| Návrat do Kuso | |
|
+5Medusa Aspire Itachi Red Horox 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Thu May 13, 2010 11:23 am | |
| Toshiro
Věděl jsem jistě, že se nám vzdalují, ale furt jsem tomu nechtěl věřit. Pomalu jsem zrychloval, protože jsem chtěl Yoshira dostat zopět za to co pro mě on všechno udělal. Byl to vlastně můj uplně první klučičí kamarád a nechtěl jsem ztratit své přátele. Víc jsem zatnul pěsti a přidal rychlost a bylo na mě vidět, že jim chci opravdu pomoct. "Honem!" | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Thu May 13, 2010 3:46 pm | |
| Sachiko
Pozerala som na Toshira. Stále len zrýchľoval a zrýchľoval. Aj ja chcem zachrániť Kuju, ale on nemá náš čuch.. sakra počkaj. Pomyslela som si a aj my sme pridali do kroku.Svojim spôsobom má pravdu.. takto ich nedobehneme nikdy. Pozrela som na Toshira a ďalej sa venovala stope. | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Fri May 14, 2010 12:03 am | |
| Gojou
Neni času zaťal som pomedzi zuby a oči mi svietili, chceli videt starého dobrého kamaráta Kuju a podať mu ruku na pozdrav, rozbehol som sa a dobehol Toshira, v behu som otočil pohľad na neho a pousmial som sa ako prejav rešpektu voči nemu | |
|
| |
Aspire
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Fri May 14, 2010 7:44 am | |
| ToshiroGojou si mohl všimnout, že jsem se na něj ani nepodíval a měl jsem upřený pohled dopředu a vypadal jsem zamyšleně. Musim ho dohnat a pomoct mu, musim! Pomyslel jsem si a dál nevnímal padající déšť. Ruce jsem měl dál zatnuté kvůli tomu, že jsem doufal, že je doženeme. - Spoiler:
Pokud ještě prší.
| |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sat May 15, 2010 9:01 pm | |
| Ihira
Stále pršalo... dážd zmýval všetky stopy a pachy, a tak pre Sachiko a Hiroko bolo naozaj ťažké niečo zachytiť. Napokon som však ucítil obrovské množstvo čakry. Izashi, Yoko, Sachiko, nedaľeko pred nami, tri osoby. Neviem kto to je, ale dávajte si pozor. | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sat May 15, 2010 9:36 pm | |
| Toshiro
Všichni asi zpomalili, ale já naopak přidal do kroku a nějaké upozornění jsem nebral v potaz a začal rychle sprintovat. "Musí to být on." Řekl jsem si pro sebe. Já tě od nich dostanu Yoshiro! | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sat May 15, 2010 9:37 pm | |
| Izashi
Hai... Povedal som úplne pokojne. Moc ma neštval odchod tých genínov, len som plnil rozkazy. Prirodzene som ale byakuganom začal skúmať tie tri osoby... Ich množstvo chakry, výzor a tak, pokiaľ som ich teda byakuganom našiel. | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sat May 15, 2010 10:25 pm | |
| Yoko
Jen přikývnu na upozornění Ihiry-senseie, o něco málo zpomalím a upřu svůj pohled na ty tři osoby. | |
|
| |
Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sat May 15, 2010 11:49 pm | |
| Gojou
Ako som začul spomalenie "konvoja" tak som sa otočil a šmíkal sa po navlhnutom piesku aby som zastavil, všimol som že Toshiro pokračoval, tak som pozrel na Sachiko čo povie, no už som sa pripravil na útek pretože som nechcel Toshira v tom nechať sám , srdce pumpovalo nedočkavosťou a ja som bol nervózny "čo sa deje?!" rýchlo a výrazne som sa spýtal | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 2:15 pm | |
| Ihira
Ako sme sa približovali, stále som mal horší a horší pocit. Čakry dvoch z tých troch boli až príliš vysoké. Nemohli to byť genini. Ale bolo neskoro aby sme to otočili... Toshiro a Gojou sa hnali v predu. Vy blázni, za mňa! skríkol som náhle. Prvý v konvoji, teda Toshiro, a Gojou za ním, prudko narazili do akejsi čakrovej bariéry... ... Toshira menší výbuch odhodil pár metrov dozadu, k nám. Zaklial som a pokynul všetkým, aby zastavili. | |
|
| |
Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 2:54 pm | |
| Izashi
Robil som, čo povedal sensei... Medzitým nám pri nohách pristál Toshiro... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 2:58 pm | |
| Shion
Mokuton no jutsu! Toshira před pádem k zemi zachránil dřevěná ruka, která vyletěla ze země a chytila jej. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:02 pm | |
| Ihira
Pribehol som k Toshirovi a skontroloval či je v poriadku. Shion spomalila rýchly pád, takže bol ok. Našťastie tá bariéra bola slabšia, alebo to tak chcel používateľ naschvál. Toshiro mal len menšie popáleniny. Otočil som sa smerom k bariére a pozrel na ňu. Dve siluety, očividne sediace, sa už dali spozorovať cez silnú clonu daždu. Nebolo treba byakugan, aby som si uvedomil, že to nie je ani jeden z geninov... ... na zemi vedľa nich však ležal niekto s podobnou čakrou, ako by mohol mať genin. Bariéra náhle opadla. Neisto som pozrel na geninov a potom vyrazil bližšie k nepriateľom.
... Zastavil som pár metrov od nich. Sedeli tam na kameňoch. Jedna dospelá kunoichi, a jeden postarší muž, shinobi. Nemali žiadne čelenky. Pri kameni ležala schúlená Ikita, pravdepodobne v bezvedomí. Vydajte nám to dievča, a všetko bude v poriadku... vyhlásil som pevne. Žena sa na mňa zadívala ako na najvačšieho blbca.... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:07 pm | |
| Sephiroth
Iba som sa chladne pousmial... Celkom naivný... | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:17 pm | |
| Raizen Hodil jsem po něm celkem nabroušený pohled. Chci svůj tým.... HNED | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:25 pm | |
| Ihira
Sakra... ani som sem nemal ísť... Suzuki sa mierne pousmiala. Ihira, dlho sme sa nevideli... ako to ide v Konohe? Tá krava sprostá. zanadával som na ňu v mysli. Teraz Shion a Raizen zistili niečo, čo malo zostať ukryté. Eh.... neviem o čom hovoríš. odpovedal som neisto. Potom sa ozval Raizen. Suzuki naňho arogantne pozrela. Mám len Ikitu... o ostatných neviem nič... takže tu pre vás nič nie je, dovidenia. Ešte sa chcem pozhovárať so starým priateľom, Ihirom. Drž hubu! zhúkol som na Suzuki. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:29 pm | |
| Sephiroth
Ale ale... zdá sa že tu prítomný sensei má troška temnejšiu minulosť, ako povedal svojím priateľom v Konohe, hmm? povedal som pobavene, pričom som celý čas pozeral Ihirovi do očí. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:38 pm | |
| Raizen Na ruce mi začaly proskakovat jiskry. Tak chci jen Ikitu | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:39 pm | |
| Gojou
Citim problemy, velke problemy, nejsi sam Ai, som odpovedal v mysli Aiovy a pozeral sa so zatatymi zubami na ninjov, pot mi zacal stekat po tvary od nervozity, stuhol som, nevedel som co robit, no nechcel som pustit ku kontrole Aia , ktory by zautocil bezhlavo, teraz este nieje cas | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 3:43 pm | |
| Shion
Ihiro? Podívala se na něj Shion nechápavě... | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 5:37 pm | |
| Yoko
Na rozkaz jsem se zastavila na jednom z vysokých stromů. Prozatím jsem jen mohlo pozorovat situaci a poslouchat co říkají. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 5:50 pm | |
| Ihira
Nenávistne som zagánil na toho chlapa, ktorý tam so Suzuki bol. Tupec jeden... pravdepodobne je nový... pomyslel som si nahnevane. Suzuki sa pri Raizenovej výhražnej poznámke ani nepohla. Tak si pod pre ňu. dodala s úsmevom. Raizen, daj si pozor.... nepodceňuj ich. upozornil som ho. Poznal som Suzuki, a vedel som že je prefíkaná, a nikdy sa nedá prekvapiť. Určite má už pripravené dalšie kroky dopredu... Aj ked sa zdalo, že tá téma pominula vdaka Raizenovi, Shion sa ozvala... ... eh, áno? pozrel som na Shion neisto. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 5:54 pm | |
| Sephiroth
Ja som si len pokojne sedel na kameni a spokojne som si premeriaval nepriateľov... Avšak vnútorne som bol pripravený na akýkoľvek útok. | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 6:11 pm | |
| Izashi
Prirodzene som sa tiež držal stranou... Bolo mi ale jasné, že chudák Raizen asi nevie moc dobre vyjednávať a že Ihira teraz povie niečo epic, snáď. Samozrejme to ale zatiaľ bola nuda - rodinné stretnutia zrejme, tak čo čakať? | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Sun May 16, 2010 6:45 pm | |
| Raizen Argh! Raiton : Kitaku Booru! Na ruce se mi vytvořila blesková koule jako ta kterou jsem ukazoval Yoshirovi. Hodil jsem ji ale Suzuki jsem minul. -------------------------- Blesková koule rozfrtila strom na maličké kousíčky. Yoshiro ke mě přiběhl a chtěl se to naučit. Druhou rukou jsem ho strhnul stranou. Kdyby tam stál o sekundu déle, měl by z hlavy lidský kompot. Koule se prostě a jednoduše otočila a vrátila... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrat do Kuso | |
| |
|
| |
| Návrat do Kuso | |
|