Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Charakter - Hanzake | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake Mon Apr 12, 2010 4:11 pm | |
| Hero: Ty ne Nic proti tobě nemám, ale stačilo mi to u tebe na forku. Nechci zakládat hádku, jen prostý názor, tak na to neráguj | |
| | | Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake Mon Apr 12, 2010 4:15 pm | |
| Ty už máš čo povedať máš úplne postihnutých hráčov, no to som ty už napísal na pm, si myslíte že spam ostatných rpg vás posunie nejako hore, alebo aj tu teraz tvoj príspevok, nie si o nič lepší ako ja!No myslíš si o sebe že si neviem čo a že píšeš neviem ako, no naozaj si len prostý človek čo nevie nič lepšie ako zrážať ostatných, nevravím že si zlý to by som klamal kedže vieš písať atd. no ale myslíš si že si neviem čo a proste hrdina sa s teba nestane ked zmažeš fórum, aj ked si s toho tak vyšiel ako najväčší frajer na svete. Pls admini zmažte všetky naše príspevky čo sa týkali Aspirových blbých poznámok Adminkovia ospavedlňujem sa ale to čo si ten človek dovoľuje je už moc, pritom na to nemá žiadne právo kedže nieje o nič lepší ako ja, alebo vy ostatný. | |
| | | Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake Mon Apr 12, 2010 4:36 pm | |
| Jaký spamování? Já nikde nespamuju tak mlč. Nemyslim si, že jsem lepší kdybych si to myslel tak jsem to tu napsal. O tom smazání forka nevíš nic tak o tom přestaň mluvit jakobys o tom něco věděl nebo do tebe taky začnu šít a líbit se ti to nebude to mi věř. Pokud bereš jako blbou poznámku to, že napíšu názor na tvé psaní jako radu adminům tak se nad sebou zamysli.
Omlouvám se, že na to reaguju, ale nemohu ignorovat něco, kde někdo píše něco o někom o kom nic neví a to si pak myslí i ostatní lidi, protože to napíše někdo ze vzteku, že není všechno podle něj. Klidně za tento můj post přijmu jakýkoliv postih, ale nenechám se urážet hnusnými lži a výmysly.
Pokud jsi chytrý tak nebudeš reagovat a přijmeš to, že jsi jen trošku cholerický a nelíbí se ti, když o tobě někdo napíše něco hnusného a pravdivého.
Lidi co mě znají tak vědí, že se hádat nechci, ale nesnášim když někdo napíše úplné kraviny o mně a proto se bránim. | |
| | | Hanzake
Počet příspěvků : 11 Registrován : 11. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake Mon Apr 12, 2010 4:43 pm | |
| nechteli by jste se dohadovat na jinem profilu? Ne ze by mi to valido,ale.... | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake Mon Apr 12, 2010 5:27 pm | |
| Jo... Hádka tu nebude.. Ani nic podobnýho..Ale abych to vyřešil řeknu jen tohle
Hero, to se smazáním fór je vyřešený a je to minulost.. Nemusíme jí už vytahovat. I Aspire měl jistý důvody smazat to. Konec o tomto.. | |
| | | Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake Mon Apr 12, 2010 6:10 pm | |
| O tých dôvodoch ja viem,zmaž tu naše príspevky Red, toto tu naozaj nepatrí, Aspire nechcem už žiadne vyjadrenie no Admini tu rozhodujú o tom kto bude sensei a kto nie, ty nemáš čo vravieť do môjho písania, bol to len návrh, nepotrebujem dalšiu postavu no to je v prípade že by oni nestíhali v prípade niečo iné, prosím fakt to zmázni odtiaľto Red | |
| | | Hanzake
Počet příspěvků : 11 Registrován : 11. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake Mon Apr 12, 2010 8:06 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter - Hanzake | |
| |
| | | | Charakter - Hanzake | |
|
Similar topics | |
|