| Aréna | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:03 pm | |
| Suzuki
Yoshiro Uchiha? Hmm.... Po jeho očiach som už túžila dlhšie. Rozhodne máš pekné oči... už sa ti prejavil sharingan, že? spýtala som sa s úsmevom. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:08 pm | |
| Kuja
Nie... sakra... Yoshiro! Ona je silná... a chce tvoje oči, chce Sharingan! povedal som mu naliehavo, i keď mu to asi došlo...
Sephiroth
Nehovoril som nič, iba som pozeral Yoshirovi do očí... typicky chladne. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:19 pm | |
| Yoshiro
Drž hubu... Řekl jsem Suzuki nezaujatě.. Sephirotha jsem ignoroval. Kuja si mohl všimnout, že mu chybí jeho, pro normální oko, neviditelné dráty. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:26 pm | |
| Kuja
Dráty... kde...
Sephiroth
Dobrý pokus... ale mňa neoklameš... svoje myšlienky neschováš... ozvalo sa Yoshirovi v hlave. Yoshirovi sa vtedy začali vynárať z hlavy zabudnuté spomienky... Momenty, keď sa dozvedel, že jeho otec zmizol, plač jeho matky, Yoshirovo psychické zrútenie, Narutove neúspešné hľadanie... Potom videl pred sebou Sasukeho, svojho otca... Yoshiro chcel naňho dočiahnuť, ale nemohol... A vtedy sa za Sasukem objavil Sephiroth, a Sasukeho prebodol svojim Masamune... Sasuke padol k zemi mŕtvy... Nebolo to genjutsu, aspon nie obyčajné... nedalo sa to zrušiť Sharinganom. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:30 pm | |
| YoshiroTohle mě celkem rozrušilo ... Nevěděl jsem jestli je to realita a nebo ne.. Jakmile Sephiroth probodl tátu... Vybouchla ve mně znovu vlna hněvu.. Otevřel jsem oči.. - Spoiler:
| |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:35 pm | |
| Sephiroth
Ow? Toto ma celkom prekvapilo... Mladý Uchiha zdedil asi potenciál po otcovi... Yoshirovou hlavou sa ozýval môj temný smiech... No... Uznávam, že toto som nečakal. Yoshiro pred sebou opäť videl realitu... Izbu, v ktorej sme boli... Avšak jeho struny boli preč... Vedel som, čo plánuje robiť... zatial, čo bol pod vplyvom jutsu, som struny zobral... Teraz som pozeral do jeho dokonalejších Sharinganských očí... Celkom pobaveným pohľadom. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:35 pm | |
| Suzuki
Hľa, dokonca už druhá úroveň... no to ma poteš. povedala som s úsmevom. Teraz len... Zdrapla som Yoshira za rameno a do tela mu hned vytvorila zberné bunky. Tie slúžili na zbieranie génov, a toto bol Uchiha. To sa rovná vzácne gény... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:43 pm | |
| Yoshiro
Tak nějak jsem čekal, že to nebudou nějací amatéři, kteří na to skočí a proto jsem Kujovy dráty nachystal tak, aby je dokázal zničit... Pak cosi udělala ta bestie.. Ale pořád jsem měl v rukávu eso. Teda.. Snad.. Podíval jsem se na Sephirotha.. Hej, prdelo-ksichte, měl bys mi vrátit ty dráty.. Nejsou moje víš. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:47 pm | |
| Sephiroth
Ostal som úplne chladný... V poriadku... povedal som mu pokojne, a hodil som dráty do najvzdialenejšieho kúta... avšak boli tak zmotané, že ich nemal šancu rozmotať a použiť... Bolo mi však jasné, že niečo plánuje... Avšak, podľa všetkého sme práve získali jeho gény, čo bolo pozitívne... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:51 pm | |
| Yoshiro
Blbec.. Vytáhl jsem Shuriken.. A složil pečeť.. Změnil se na čtyřnásobně větší.. Prostě jsem ho proti Sephirotovi hodil.. Uhl by tomu i idiot, ale i přesto jsem doufal, že neuhne a trefím ho. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:52 pm | |
| Suzuki
Len som sa dalej milo usmievala na Yoshira, dosť zvláštnym pohľadom. Myslím že to by stačilo. Kým sa hral s tým shurikenom, v rýchlosti som chytila Yoshirovu ruku a prebrala svoje zberné bunky, ktoré mali dostatok Uchihovských génov. ... výborne. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Tue May 04, 2010 11:56 pm | |
| Sephiroth
Ak by som tomu shurikenu jednoducho uhol... tak by trafil Ikitu rovno do hlavy... Ten Uchiha si to asi neuvedomil... V ruke sa mi z ničoho nič zjavil Masamune... preťal som Shuriken na dve časti... Obe dopadli vedľa Ikity... Nič som nepovedal, iba som naňho ďalej chladne pozeral.
Kuja
Iba som celú situáciu pozoroval... nebol som si istý, či mám niečo robiť... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 12:00 am | |
| Ikita
Nakoncentrovala som čakru do pasťe a vrazila Suzuki rovno do chrbta, odzadu. Kedže Suzuki bola zaujatá chytaním Yoshira za ruku, nedávala pozor... ale moja rana jej teba nič neurobila. Suzuki poskočila dopredu asi o 5 metrov, na koniec chodby, ale nenarazila do steny. Spravila som rýchlo pečaťe a chcela ju spútať chápadlami. Iba sa pousmiala, objavila sa pri mne a skrútila mi ruku za chrbát. Aaau! zhíkla som od bolesti. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 12:05 am | |
| Sephiroth
Nevďak svetom vládne...
Kuja
Neisto som sa postavil... avšak nevedel som, čo robiť...
Sephiroth
Len som čakal kým zase niekto zaútočí... Aj tak nechápali, že to bolo beznádejné... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 12:07 am | |
| Yoshiro
Ikita a Kuja se konečně zapojili.. Získal jsem trochu času.. Možná, že bylo dobře, když rozsekl ten shuriken vejpůl. Složil jsem pečeť pro uvolnění.. Zkroucení drát v rohu se změnil na kunai.. Já jako bych něco chytil a cukl.. Obě půlky velkého shurikenu se zezadu rozletěly na Sephirotha.. Je sice dobrej, ale dokáže uhnout něčemu, co nevidí? | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 12:12 am | |
| Sephiroth
Letelo to na mňa... neotočil som hlavou... iba som pozeral do Yoshirových očí... V poslednej sekunde som spravil salto, čím som sa uhol obom polkám shurikenu... Dopadol som opäť na nohy... Musím ti to opakovať dva krát? Myšlienky neoklameš... povedal som chladne. Čo keby som ho trocha poškrabal ja? Vyšiel som pomalým krokom smerom k Yoshirovi...
Kuja
Ojoj! Letela na mňa jedna polka Yoshirovho shurikenu... Ledva ledva som sa jej uhol... Narazil som kvôli tomu do steny... Ale uhol som sa... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 12:14 am | |
| Ikita
Na Suzuki letela druhá polka shurikenu, no uhla sa a mňa tam nechala... ... do brucha mi vletel shuriken, nebola šanca uhnúť sa. Argh! skríkla som a padla na zem, s krvavým tričkom... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 12:16 am | |
| Yoshiro
Tak nějak jsem si všiml, že jsem právě asi zabil Ikitu.. Stál jsem na místě jako opařený... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 12:20 am | |
| Kuja
Nie... NIE! IKITA!! vykríkol som a dobehol som k nej a objal ju. Vylieč ju, prosím!! zakričal som na Suzuki.
Sephiroth
Keby to nebola Suzukina sestra, tak by som sa asi poriadne zasmial. Aj tak, vedel som, že ju Suzuki vylieči... | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 6:02 pm | |
| Gojou
Cakal som v arene ako ostatny, nervozita stúpala moj žalúdok nato reagoval, kvapky potu mi oblizovali kožu z tváre až na krk, no nebol som sám, ako vždy to dokážeme Gojou! neboj, vsak je Hyuuga vies co to znamena...ano!...ma byakugan a specialny spôsob boja, ajtak sa nesmieme vzdat a skúsiť to, budem ta viesť! ako vždy pousmial som sa, presne | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 6:56 pm | |
| Ikita
Môj pohľad intuitívne zaletel na Suzuki, no hned som sklonila hlavu... z úst mi vyšiel pramienok krvi. Bola to neuveriteľná bolesť. Neverila som však, že Suzuki to tak nechá. Uch... vzdychla som od bolesti a ležala na zemi. Rukami som si držala ranu a na vytiahnutie kunaiu mi nezostalo sily... Kuja stál nadomnou, ale mne sa zahmlieval zrak... oči mi oťažievali.
Suzuki
Samozrejme... akonáhle vyliečim Ikitu, budete sa ma zase pokúšať zabiť. povedala som zamračene. A čo kebyže Ikitu nechám.... takto? uškrnula som sa a pozerala ako Ikita pomaly zavrela oči. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 7:04 pm | |
| Sephiroth
Potichu som sa temne zasmial... Len si užite zúfalstvo, úbohí ľudia... S potešením som pozeral ako trpia...
Kuja
Nie, NIE! Č-čo chceš za to, aby si ju vyliečila? Prosim, prosim! Vylieč ju, prosim!! kričal som a do očí sa mi tisli slzy... Si úbožiak, Kuja... | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 7:07 pm | |
| Maki
Ležela jsem v posteli a četla knížku. Vlastě jsme ani nevnímala, co čtu. Souboj... Přímí boj nebyl ani zdaleka moje parketa. Jestli budu stát proti klukům, tak jsem v háji... vlasatě proti všem co znám... Otočila jsem stránku v knížce. Dostala jsem se až sem, tak to teď nevzdám! Vzchop se! Okřikla jsem sama sebe a dál se věnovala čtení knížky. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 7:09 pm | |
| Suzuki
Mne stačí len to, aby si sa zmenil, milý Kuja. povedala som celkom vážne a pomalým krokom sa vydala k ležiacej zakrvavenej Ikite a Kujovi, ktorý ju objímal. Pamatáš ako som povedala, že máte dokonalú lásku? Už to tak nie je, aby si vedel. A vieš prečo? Kvôli tebe. sklonila som sa nad Kuju.
Naposledy upravil Horox dne Wed May 05, 2010 7:24 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Aréna Wed May 05, 2010 7:11 pm | |
| Kuja
Pozeral som jej do očí... Ja celý čas viem, že je to moja vina. povedal som a snažil som sa, aby sa mi netriasol hlas. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Aréna | |
| |
|
| |
| Aréna | |
|