| Návrat do Kuso | |
|
+5Medusa Aspire Itachi Red Horox 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 7:51 pm | |
| Súboj Maki Sawada a Sachiko Inuzuka stále pokračuje, len mi ostatní sa pohneme dopredu, akoby už druhá časť skúšok skončila.
Všetci zúčastnení genini si pobrali svoje veci, aj ked žiadne nemali, a opustili arénu. V sprievode jouninov sa pomaly vrátili do Kusogakure.
Kusogakure Ihira
Kráčal som z jouninov ako prvý, a za mnou išli genini. Na okraji Kusogakure som sa však otočil a zdvihol ruku, aby zastavili. Ešte predtým ako dojdeme do Kuso... máme tu veľký problém. Ako ste si mohli všimnúť, Yoshiro Uchiha, Mitoshi Antero, Ikita Hoshiyama a Kuja Naginata po svojich bojoch odišli bez dozoru do Kuso... to je ešte v poriadku, ale bohužiaľ oni zmizli úplne. Raizen-sama a ja si myslíme, že niekam odišli... a tak sa vás všetkých pýtam... neviete o ich náhlom odchode niečo? Nikomu nič predtým nepovedali? Nesprávali sa čudne? vysvetlil som skupine geninov a očakával nejaké odpovede. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 7:57 pm | |
| Shion přiskočila k davu.. Sachiko, budu potřebovat tvůj nos.. Vypadá to, že jsem našla utržený kousek oblečení Ikity. - Spoiler:
(Když jí Yoshiro omylem trefil Shurikenem, něco se odtrhnout muselo)
Shion si kousek látky prohlížela.. Ona nosívala takovou barvu.. Mohlo by to pomoct. A hlavně, klan Inuzuka má dokonale vyvinutý čich. Yoko a Izashi by se mohli porozhlédnout po okolí Byakuganem. | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 8:08 pm | |
| Izashi
Počul som, čo sa stalo od Ihiri... Yoshiro...?Asi som ho moc zmlátil a vymlátil mu rozum. Preblesklo mi hlavou a pred očami sa mi zjavil už známy obraz toho, ako som Yoshira v súboji odpálil juukenom. Nad jeho odchodom som sa iba usmial, bolo jasné, že už nechce byť taký srab aby ho niekto porazil behom piatich minut a v Konohe sa defakto moc nenaučí a čo sa Mitoshiho týkalo, nepoznali sme sa aj keď bol môj tímový partner. Ikita a Kuja... iba som vedel že existujú...
Okrem toho som iba zakrútil hlavou nad tým, či niečo o nich neviem. Prirodzene som ale vedel, že im všetkým poriadne preplo, keď odišli. Asi nova móda alebo čo... Potom Shion niečo našla a povedala, aby som to omrkol. Tak prečo nie... Nakoniec ich ešte budeme hľadať... Pomyslel som si a zložil pečať. V očiach sa mi objavil byakugan a ja som defakto hľadal , Ikitu zrejme , tým smerom ktorý Saichiko určila podľa pachu...
Naposledy upravil Itachi dne Tue May 11, 2010 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 8:08 pm | |
| Toshiro
Yoshir-chan! Yoshiro zmizel?! Pomyslel jsem si nečekaně a vykulil oči. Měl jsem k němu velmi přátelský vztah, protože mi ukázal, že i v Uchihovi je schovaná laskavost a přátelství. Bral jsem ho jako dobrého kámoše, protože skoro jediný z těch geninů se o mě zajímal. Přiskočil jsem ke všem a tiše řekl "Chci pomoct!" | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 518 Registrován : 10. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 8:16 pm | |
| Yoko
Tolik? To se jich celkem dost vytratilo. Kývnu na souhlas s prohledáváním okolí pomocí byakuganu. Okamžitě ho aktivuji a připojím se ke skupině. Avšak o několik metrů stranou, abychom pokryli větší plochu.
Naposledy upravil Medusa dne Tue May 11, 2010 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 8:17 pm | |
| Sachiko
Kuja? Kam by mohli ísť? Snáď sa im niečo nestalo. Pomyslela som si. O chvíľku prišla Shion-sensei a ukázala nám látku. Pričuchli sme si s Hiroko k látke a pozrela som na Hiroko. Máš? Spýtala som sa jej a ona mierne kývla. Okej. Povedala som jej a začali sme čuchať všade naokolo. Rozdelme sa Hiroko. Povedala som jej a rozišli sme sa na strany. | |
|
| |
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 8:59 pm | |
| Gojou
Kuja?! pozrel som sa na Sachiko ktorá precízne a dôkladne vyhľadáva stopy pachu po nich, musíme ich doniesť naspäť, hlavne Kuju!, podišiel som k Sachiko a opýtal sa jej potichu a ustarostene Ako sú daleko? | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 9:04 pm | |
| Sachiko Matashi
Obzrela som sa a uvidela Gojoua. Stopa je slabá ale stále ju cítiť. Sú už dosť ďaleko ako pozerám. Povedala som mu smutne. Hiroko prišla za nami a pozrela na mňa. Ja som len kývla. Sense! Máme stopu len je dosť slabá! Zrejme sú už ďaleko! Zakričala som senseke. | |
|
| |
Aspire
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 9:12 pm | |
| Toshiro
Všichni mě ignorovali a já tam stál neklidně uplně sám. Yoko a ostatní jsou nějak potřebný, ale já zase ne. K čemu jim sakra jsem když nedokážu nijak pomoct? Pomyslel jsem si naštvaně, ale pak Sachiko něco zvolala a já se prudce otočil a přiskočil k í blíže. | |
|
| |
Hospi
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 9:15 pm | |
| Gojou
Otočil som sa, bola to reakcia na akciu nejakého bielovlasého chalana, volal sa jak sa volal...na T...T..T..to je jedno, čau povedal som s otočeným pohľadom potichu a nervózne | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 9:37 pm | |
| Toshiro
Trochu jsem se lekl, protože mi bylo divné, že mě někdo zrovna teď zdraví, ale nakonec jsem se dokázal usmát. "Ahoj." Řekl jsem nejistě a prohlédl si ho. "Jo, jsem Toshiro. Toshiro Kaguya." Dodal jsem rychle. | |
|
| |
Hospi
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 9:41 pm | |
| Gojou
Roze Gojou, teší ma, otočil som sa rýchlo podal mu ruku a vrátil sa rýchlo k Sachiko | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 10:00 pm | |
| Toshiro
Stiskl jsem mu ruku a usmál jsem se. Pak jsem jen pozoroval ostatní co budou dělat a stál jsem byl plný myšlenek, že jsem zbytečný. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 11:42 pm | |
| Ihira
Medzi geninmi vládlo napatie. Pomocou kusu látky ktorý doniesla Shion sa Yoko a Sachiko mohli činiť. Napokon ale Sachiko zistila, že sú už daľeko. Ale to je jedno - aj tak ich musíme priviesť spať. Vytvoríme tím a formáciu... Sachiko pôjde na čele, bude nás viesť smerom, ktorým sa Ikita a pravdepodobne aj Kuja a ostatní dvaja vydali. Yoko a Izashi môžu ísť hned za ňou, vedľa seba... budete prehľadávať okolie... možno nájdeme niečo dalšie, čo nám pomôže v stopovaní. Ostatní sa pridáte za nich... senseiovia, ja, Raizen-san a Shion-chan pôjdeme poslední, na chvoste formácie. rýchlo som vysvetlil. Dal som pokyn Sachiko, aby nás začala viesť, a ostatným geninom, aby zaujali svoju pozíciu. | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Tue May 11, 2010 11:44 pm | |
| Izashi
Hai... Povedal som. Zrejme zborovito, ak to povedali aj ostatní... Prirodzene sme sa teda dali do formácie, za Sachiko... Ja som sa dal napravo, teda Yoko musela ísť naľavo... | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 12:00 am | |
| Toshiro
Na formaci jsem docela kašlal. Skočil jsem k Sachiko a čekal až vyrazí. Nevěděl jsem proč, ale měl jsem touhu dostat Yoshira zpět, protože mi dokázal otevřít oči a přetvořit mi náhled na Uchihy. Nevěřil jsem, že by sám jen tak odešel a myslel jsem si, že ho někdo unesl a proto jsem mu chtěl pomoct, jako on pomohl mně. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 9:02 am | |
| Sachiko
Kývla som na súhlas a čakala na ostatných. Tak Hiroko.. teraz Kuju naše nosy môžu zachrániť. Pomyslela som si a stále držala pach. Tí Hyuugovci budu náš zrak Hiroko a my sme ich čuch, takže sa musíme snažiť. Pomyslela som si a obzrel sa. | |
|
| |
Medusa
Moje RPG postava Jméno postavy: Yoko Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 3:23 pm | |
| Yoko
Postavila jsem se na své místo ve formaci, tedy na levou stranu za Sachiko. Jiš s aktivovaným byakuganem jsem byla schopná kdykoliv vyrazit a prohledávat okolí. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 6:14 pm | |
| Shion
Buďte na pozoru, je tu šance, že mohli být uneseni... Taky mohli někam odběhnout.. Nebo trénovat.. Ale všechno bychom měli vědět.. Bohužel nikomu nic neřekli... Pravděpodobně budou všichni 4 spolu. Řekla Shion trochu pomateně.. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 6:25 pm | |
| Raizen Držel jsem se za hlavu To není možné! zařval jsem a kousl se do prstu. KUCHYIOSE NO JUTSU po složení pečetí jsem praštil rukou do země. KOlem mě se objevilo asi 20 různých ptáků. Koukejte hledat! řekl jsem naštvaně a ptáci se rozletěli po okolí | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 6:47 pm | |
| Toshiro
"Tak sakra jdeme! Ti co je unesli je mohou klidně zabít." Zařval jsem netrpělivě a čekal jsem až Sachiko řekne kudy, abych mohl hned běžet. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 7:39 pm | |
| Sachiko
Keď už boli všetci v formácií, otočila som pohľad na Hiroko. Poďme! Povedala som tak aby to všetci počuli a rozbehla som sa rovno. Snáď to stihneme a zachránime Kuju a ostatných. Pomyslela som si a rýchlo sa rútila napred. | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 8:04 pm | |
| Toshiro
Rychle jsem se rozeběhl a pěsti jsem měl zatnuté a v obličeji naštvaný výraz. Musíme se k nim rychle dostat. Pomyslel jsem si a přidal tak, že jsem předběhl Sachiko. | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Wed May 12, 2010 10:08 pm | |
| Yoko
Toshirova rychlost mě uplně překvapila T..... chtěla jsem ho zastavit, ale udělat to, by byla chyba. Pomalu stáhnu ruku, kterou jsem ho chtěla zastavit a jen se usměji. Toshiro. S úsměvem opět začnu prohledávat okolí byakuganem. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Návrat do Kuso Thu May 13, 2010 12:35 am | |
| Ihira
Moje vysvetľovanie formácie pre niektorých očividne neplatilo. Ale nechal som Toshira tak. Pravdepodobne mu naozaj záležalo na Yoshirovi. V každom prípade, pátranie zatiaľ vyzeralo beznádejne. Nikde žiadna stopa po tých štyroch. So svojimi zlými pocitmi som sa ale Raizenovi ani Shion nezveril... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrat do Kuso | |
| |
|
| |
| Návrat do Kuso | |
|