eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Charakter - eliizabet Sun Apr 11, 2010 4:43 pm | |
| Jméno: Ryuuko (理有子) Příjmení: Shiroike (白池) Věk: 13 Pohlaví: žena Místo původů: Kiri Bydliště: Kiri Povaha: rasistka, sociopat, prospěchářka, nacionalistka, neúcta k lidskému životu, pesimistka Znamení zvěrokruhu: Drak Oblíbené: tma, ticho, mladší sestra, Neoblíbené: domácí práce, přesvětlené místnosti, zodpovědnost, děti, zvířata Fóbie/ Strach: že se stane něco její sestřička Výška: 147,9 cm Váha: 38 Kg Krevní skupina: B+ Ninja hodnost: genin Element chakry: doton Schopnosti/Jutsu: Kawarimi, Henge a Bunshin Zbraně: shurikeny, kaunaie, výbušné lístky Životopis: Ryuuko vyrůstala v těžkých časech. Její otec byl jeden z odpůrců bývalého režimu a jakožto jonin byl vyslán do první linie, kde zahynul. Pro Ryuuko to byl velký šok. Upnula se na svojí mladší sestru Kyoko. Její matka o otci prohlašovala, že byl hrdina, který se obětoval pro vesnici, odtud pochází její láska k vesnici. Je rozhodnuta pokračovat v otcových šlépějí a ochraňovat vesnici jakožto kunoichi. V dětství se naučila, že všechno a všichni jsou nahraditelný. Kromě její mladší setry a památek v Kiri. Žije v přesvědčení, že Kira je střed vesmírů a ostatní se mají sklánět před její mocí. Foto: https://media.photobucket.com/image/lovehurtsmewel1ks3/silverluna24/unknown%20anime/lovehurtsmewel1ks3.jpg?o=26
Naposledy upravil eliizabet dne Sun Apr 18, 2010 1:31 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Sat Apr 17, 2010 3:30 pm | |
| Promin, ale pokud chceš ještě pořád hrát v Kiri chce to predelat postavu udělat jí trochu vic zapadající do prostředí Kirigakure | |
|
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Sat Apr 17, 2010 4:15 pm | |
| | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet Sat Apr 17, 2010 4:17 pm | |
| nějak mi vyšlo, že je pesimistka i optimistka^-^" | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter - eliizabet | |
| |
|