| Aréna | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Aréna Tue May 04, 2010 5:49 pm | |
| Téma pre geninov a všetkých, ktorí sa zúčastnili druhej časti chuuninských skúšiek. Môže sa sem písať napríklad pred bojmi, po bojoch, počas bojov ostatných geninov...
(sme len v budove Arény)
Ikita
Do jednotlivých duelov zostával ešte dlhší čas. Dovolili nám zotaviť sa, po prechode lesom... Zároveň som zistila, že bude celkovo 11 bojov. Dúfam, že nebudem bojovať proti niekomu z Konohy... alebo tímu. pomyslela som na Yoshira a Kuju, zatiaľ čo som sama odpočíval v jednej z mnohých voľných izieb pre geninov. Každý zúčastnený tím mal svoju malú izbičku, kde sme mohli odpočívať do bojov. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 5:59 pm | |
| Yoshiro
Opíral jsem se o zeď... Přemýšlel jsem nad tím, co jsem udělal tomu genínovi.. Zapamatuj si moje jméno... Uchiha Yoshiro... Jednou si tě totiž najdu.. A zabiju tě.. Vzpomínal jsem si na to, co jsem mu řekl.. Ne.. Nebyl jsem to já .. Pomyslel jsem si. Bál jsem se toho, co jsem udělal a čeho jsem byl schopný.. Někdo ublížil člověku, kterého jsem měl rád a já byl úplně jiný. Toužil jsem po jeho krvi na svých pěstích... Ve tváři jsem měl dost nejistý výraz. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:05 pm | |
| Kuja
Bol som zamknutý v kúpelni... môj plášť ležal na zemi. Prezeral som si svoje ruky a svoju tvár v zrkadle... Zmenil som sa... veľmi som sa zmenil, odkedy ma naposledy videli... A teraz ma vidieť radšej ani nesmú... Znova som sa zahalil do svojho plášťa a vyšiel som z kúpeľne... Ikita tam sama ležala na posteli. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:28 pm | |
| Ikita
Tvár som nemala zahalenú, ale akonáhle sa začali otvárať dvere, otočila som sa k stene a viac smerom do vankúšu. Nechcela som aby ma niekto videl z takou tvárou.... Bol to Kuja. Vedela som to, aj bez pohľadu. Nepovedala som nič a len tak tam nehybne ležala. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:34 pm | |
| Kuja
Znova sa schovávala... napriek tomu, že vedela, že som ju videl... Ale rozhodol som sa neprovokovať... nemalo by to zmysel, aj tak ma od seba len odoženie a naštve sa... Nemá to zmysel, nič nemá zmysel... Ikita mohla počuť len buchnitie dverí... Odišiel som, nechcel som jej tam zavadzať... Rozhodol som sa, že sa pozriem po aréne... chcel som jednoducho nejako zabiť čas... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:38 pm | |
| Suzuki
Prechádzala som arénou, so Sephirothom... ešte predtým som si zistila kde sú izby geninov. Ako sme kráčali po chode, narazili sme na niekoho v plášti... bol to Kuja. Posunkom som ho zastavila. Nemohol ma spoznať, v mojom ANBU obleku a maske. Kuja Naginata? | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:41 pm | |
| Sephiroth
Prechádzali sme arénou, nejakou izbovou časťou... Oproti nám išiel niekto celkom zahalený... Suzuki ho zastavila, a oslovila ho Kuja... Toto je Kuja? Vyzerá... inak ako v Suzukiných spomienkách... ale... veľmi dobrý potenciál...
Kuja Nejakí dvaja ANBU ma oslovili menom... Zastavil som. Áno? povedal som s neistým podtónom. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:44 pm | |
| Suzuki
Tvoja tímová partnerka je Ikita Hoshiyama, že? pýtala som sa dalej vážnym tónom. Odved nás za ňou. dodala som a mierne postrčila Kuju dopredu. | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:44 pm | |
| Izashi
Prirodzene som odpočíval vo svojej izbe na posteli... vlastne som meditoval... Myslel som , že boje budú hneď , keď som si predsa len v lese šetril chakru... A čo sa bojov týkalo , bolo mi jedno koho nakopem... možno okrem Maki a Mitoshiho... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:46 pm | |
| Kuja
Eeh...? Fakt ma prekvapili, tak som ich odviedol ten kúsok k našej izbe... Tu je... a čo od nej chcete? spýtal som sa neisto.
Sephiroth
Iba som išiel za Kujom, ktorý nás viedol. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:50 pm | |
| Suzuki
Ked nás doviedol k dverám izby, kde bola Ikita, strčila som doň teraz už silnejšie, až vletel do izby. Sephi, riadne zamkni dvere. povedala som a vstúpila do izby. Z tváre som si zložila masku. Ikita mierne nadvihla hlavu aby sa pozrela čo sa deje... ... ked uvidela moju tvár, na posteli mierne nadskočila a tvárila sa vyľakane. Ahojte opať. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 6:54 pm | |
| KujaANBU ma strčila do izby... A zložila si masku... S-Suzuki? A... a ty... otočil som sa na druhého nechápavo. SephirothDotkol som sa dverí a objavila sa na nich akási tmavočervená pečať... - Spoiler:
Vyzerá to podobne, ibaže je to o dosť menšie:
Zrušil som Henge. Sephiroth predstavil som sa chladne. KujaAle... ale... čo... habkal som. Fakt som tu nečakal Suzuki s nejakým striebornovlasým týpkom... Kto to vlasne bol?
Naposledy upravil Mike dne Tue May 04, 2010 9:52 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:03 pm | |
| Suzuki
Nechápavo som pozerala na Ikitu a potom zase na Kuju. Ikita, čo to máš s tvárou, sakra?! spýtala som sa nahlas a prikráčala k nej. Síce sa bránila, no skrútila som jej ruku a druhú ruku priložila na tvár. Do sekundy ju mala hladkú a nepoškodenú ako ja sama. S tými jazvami tu nebudeš pobehovať... a ty, Kuja... daj si dole kapucňu. vyzvala som Kuju a pomaly kráčala k nemu. Ikita si chytala tvár, ktorá bola už dokonale vyliečená... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:06 pm | |
| Kuja
Suzuki vyliečila Ikitu... konečne... usmial som sa... Avšak úsmev mi úplne zmizol, keď Suzuki povedala, že si mám dať dole kapucu... Počkať... počkať, nie!!! protestoval som a ustupoval som pred ňou.
Sephiroth
Iba som to pozoroval... Kuja sa cez moju pečať dostať nemohol, takže nemohol ujsť... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:12 pm | |
| Suzuki
Podišla som ku Kujovi, ktorý už nemal kam uniknúť, lebo bol pri stene... ... zdrapla som ho za golier a zdvihla do výšky dvadsať centimetrov. Ikita to nemusí vidieť... pošepkala som mu potichu, tak aby to nepočula. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:14 pm | |
| Kuja
Suzuki si vtedy mohla všimnúť, že vzhľadom na môj vek a výšku som mal podváhu... Eh... ale... ale... prečo to robíš? zašepkal som potichu.
Sephiroth
Celé som to len chladne sledoval... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:18 pm | |
| Suzuki
Bol úplná troska. Dalo sa to počuť z jeho hlasu, jeho jazvy kričali tiež svoje, a telo... to sa ani nedalo povedať. Ak sa nevzchopíš, zabijem ťa. Samozrejme nie pred Ikitou. povedala som výhražne, veľmi potichu. Ikita len sedela na posteli a mlčala. Myslím to celkom vážne. dodala som trocha hlasnejšie. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:22 pm | |
| Kuja
Iba som sklonil pohľad... No... tak budem mŕtvy... no a? povedal som úplne potichu. Raz som sa skoro zabil sám, ibaže mi to prekazil Yoshiro... dodal som, stále potichu.
Sephiroth
Ľudské ucho by jeho hlas na tú vzdialenosť nezachytilo, ale moje áno... Hm... tak tento je totálne psychicky zdeptaný... Bola by škoda takého talentu... povedal som, iba akoby mimochodom.
Kuja
Eh... talentu? Ten Sephiroth bude nejaký komik alebo čo... Ja talent nemám... | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:27 pm | |
| Yoko Hyuuga
Seděla jsem na zemi v meditačním sedu, zády opřená o postel. Přemýšlela jsem jakou tak techniku bych mohla zvolit v boji. Nejhorší bylo, že jsem ji zas tolik neuměla. Jsem slabá. Pokud budu bojovat proti Izashimu, tak zajisté prohraji. Sklopím hlavu s touto myšlenkou. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:29 pm | |
| Suzuki
Talent navnivoč, ked je psychicky troska. prehodila som k Sephimu. Kuja... ešte naposledy... nechcem aby sa pri Ikite pohyboval niekto s takýmto stavom. Viem čo to s ňou robí... si hlupák, v skutočnosti. Stále sa ľutuješ, a nevšímaš si ľudí okolo seba. Ikita ťa miluje, a ty ju svojím neustále sprostým a detinským správaním odháňaš. Kebyže som na jej mieste, nikdy by som sa ťa už nedotkla, a radšej ťa ponechala smrti. Si predsa muž... sakra... správaj sa tak... muži majú ochraňovať ženy za každú cenu... je to zakódované v genetike... a vedz, že ja o tom mnohé viem. V každom prípade, si úbožiak. povedala som potichu, ale prenikavo. Spýtavo som sa naňho zahladela. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 7:39 pm | |
| Kuja
Počúval som jej slová so sklonenou hlavou... Keď dokončila, iba som si povzdychol... Jediné, čo som všetkým naokolo prinášal, bolo nešťastie... A mal by som sa zmeniť... ale ako? Odjakživa som bol taký, odmalička, bola to jednoducho moja povaha... alebo nie? Bolo to niečo iné, čo to spôsobovalo? Komplexy? Z minulosti? Nevedel som odpoveď... Ale nevedel som sa ani zmeniť... Tak čo by som mal spraviť. Odísť? Utekať? Ale v jednom mala pravdu... bol som úbožiak, len slabý úbožiak... Ja iba... neviem. povedal som takým zvláštnym smutným tónom... ale zmena v hlase bola badateľná... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 9:23 pm | |
| Yoshiro
Stál jsem za dveřmi pokoje, ve kterém se odehrávala jistá sešlost.. To co říkali jsem slyšel celkem dobře.. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 10:23 pm | |
| Suzuki
Vidím že si zmatený... dám ti čas. povedala som už normálne hlasno. Ako som Kuju držala za golier, pustila som ho a zároveň ho úplne vyliečila (!). Liečiť ťa druhýkrát už nebudem. dodala som šeptom. Ale teraz náš malý návštevník... Kuju som pustila a Sephirothovi pokynula, aby zrušil pečať. Dvere som prudko otvorila a pozerala do tváre Yoshirovi. Takže odpočúvame súkromné rozhovory, čo? | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 10:36 pm | |
| Kuja
Dopadol som na zem... Vyhrnul som si rukávy a pozrel na svoje ruky... Boli bez jedinej jazvy... A mali farbu ako predtým... Neprirodzená bledosť z nedostatku slnka bola preč... Stále tu síce boli kruhy pod očami a neskutočná vychudnutosť, ale to sa snáď tiež nejako zariadi...
Sephiroth
Povzdychol som si... Bol som si jeho prítomnosti vedomý už dlhšie, len som nechcel prerušovať rozhovor... Čo s ním, zabijeme ho, alebo sa len postaráme, aby na túto vec zabudol? povedal som chladne a pozrel som Uchihovi do očí...
Naposledy upravil Mike dne Tue May 04, 2010 11:02 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 10:41 pm | |
| Yoshiro
Arogantně a bez absolutního zájmu jsem na ty dva hleděl. Moc silný slova.. Řekl jsem.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Aréna | |
| |
|
| |
| Aréna | |
|