdo měl zájem přidat se do hry, čekáme Zatím hrajeme v počtu 4 hráčů - Mišmaš, Nawaki, Aspire, Red | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Tue Apr 13, 2010 11:00 pm | |
| Hlavně už nedělejte postavy s tetovánim... | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Wed Apr 14, 2010 12:23 am | |
| Ja som videla len 70 dielov =D Takže nemám ešte poriadne šajnu vo co go | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! Sun Jun 13, 2010 2:57 pm | |
| Bleach se znovu rozjíždí .. Začínáme od začátku | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Naruto Worlds má sourozence! | |
| |
|
| |
| Naruto Worlds má sourozence! | |
|