| Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Fri Apr 23, 2010 9:15 pm | |
| Kuja
Kto to...? Miestnosť bola príliš osvetlená, nemohol som sa schovať... Vytiahol som 2 kunaie a dal si každý do jednej ruky... Pomaly som sa približoval k neznámej postave... Bol som pripravený začať bojovať, ak by to bolo nutné... len som dúfal, že už môžem používať chakru, lebo inak by som ťažko vyhral... Približoval som sa k neznámej postave stále bližšie a bližšie... Chcel som najprv vidieť, kto to je... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Fri Apr 23, 2010 9:42 pm | |
| Yoshiro
#&@! Vykulil jsem Sharingany a vší rychlostí se rozběhl dál ... | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Fri Apr 23, 2010 10:23 pm | |
| Yoshiro neměl šanci utéct. Vlna ho zachvíli smetla. Mlátila s ním o stěny chodby.
Postava se otočila na Kuju. Byl to Yoshiro. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Fri Apr 23, 2010 10:27 pm | |
| Kuja
Yoshiro... ty idiot, prečo si sa od nás oddelil? spýtal som sa ho s náznakom hnevu v hlase... Má nejaký... divný pohľad... | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Fri Apr 23, 2010 11:43 pm | |
| Ikita
Naprázdno som prehltla a opatrne sa vydala po úzkej cestičke. Bola naozaj úzka, a môj roztrasený krok to neuľahčoval. Dúfam, že Yoshro a Kuja sú tiež v poriadku... | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 5:17 pm | |
| Ikita mohla používat chakru. Šlo to hodně dobře.
Yoshiro se na Kuju podíval. Měl v očích Sharingan, ale takový prázdný pohled. Asi to nebyl skutečný Yoshiro jen nějaká další zkouška. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 6:38 pm | |
| Kuja
Buď je to Yoshiro ovládaný pomocou genjutsu, alebo je to Yoshiro vytvoreny pomocou genjutsu... alebo je to niekto, kto ma divne Henge no jutsu... Spojil som ruky... Kai! | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 6:59 pm | |
| Yoshiro
Mlátilo to se mnou o stěnu... Nebylo to dvakrát příjemné.. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:02 pm | |
| Yoshira voda vyšprtla do místnosti. Na jejím dně byly bodáky. Měl jsi jen několik málo chvil k přemýšlkení.
Když Kuja použil Kai, nachilku se Yoshirův obraz rozplynul a Kuja uviděl jakýsi světelkující mrak chakry. Ten se ale hned změnil zpět na Yoshira | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:10 pm | |
| Yoshiro
Padal jsem na bodáky.. No..Ale co teď? Napadlo mě.. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:12 pm | |
| Kuja
Huh? Pozeral som na "Yoshira". Toto som ešte nevidel... Asi mi nepovieš, čo si, všakže? No... ale nie si Yoshiro, čiže... ja asi pôjdem. povedal som a veľkým oblúkom som ho začal obchádzať a mieril som k východu z miestnosti. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:18 pm | |
| Jakoby na bodácích stála jakási osoba. Měla kapuci. Svýma chladnýma temnýma očima se na tebe podívala. Vyzařovala z ní ta temnota. A hororovou atmosféru doplnil psychopatický úsměv. Nepotřebuješ pomoct? zeptala se hlasem, při kterém mrzly kosti v téle
Pseudo-Yoshiro mávnul rukou směrem k východu a k místu kde Kuja stál. Kuju zasáhl slabý elektrický výboj | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:20 pm | |
| Ikita
Opatrne som kráčal po úzkej cestičke, pomáhajúc si čakrou. Dúfala som, že už nie je dlhá, lebo pohľad do priepasti ma desil. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:23 pm | |
| Yoshiro
Ani ne... Zatím to zvládám... Zakřičel jsem na něj a složil několik pečetí..Mým tělem projela elektřina.. Natáhl jsem před sebe ruce a soustředil se na místo, kde byly bodáky.. Prostě jsem je chtěl zničit elektřinou.. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:27 pm | |
| Ikita brzo došla na konec té cesty. Byla tam menší jeskyně s jednou stěnou popsanou nápisy. Chceš li ochránit přátele, najdi sílu. Chceš li najít přátele, použi ji. A chceš li jim pomoc, udělej to hned. Bylo jasné že ten vzkaz Ikitu k něčemu vyzýval. Ale k čemu? Yoshiro, ať se pokoušel o cokoliv, padal dál do překrásně špičatých a hlavně ostrých bodáků. Otevírala se před ním náruč smri. Smrt napíchnutím, nebo znásilněním od emzáka | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:30 pm | |
| Kuja
Au... No... tak asi to nepôjde po dobrom, že? Čo chceš? Boj? opýtal som sa "Yoshira" | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:31 pm | |
| Yoshiro
Dobře.. Tak teda asi pomoc potřebuju...!!! Vykřikl jsem na toho strašáka. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:35 pm | |
| Pseudo Yoshiro zakroutil hlavou. Chci si promluvit řekl divným hlasem Nebyl to Yoshiro, neměl jsi důvod s ním mluvit.
Strašák jen natočil hlavu. Věříš mi? Nebo ve mě vidíš jen prachprostý prostředek k záchraně svého ubohého života, Uchiho? Yoshiro padal, ale najednou sem u zdálo že... pomaleji? | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:37 pm | |
| Kuja
... Tak hovor... povedal som mu po chvíli. Stále to bolo lepšie ako boj... a tiež som bol zvedavý, čo má toto všetko znamenať... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:39 pm | |
| Yoshiro
Abych pravdu řekl.. Vidím jen idiota v kapuci, co mi v krizový situaci nabídl pomocnou ruku a já toho chci využít.. Nic víc v tom nehledej.. Řekl jsem popravdě.. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:43 pm | |
| Psyoshiro Máš mě rád? zeptal se trocgu divně
Chlápek se jen otočil a úplně se vypařil Yoshiro mohl cítit, jak jeho pád začíná pokračovat | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:43 pm | |
| Ikita
Nechápavo som hľadela na nápis, a uvedomovala si, že Yoshiro a Kuja sú v nebezpečí. SAKRA! Kopla som do steny s nápisom plnou silou od nervozity. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:44 pm | |
| Kuja
Tak takú otázku som nečakal... Eh... prečo... sa ma to pýtaš? | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:46 pm | |
| Ikita to možná udělala náhodou, možná úmyslně. Udělala přesně to, co se po ní chtělo. Prokázal svoji sílu. Stěna se rozpadla, a za ní byly schody směrem nahoru
Psyoshiro Protoźe mě to zajímá...budeme spolu ještě dlouho... tak to chci vědět | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 Sat Apr 24, 2010 11:47 pm | |
| Kuja
... Určitým spôsobom áno. povedal som váhavo. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 | |
| |
|
| |
| Přátelství, důvěra a síla -> tým 10 | |
|