Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Návrat do Kuso Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Návrat do Kuso

Goto down 
+5
Medusa
Aspire
Itachi
Red
Horox
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton
Číslo týmu: 10

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 7:51 pm

Súboj Maki Sawada a Sachiko Inuzuka stále pokračuje, len mi ostatní sa pohneme dopredu, akoby už druhá časť skúšok skončila.

Všetci zúčastnení genini si pobrali svoje veci, aj ked žiadne nemali, a opustili arénu.
V sprievode jouninov sa pomaly vrátili do Kusogakure.

Kusogakure
Ihira

Kráčal som z jouninov ako prvý, a za mnou išli genini.
Na okraji Kusogakure som sa však otočil a zdvihol ruku, aby zastavili.
Ešte predtým ako dojdeme do Kuso... máme tu veľký problém. Ako ste si mohli všimnúť, Yoshiro Uchiha, Mitoshi Antero, Ikita Hoshiyama a Kuja Naginata po svojich bojoch odišli bez dozoru do Kuso... to je ešte v poriadku, ale bohužiaľ oni zmizli úplne. Raizen-sama a ja si myslíme, že niekam odišli... a tak sa vás všetkých pýtam... neviete o ich náhlom odchode niečo? Nikomu nič predtým nepovedali? Nesprávali sa čudne? vysvetlil som skupine geninov a očakával nejaké odpovede.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 7:57 pm

Shion přiskočila k davu.. Sachiko, budu potřebovat tvůj nos.. Vypadá to, že jsem našla utržený kousek oblečení Ikity.
Spoiler:
Shion si kousek látky prohlížela.. Ona nosívala takovou barvu.. Mohlo by to pomoct. A hlavně, klan Inuzuka má dokonale vyvinutý čich. Yoko a Izashi by se mohli porozhlédnout po okolí Byakuganem.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 7

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 8:08 pm

Izashi

Počul som, čo sa stalo od Ihiri...
Yoshiro...?Asi som ho moc zmlátil a vymlátil mu rozum. Preblesklo mi hlavou a pred očami sa mi zjavil už známy obraz toho, ako som Yoshira v súboji odpálil juukenom. Nad jeho odchodom som sa iba usmial, bolo jasné, že už nechce byť taký srab aby ho niekto porazil behom piatich minut a v Konohe sa defakto moc nenaučí a čo sa Mitoshiho týkalo, nepoznali sme sa aj keď bol môj tímový partner.
Ikita a Kuja... iba som vedel že existujú...

Okrem toho som iba zakrútil hlavou nad tým, či niečo o nich neviem. Prirodzene som ale vedel, že im všetkým poriadne preplo, keď odišli. Asi nova móda alebo čo...
Potom Shion niečo našla a povedala, aby som to omrkol. Tak prečo nie... Nakoniec ich ešte budeme hľadať... Pomyslel som si a zložil pečať. V očiach sa mi objavil byakugan a ja som defakto hľadal , Ikitu zrejme , tým smerom ktorý Saichiko určila podľa pachu...

Naposledy upravil Itachi dne Tue May 11, 2010 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Aspire

Aspire

Počet příspěvků : 326

Moje RPG postava
Jméno postavy: Toshiro Kaguya
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 11

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 8:08 pm

Toshiro

Yoshir-chan! Yoshiro zmizel?! Pomyslel jsem si nečekaně a vykulil oči. Měl jsem k němu velmi přátelský vztah, protože mi ukázal, že i v Uchihovi je schovaná laskavost a přátelství. Bral jsem ho jako dobrého kámoše, protože skoro jediný z těch geninů se o mě zajímal. Přiskočil jsem ke všem a tiše řekl "Chci pomoct!"
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 8:16 pm

Yoko

Tolik? To se jich celkem dost vytratilo.
Kývnu na souhlas s prohledáváním okolí pomocí byakuganu. Okamžitě ho aktivuji a připojím se ke skupině. Avšak o několik metrů stranou, abychom pokryli větší plochu.

Naposledy upravil Medusa dne Tue May 11, 2010 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Počet příspěvků : 223
Věk : 28

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sachiko Inuzuka
Číslo týmu: 6

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 8:17 pm

Sachiko

Kuja? Kam by mohli ísť? Snáď sa im niečo nestalo. Pomyslela som si. O chvíľku prišla Shion-sensei a ukázala nám látku. Pričuchli sme si s Hiroko k látke a pozrela som na Hiroko. Máš? Spýtala som sa jej a ona mierne kývla. Okej. Povedala som jej a začali sme čuchať všade naokolo. Rozdelme sa Hiroko. Povedala som jej a rozišli sme sa na strany.
Návrat nahoru Goto down
http://www.konoha.cz
Hospi

Hospi

Počet příspěvků : 296

Moje RPG postava
Jméno postavy: Roze Gojou
Podstata chakry: fuuton

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 8:59 pm

Gojou

Kuja?! pozrel som sa na Sachiko ktorá precízne a dôkladne vyhľadáva stopy pachu po nich, musíme ich doniesť naspäť, hlavne Kuju!, podišiel som k Sachiko a opýtal sa jej potichu a ustarostene Ako sú daleko?
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 9:04 pm

Sachiko Matashi

Obzrela som sa a uvidela Gojoua. Stopa je slabá ale stále ju cítiť. Sú už dosť ďaleko ako pozerám. Povedala som mu smutne. Hiroko prišla za nami a pozrela na mňa. Ja som len kývla. Sense! Máme stopu len je dosť slabá! Zrejme sú už ďaleko! Zakričala som senseke.
Návrat nahoru Goto down
Aspire

Aspire

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 9:12 pm

Toshiro

Všichni mě ignorovali a já tam stál neklidně uplně sám. Yoko a ostatní jsou nějak potřebný, ale já zase ne. K čemu jim sakra jsem když nedokážu nijak pomoct? Pomyslel jsem si naštvaně, ale pak Sachiko něco zvolala a já se prudce otočil a přiskočil k í blíže.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 9:15 pm

Gojou

Otočil som sa, bola to reakcia na akciu nejakého bielovlasého chalana, volal sa jak sa volal...na T...T..T..to je jedno, čau povedal som s otočeným pohľadom potichu a nervózne
Návrat nahoru Goto down
Aspire

Aspire

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 9:37 pm

Toshiro

Trochu jsem se lekl, protože mi bylo divné, že mě někdo zrovna teď zdraví, ale nakonec jsem se dokázal usmát. "Ahoj." Řekl jsem nejistě a prohlédl si ho. "Jo, jsem Toshiro. Toshiro Kaguya." Dodal jsem rychle.
Návrat nahoru Goto down
Hospi

Hospi

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 9:41 pm

Gojou

Roze Gojou, teší ma, otočil som sa rýchlo podal mu ruku a vrátil sa rýchlo k Sachiko
Návrat nahoru Goto down
Aspire

Aspire

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 10:00 pm

Toshiro

Stiskl jsem mu ruku a usmál jsem se. Pak jsem jen pozoroval ostatní co budou dělat a stál jsem byl plný myšlenek, že jsem zbytečný.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 11:42 pm

Ihira

Medzi geninmi vládlo napatie.
Pomocou kusu látky ktorý doniesla Shion sa Yoko a Sachiko mohli činiť.
Napokon ale Sachiko zistila, že sú už daľeko. Ale to je jedno - aj tak ich musíme priviesť spať.
Vytvoríme tím a formáciu... Sachiko pôjde na čele, bude nás viesť smerom, ktorým sa Ikita a pravdepodobne aj Kuja a ostatní dvaja vydali. Yoko a Izashi môžu ísť hned za ňou, vedľa seba... budete prehľadávať okolie... možno nájdeme niečo dalšie, čo nám pomôže v stopovaní.
Ostatní sa pridáte za nich... senseiovia, ja, Raizen-san a Shion-chan pôjdeme poslední, na chvoste formácie.
rýchlo som vysvetlil.
Dal som pokyn Sachiko, aby nás začala viesť, a ostatným geninom, aby zaujali svoju pozíciu.
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Itachi

Počet příspěvků : 649

Moje RPG postava
Jméno postavy: Izashi Hyuuga
Číslo týmu: 7

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeTue May 11, 2010 11:44 pm

Izashi

Hai... Povedal som. Zrejme zborovito, ak to povedali aj ostatní...
Prirodzene sme sa teda dali do formácie, za Sachiko...
Ja som sa dal napravo, teda Yoko musela ísť naľavo...
Návrat nahoru Goto down
Aspire

Aspire

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 12:00 am

Toshiro

Na formaci jsem docela kašlal. Skočil jsem k Sachiko a čekal až vyrazí. Nevěděl jsem proč, ale měl jsem touhu dostat Yoshira zpět, protože mi dokázal otevřít oči a přetvořit mi náhled na Uchihy. Nevěřil jsem, že by sám jen tak odešel a myslel jsem si, že ho někdo unesl a proto jsem mu chtěl pomoct, jako on pomohl mně.
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 9:02 am

Sachiko

Kývla som na súhlas a čakala na ostatných. Tak Hiroko.. teraz Kuju naše nosy môžu zachrániť. Pomyslela som si a stále držala pach. Tí Hyuugovci budu náš zrak Hiroko a my sme ich čuch, takže sa musíme snažiť. Pomyslela som si a obzrel sa.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 3:23 pm

Yoko

Postavila jsem se na své místo ve formaci, tedy na levou stranu za Sachiko. Jiš s aktivovaným byakuganem jsem byla schopná kdykoliv vyrazit a prohledávat okolí.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 6:14 pm

Shion

Buďte na pozoru, je tu šance, že mohli být uneseni... Taky mohli někam odběhnout.. Nebo trénovat.. Ale všechno bychom měli vědět.. Bohužel nikomu nic neřekli... Pravděpodobně budou všichni 4 spolu. Řekla Shion trochu pomateně..
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Misman

Misman

Počet příspěvků : 568

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Podstata chakry:
Číslo týmu:

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 6:25 pm

Raizen
Držel jsem se za hlavu
To není možné! zařval jsem a kousl se do prstu.
KUCHYIOSE NO JUTSU po složení pečetí jsem praštil rukou do země.
KOlem mě se objevilo asi 20 různých ptáků.
Koukejte hledat! řekl jsem naštvaně a ptáci se rozletěli po okolí
Návrat nahoru Goto down
Aspire

Aspire

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 6:47 pm

Toshiro

"Tak sakra jdeme! Ti co je unesli je mohou klidně zabít." Zařval jsem netrpělivě a čekal jsem až Sachiko řekne kudy, abych mohl hned běžet.
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 7:39 pm

Sachiko

Keď už boli všetci v formácií, otočila som pohľad na Hiroko. Poďme! Povedala som tak aby to všetci počuli a rozbehla som sa rovno. Snáď to stihneme a zachránime Kuju a ostatných. Pomyslela som si a rýchlo sa rútila napred.
Návrat nahoru Goto down
Aspire

Aspire

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 8:04 pm

Toshiro

Rychle jsem se rozeběhl a pěsti jsem měl zatnuté a v obličeji naštvaný výraz. Musíme se k nim rychle dostat. Pomyslel jsem si a přidal tak, že jsem předběhl Sachiko.
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeWed May 12, 2010 10:08 pm

Yoko

Toshirova rychlost mě uplně překvapila T..... chtěla jsem ho zastavit, ale udělat to, by byla chyba. Pomalu stáhnu ruku, kterou jsem ho chtěla zastavit a jen se usměji. Toshiro. S úsměvem opět začnu prohledávat okolí byakuganem.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Moje RPG postava

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitimeThu May 13, 2010 12:35 am

Ihira

Moje vysvetľovanie formácie pre niektorých očividne neplatilo.
Ale nechal som Toshira tak. Pravdepodobne mu naozaj záležalo na Yoshirovi.
V každom prípade, pátranie zatiaľ vyzeralo beznádejne. Nikde žiadna stopa po tých štyroch.
So svojimi zlými pocitmi som sa ale Raizenovi ani Shion nezveril...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Návrat do Kuso Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrat do Kuso   Návrat do Kuso Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Návrat do Kuso
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Chuninské zkoušky :: Souboje - První kolo-
Přejdi na: