| Uchiha Itachi | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 2:56 pm | |
| Čo povedať. Celý život obetoval Konohe a svojmu shobo bráškovi... Moja najobľúbenejšia postava , ktorej jediná chyba je Sasuke. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 2:58 pm | |
| Vidíš, dobrého človeka z neho robí aj to, že obetoval život shobo bratovi. Inak je moc cool. Veľmi komplexný charakter, taký, že do konca netušíš či je dobrý alebo zlý. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 2:59 pm | |
| Jediný Uchihovec kterého mám rád... ovšem z důvodu jedné FF na konoze, kterou jsem četl asi před měsícem | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 3:20 pm | |
| Moja najobľúbenejšia postava... Videl som jeden diel s Itachim, a začal som pozerávať Naruta... Btw. Ja som proste vedel, že nebude tak zlý Itachi rulez!!! | |
|
| |
Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 3:25 pm | |
| - citace :
- Btw. Ja som proste vedel, že nebude tak zlý
Čítaš mi myšlienky. Tiež som v ňom videl kladasa a moc ma "pravda o Itachim" neprekvapila. Očakával som niečo také. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 3:30 pm | |
| stejně mi pořád vrtá hlavou, co dělal v Akatsuki... Jestli tam byl pro to, aby fakt působil dojmem šmejda nebo proto, aby dělal špeha.. | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 3:32 pm | |
| Alebo preto , aby ochránil Konohu... Predsa mal s Madarou dohodu , že na Konohu Akatsuki nesiahne prstom... Dohoda skončila po jeho smrti. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 4:46 pm | |
| anebo pro to, aby se o něm vědělo a šlo by ho lehce najít | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 5:29 pm | |
| Myslíš, že jde Akatsuki lehce najít? | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Tue Apr 06, 2010 5:36 pm | |
| mno.... Sasukesaurus ho stejně našel... I když se Itachi nejspíš nechal | |
|
| |
Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Uchiha Itachi Sat Apr 17, 2010 1:03 pm | |
| To je fakt, Itachi chcel aby ho našiel.Ja som ani tak netušil že Itachi je dobrý no ked som to pozeral s bratom, ktorého som ku tomu akosi dovliekol ked to pozeral na animaxe a teraz videl už aj najposlednejšie časti no ale k veci. Bod 1: Itachiho oblečenie v Deň-D(vyvraždenia) . Mal na sebe Anbu oblečenie ktoré sa nosieva pri misiách. Bod 2: Neochota oboznámiť Deidarovi a Sasorimu kto je Jinchuuriky, aj ked to povedal dosť presne. (ten čo najviac kričí a útočí) niečo také Bod 3: Usmev ked ho sejmol Oodama Rasengan,viete prečo sa usmial? Lebo videl že Naruto je silnejší a silnejší a že dokáže jedného dňa zastaviť Sasukeho,potom pri ich stretnutí mu tiež niečo povedal v tom zmysle Určite toho bolo viac ale to som už zabudol.Teraz body pre čo je Itachi super. Bod 1: Viete niekto prečo používal hlavne Genjutsu. Itachi nenávidel vojny a zabíjanie,násilie.Preto práve Genjutsu. Bod 2: Videli ste niekedy že by sa bál.Nikdy neukazuje svoj strach a pocity a to je strašne Coool lebo sa nikoho nebojí (samozrejme nemyslím plač ked zabíjal svoj klan, to je pochopiteľné ) Bod 3: Super techniky, super povaha, super výraz atd. ....dalo by sa toho veľa popísať ale na čo,každý vie že je v podstate bol super,čo by mohol byť štvrtý bod,obetoval sa pre dedinu a brata no veľká škoda | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Uchiha Itachi | |
| |
|
| |
| Uchiha Itachi | |
|