| Návrat do Kuso | |
|
+5Medusa Aspire Itachi Red Horox 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 7:02 pm | |
| Sephiroth
Pozeral som Raizenovi do očí... Vedel som, o čo mu išlo... Avšak vedel som, že Suzuki nebezpečenstvo nehrozí... iba som sa pousmial. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 7:16 pm | |
| Toshiro
Pomalu jsem se zvedl a kostnaté destičky se mi pod kůží spojily a já se skrz silný déšť podíval na ty dvě postavy a ukázal na ně konečkama prstů. Najednou mi z konečků prstů začaly vylejzat malé projektyly kostí a rozletěly se na ty dvě postavy, bylo jich asi 10 a byly tak malé, že v dešti nebyly vidět. "Vraťte nám je!" Zařval jsem a z dlaně mi vyjela dlouhá a ostrá kost a rozeběhl jsem se na ně s úmyslem je zabít, protože jsem na ně měl děsný vztek, že nám vzali Yoshira a spol. Chtěl jsem je za každou cenu dostat zpět. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 7:33 pm | |
| Sephiroth
Nejaký bielovlasý vykríkol... Pozrel som naňho, jemu do očí... Hm... otravné... Vyskočil som... Doskočil som za Toshira... Týmto ma minuli aj jeho projektily... Nebuď blázon... povedal som mu chladne. Ak zaútočí... skončí zle... mali by ste si ho strážiť povedal som smerom k senseiom, ale stále som pozeral Toshirovi do očí (ak sa na mňa otočil). | |
|
| |
Aspire
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 7:50 pm | |
| Toshiro
Prudce jsem se otočil, ale do očí jsem se nikomu nedíval, protože jsem byl plný touhy po záchrany přítele. Jak jsem se rychle protočil tak jsem nechal kost zdelšit a to by ho mohlo překvapit. "Yoshira si prostě neodnesete!" | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 8:01 pm | |
| Sephiroth
Znova som vyskočil... Tento krát sa mi v ruke objavil Masamune (220 cm katana). Namieril som ho dolu, rovno naňho a rútil som sa smerom dolu... buď sa uhne, alebo ho prebodnem. Otázka bola, či to stihne. Si asi hluchý alebo blbý... my máme len Ikitu. povedal som kľudným hlasom, počas toho, ako som naňho padal. | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 8:27 pm | |
| Toshiro
"To mě nezajímá! Jsou to moji přátelé z Konohy. A já své přátele budu ochraňovat za každou cenu, to je moje cesta ninji." Řekl jsem a zvedl ruku s kostí a vystřelil ji na něj a já jsem uskočil. On měl dlouhou katanu se kterou by se nikdy nedokázal tak rychle ohnat, aby kost odrazil tak, aby ho nezranila. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 8:46 pm | |
| Sephiroth
Kosť som neblokoval... ale tešne predtým, ako do mňa mala naraziť, som sa rozplynul a ostalo po mne len pár čiernych pier... Toshiro mohol pocítiť ostrú bolesť v chrbte... mohol vidieť, ako mu cez hruď prechádza katana... Zozadu som ho nabodol, zodvihol a držal som ho nabodnutého na katane vo vzduchu... jednou rukou. Jeho kostené doštičky by možno normálnu katanu zabrzdili... ale Masamune nie. Absurdné... povedal som chladne. Si slabý, nevieš sa postarať ani sám o seba... a chceš ochraňovať ostatných... úbohé. Priblížite sa... a tento naivný genin budem maľ hlavu na dve polky povedal som. Stačilo rýchlo obrátiť meč ostrou stranou hore a trocha seknúť... | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 8:55 pm | |
| Raizen Koule se vrátila ze zadu. Netrefila Suzuki ale letěla přímo do zad Sephirotovi. | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:05 pm | |
| ToshiroNic mě nenabodlo (Nepiš prosim tě následky) měl jsem totiž aktivované své jutsu, které mi naskládalo pod kůži kostnaté destičky, které blokovaly zbraně a jutsu třídy D a částečně i C a tudíž mě katana nemohla propíchnout, ale zastavila se o destičky, které náhle však začaly praskat a já tedy radši uskočil a zhluboka vydechoval a pak se podíval na ostatní. "To je jen tak necháte?!"- Spoiler:
Není to zas etak primitivní jutsu a tvá katana by musela bát naplněna třeba Katonem, aby to prošlo, což nikde není uvedeno
| |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:13 pm | |
| SephirothAspire: - Spoiler:
Masamune seká oceľ, čiže prešiel aj cez tvoje doštičky
Pozeral som na tých geninov... jednému som pozrel do očí... Sakra!Vyhodil som Toshira smerom hore, nech sa preletí a bleskovú guli som sa jednoducho uhol. Otočil som sa späť na senseiov... Toshiro by mohol teraz niekedy dopadať na zem.
Naposledy upravil Mike dne Sun May 16, 2010 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:19 pm | |
| Suzuki
Nič som nerobila, a pozorovala ako ten genin bojuje so Sephirothom. Ikitu nemohli zobrať, mala som na nej ochranu a na sebe tiež. Genini boli pre mňa celkom passé... Sephiroth, nepôjdeme už? znudene som si zívla. Ostatní jounini sa snažili Toshira odtrhnúť od Sephirotha a genini nič nerobili. | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:25 pm | |
| Yoko
Rychle jsem se rozběhla za padajícím Toshirem. Podařilo se mi ho za letu chytit a dopadnout s ním do měkkého listí. Promiň.... povím mu. | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:34 pm | |
| Gojou
Toshiro!!! Ai prevzal kontrolu, a prudko vyštartoval a za behu si sňal reťaz z trupu, vyskočil pustil z rúk a prudko kopol do čepelí ktoré leteli na na toho týpka s bielimi vlasmi | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:40 pm | |
| Sephiroth
Ďalší? Jeho reťaz som jednoducho odrazil mečom a potom som meč namieril proti nemu... Letel rovno naňho, takže sa naňho pravdepodobne nabodne... | |
|
| |
Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:48 pm | |
| Gojou
Nie! vysunul som drápy a zaril ich do najbližšieho strom a obtočil sa okolo neho až som sa pripevnil aj drápmy na druhej ruke, svoju reťaz som prudkým pohybom získal spať | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 9:51 pm | |
| Sephiroth
Hm... schopný... povedal som potichu a chladne. Pozeral som Gojouovi do očí... popri tom som pozrel občas aj po ostatných... neútočil som. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 10:11 pm | |
| Gojou
Premeriaval som ho, bol statný, obratný, temný, boh vie či temnejší ako ja, | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 10:30 pm | |
| Ihira
Gojou, Toshiro, stiahnite sa! skríkol som na nich a schmatol ich za goliere. Musíme premyslieť plán, a nie bezhlavo útočiť.. Pozrel som na Sephirotha. Čo si zač...?! Ukvapovala ma tá jeho katana...
Suzuki
Dobre, odchádzame... je tu nuda. poznamenala som, zobrala Ikitu na plecia, a znudene pozrela na Sephirotha. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 10:38 pm | |
| Sephiroth
Keď som počul Ihirovu otázku, tak som mal pohľad upretý do zeme... Potom som naňho pozrel... s takým zvláštnym výrazom. Monštrum... povedal som... Hneď na to mi na pravej hornej časti chrbta začalo niečo rásť... Roztrhlo mi to kabát... Bolo to krídlo... anjelske, ale bolo celé čierne. Napriek tomu, že som mal len jedno krídlo, som vzlietol ľahko... Suzuki vyvolala nejakého zvláštneho hada... Ktorý tiež vzlietol... bola na ňom spoločne s Ikitou. Ja aj Suzuki sme od tých Konožanov odleteli... Nepovedal som ani slovo... len som vedľa nej letel... ani som na ňu nepozrel. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 10:40 pm | |
| Gojou
To jeho krídlo mi vybilo oči z jamiek a ja som s prázdnym úžasom pozeral na ich ako odlietajú | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 10:41 pm | |
| Ihira
Prekvapene som na nich pozeral. Hlavne na toho divného chlapíka. To krídlo... Veľmi rýchlo sa vzdalovali. Uvedomil som si, že by nemalo zmysel ich sledovať... nechytili by sme ich. A mali vzdušnú výhodu. Sakra... Po niekoľko minútovej rozmluve sa celá skupina otočila na návrat do Kusogakure. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrat do Kuso | |
| |
|
| |
| Návrat do Kuso | |
|