Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: charakter - Medusa-sensei Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

charakter - Medusa-sensei

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 11

charakter - Medusa-sensei Empty
PříspěvekPředmět: charakter - Medusa-sensei   charakter - Medusa-sensei Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 11:16 pm

Jméno: Yoko (sluneční dítě)

Příjmení: Hyuuga

Věk: 13

Pohlaví: žena

Místo původů: Konohagakure no Sato

Povaha:
Spíše tichá. Milá a usměvavá, ale to ještě nikdo neměl tu čest poznat přes její uzavřenost. Ráda pomáhá ostatním, ale to neplatí například u opisování písemek či úkolů. Do bojů se moc nehrne. Tvrdě si jde za svým cílem, ať to stojí cokoliv.

Znamení zvěrokruhu: Opice, Lev

Oblíbené: Sport, procházky v dešti, při úplňku či lesem, kde může poslouchat hudbu přírody. Hudba.

Neoblíbené: Osoby, které si o sobě moc myslí. Také nemám ráda, když mi někdo nařizuje co mám a co nemám dělat.

Fobie/Strach: že zemřu sama.

Výška: 162 cm

Váha: 47 kg

Krevní skupina: 0-

Ninja hodnost: Student akademie

Element chakry: Fuuton

Schopnosti/ Jutsu: Bunshin no jutsu, Kawarimi no jutsu, Henge no jutsu, Taijutsu

Kekkei Genkai: Byakugan

Zbraně: Hlavně jehly, ale i několik shurikenů, kunaiů a lanko

Životopis:
Narodila jsem se do hlavní větve klanu Huuga. Mou matkou je Hanabi Hyuuga. Otec zemřel na misi v den mého narození, a tak se mého výcviku ujal Hiashi. Z vedlejší rodiny jsem nikoho neznala. Sice jsem věděla, že i tam se narodilo dítě, které je génius stejně jako byl jeho otec, ale nikdy jsem ho nepotkala.
Už od útlého věku mě velmi zajímala stavba lidského těla a lidské body. Díky hodinám akupunktury jsem se tyto body naučila rozeznávat a používat je. Mojí hlavní zbraní se proto staly jehly.
Juutsu mi nejprve zrovna moc nešlo, ale pod tvrdým tréningem, a také abych nesklamala, jsem ho později začala bravurně ovládat.
Jak šel čas, stala jsem se tichou a samotářskou. Mým hlavním cílem bylo stát se nejsilnější z klanu Hyuuga.
V akademii jsem jen vylepšovala už tak dobré ovládnutí své chakry. No a po akademi jsem byla přiřazena do týmu 11.

Foto:
Spoiler:

Naposledy upravil Medusa dne Sun May 23, 2010 3:20 pm, celkově upraveno 4 krát
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

PříspěvekPředmět: Re: charakter - Medusa-sensei   charakter - Medusa-sensei Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 11:20 pm

Nefunguje obrázek Smile

Ale jinak pěkný, takže schvaluju
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Mike
Uchiha
Uchiha
Mike

Počet příspěvků : 1772
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kuja Naginata
Podstata chakry: Katon
Číslo týmu: ...

PříspěvekPředmět: Re: charakter - Medusa-sensei   charakter - Medusa-sensei Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 11:28 pm

Má rada hudbu? Hm... možnože sa stretne s Kujom Razz (ten klavir doma nemá Kuja len na ozdobu)
Návrat nahoru Goto down
Medusa

Medusa

Počet příspěvků : 518

Moje RPG postava
Jméno postavy: Yoko Hyuuga
Podstata chakry: Fuuton
Číslo týmu: 11

PříspěvekPředmět: Re: charakter - Medusa-sensei   charakter - Medusa-sensei Icon_minitimeWed Apr 21, 2010 5:00 pm

Změneň životopis Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: charakter - Medusa-sensei   charakter - Medusa-sensei Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

charakter - Medusa-sensei
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Charakter - Red
» Charakter - GTO !!
» Charakter 2 - Red
» Rise of a Scorpion (Mike, Hospi, Itachi, Medusa)
» Charakter - Gojou

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Charaktery :: Konoha-
Přejdi na: