Sasan
Počet příspěvků : 85 Registrován : 16. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Isane Yamanaka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: -
| Předmět: Charakter - Sasan Fri Apr 16, 2010 9:25 pm | |
| Jméno: Isane Příjmení: Yamanaka Věk: 11 Pohlaví: muž Místo původů: konoha Bydliště: konoha Povaha: milý, múdri, furt musí rozprávať, hyper aktivita má rád priateľov, položil by za nich aj život Znamení zvěrokruhu: ryba Oblíbené: učenie, chodenie von, spánok, priatelia, žaby Neoblíbené: nuda, ticho, volno Fóbie/ Strach: Hadi Výška: 159,6 cm Váha: 45,5 kg Krevní skupina: AB Ninja hodnost: Student akademie Element chakry: Suiton Schopnosti/Jutsu:Henge no jutsu Kawarimi no jutsu Bushin no justu Kekkei Genkai: nemá Zbraně: katana,základne vybavenie Životopis: Isane sa narodil v konohe, klane Yamanaka. Bol rád že sa narodil v takom klane. Aj rodičia mali z neho radosť. Už od malička mal rád žaby. Ako malý si vždy našiel niakych kamarádov. Zistilo sa že Isane má Suiton, no nenaučil sa ani do teraz jedinú techniku. Odmalička nedokázal zostať na mieste. Hral s deťmi všade, dokonca sám nedokázal späť. Nakoniec sa zistilo že je hyperaktívny čo mu vôbec nevadilo. Nijak ho to nezmenilo.Rodičia ho veľmi radi zapísali na ninja akadémiu. Stále ju študuje, a chce sa stať najlepším z triedy. Zatiaľ sa mu to darí, a dúfa že to aj tak ostane. Chce dokázať svetu aký je silný jeho klan .No má jednu slabinu, strašne sa bojí hadou. Odmalička ich nemá rád. Vždy keď nájde hada začne po ňom niečo hádzať alebo mu udupe hlavu. Keď sa Isane dozvedel o technike Kuchiyose, okamžite sa ju chcel naučiť. No nenaučil. Vždy sa chcel naučiť vyvolávať žabu, a stať sa senninom. Teraz je študent akadémie a snaží sa stať geninom a nakoniec dokonca aj hokage a ochraňovať konohu. Jeho najobľúbenejší hokage je Namikaze Minato, a v ňom vidí aj svoj vzor. Foto:
Naposledy upravil Sasan dne Tue Jun 22, 2010 7:36 pm, celkově upraveno 6 krát | |
|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter - Sasan Fri Apr 16, 2010 9:28 pm | |
| - citace :
- Jméno: Sasan
Příjmení: Yamanaka
---
Životopis: Isane sa narodil v konohe... Trošku mimo. | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Sasan Fri Apr 16, 2010 9:28 pm | |
| Lehce no.. Příjde mi to dost nemastný neslaný | |
|
Sasan
Počet příspěvků : 85 Registrován : 16. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Isane Yamanaka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: -
| Předmět: Re: Charakter - Sasan Fri Apr 16, 2010 9:30 pm | |
| - Itachi napsal:
-
- citace :
- Jméno: Sasan
Příjmení: Yamanaka
---
Životopis: Isane sa narodil v konohe... Trošku mimo. tam malo byť ine meno no kukal som predchvílou sasuke AMV tak som to tam dal EDITnem to | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Sasan Fri Apr 16, 2010 10:25 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter - Sasan | |
| |
|