| Uchiha Sasuke | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Uchiha Sasuke Tue Apr 06, 2010 2:35 pm | |
| - Spoiler:
O Sasukem toho asi moc psát nemusím.. Všichni víme, co se z něj stalo Po tom, co - Spoiler:
umřel Itachi
to s ním, šlo z kopce ještě víc a víc, až zapadl do nejhlubší díry, ze které nejde ven .. Prostě se z něj stal šílenej vraždící maniak, - Spoiler:
co vlastně dokázal zabít jenom ty samuraie v Iron Country, protože většina těch, se kterýma bojoval se zabila sama.. (Deidara, Danzou, Itachi umřel na nemoc)
Nesnáším ho A ano, mám ho v avataru... Paradox co? | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Tue Apr 06, 2010 2:38 pm | |
| Charakter ktorý je u mňa na úplnom spodku obľúbenosti.
Prečo? To ani netreba písať. | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Tue Apr 06, 2010 2:53 pm | |
| Red zoSasukovatel...
A ja ho neznášam viac a viac... Po incidente s Danzouom si to podčiarkol. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Tue Apr 06, 2010 2:56 pm | |
| nesnášel jsem ho, nesnáším ho a nesnášet budu | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Tue Apr 06, 2010 4:42 pm | |
| Sasuke je shobo... Nemám ho rád... Emo s očima rudýma jak králik | |
|
| |
Sasan
Počet příspěvků : 85 Registrován : 16. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Isane Yamanaka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: -
| |
| |
Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 11:39 am | |
| Dovoľujem si protestovať... Pravidlo shinobi č.23 (alebo tak) ... "Ninja sa musí obetovať aby splnil misiu..." V tomto prípade si Deidara zadal sám "misiu" a to , že zabije Sasukeho pretože porazil Orochimara. Je to taká osobná "misia" , ale z tohto pohľadu Deidara konal úplne profesionálne... (síce Deidara bol moc zapálený aby konal inak) Proste u ninjov (resp. názor rozšírený v ninja svete) ho nezabil , ak ho neprebodne jeho katana alebo niečo iné (po lopate...). Alebo je úplne normálne zobrať si rukojemníka , nie je to zbabelosť... (u ninjov) + Deidara aj Danzou mohli zdrhnúť (ak by Deidara prekonal svoj zápal) , ale radšej sa pre tú svoju "misiu" obetovali... *Zase len iný pohľad na vec. :-) Je to vlastne hodne diskutabilné , ale Sasuke zatiaľ žije a oni nie... Takže pri najmenšom mal šťastie alebo je fakt trochu schopný... Zase je tu fakt , že Sasuke je hlavná postava a teda nemôže prehrať až do konečného súboja s Narutom... Myslím že fakt , že on žije a oni nie je úplne najviac objektívny , ak zvážim všetky ostatné. | |
|
| |
Heroes0
Počet příspěvků : 133 Registrován : 31. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 12:53 pm | |
| SAsuke shoooobo king Itachi Gooood | |
|
| |
Sasan
Moje RPG postava Jméno postavy: Isane Yamanaka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: -
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 1:24 pm | |
| itachi is shobo king.....Sasuke is a goooooooood | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 1:44 pm | |
| Sasan: To je smutný, když si myslíš tohle :-D A přestaňte používat to "shobo" když ani nevíte, co to znamená | |
|
| |
Sasan
| |
| |
Itachi
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 2:18 pm | |
| Nn , shobo = knihkupectvo
Zabite ma ak nemám pravdu...
A s5 k téme... alebo si založ tému v "mimo fóra" o slovíčku shobo... | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 2:31 pm | |
| Shobo = Knihkupectví no | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 7:20 pm | |
| No všichni to o mně víte, že Sasuke je moje nejoblíbenější postava z celého Naruta a nemohu se dočkat až... - Spoiler:
ukáže svůj EMS.
| |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 8:42 pm | |
| Na ten EMS sa tiež veľmi teším... Tuším na skype sme sa o tom bavili s ostatnými... Fakt si ale neviem predstaviť ten EMS... Možno niečo také... - Spoiler:
| |
|
| |
Aspire
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 9:14 pm | |
| | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 9:42 pm | |
| | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sat Apr 17, 2010 10:01 pm | |
| Tak ja sa moc teším na ten EMS... A zase dúfam , že teraz nebude 20 dielov mangy len o Narutovi chobotnici... | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sun Apr 18, 2010 11:23 am | |
| Tady je mnou sepsané info o Sasukem. Kompletně jsem to psal já. Uchiha SasukeJedná se o 2. hlavní postavu v anime Naruto a také o moji nejoblíbenější. Základní údaje:Narozen: 23. Července Hodnost: Genin Krevní skupina: AB Element: Raiton, Katon a jeho vlastně vyvinutý Enton Oční technika: Nekonečný Mangekyou Sharingan Historie:Sasuke měl těžké dětství, protože mu jeho vlastní bratr Uchiha Itachi vyvraždil celý klan a on společně s ním zůstal jako psolední Uchiha. Již od jeho maldých geninských let byl naplněn touhou po pomstě zabití jeho bratra Itachiho. Dostal se do týmu 7 společně s Narutem a Sakurou, kde byl jejich senseiem Kakashim považován za mocného ninju a proto se mu Kakashi začal věnovat. Po dlouhém tréninku ho naučil ovládat techniku jménem Chidori. - Spoiler:
a tato technika se také stala jeho nejsilnější zbraní. V den Chunninských zkoušek během plnění 2.zkoušky ho vyhledal Orochimaru a udělal mu na místo mezi krkem a lopatkou prokletou pečeť. - Spoiler:
Následujících několik dnů proběhlo dobře, ale pak Konohu napadla Zvučná čtyřka, která měla za úkol přinést Orochimarovi Sasukeho a tak se i stalo. Sasuke však při úniku z bedny, kterou nesl Kimimaro Kaguya se utkal s Narutem, protože Naruto nevěřil, že by Sasuke přešel na stranu pomsty a temnoty. Jejich boj byl dlouhý a zde se Sasukemu aktivovala prokletá pečeť. - Spoiler:
Naruto ho nedokázal zastavit a proto Sasuke přešel k Orochimarovi, který chtěl jeho tělo využít jako své nové. Sasukeho však využíval jen kvůli moci a za dva roky, když zesílil a vytvořil mnoho technik na způsob Chidori se rozhodl zmizet a proto orochimara zabil. - Spoiler:
Vytvořil tým Taka z mocných lidí jako je Karin, Suigetsu a Juugo a společně s nimi se vydal hledat Itachiho, kterého později našel a utkal se s nim. V tomto boji Sasuke ukázal ejdnu ze svých nových technik jménem Kirin. - Spoiler:
Itachi to však ustál a přiblížil se k němu, protože chtěl jeho oči, ale nakonec se ho jen dotkl a předal mu veškěré své schopnosti a pak zemřel. - Spoiler:
Sasukeho se zmocnil Tobi, který mu řekl veškerou pravdu o Itachim a pak Sasuke pochopil, že ho itachi celou dobu chránil a rozhodl se kvůli tomu pomstít celé Konoze. A to za pomoci jeho nového Mangekyou Sharingan - Spoiler:
Tobi mu však dal jinou nabídku a to stát se členy Akatsuki a chytit Hachibiho. - Spoiler:
Avšak to se mu nepodařilo a on se svym týmem neuspěl a proto se vydal na sněm kage, kde chtěl zabít tehdejšího hokage Danza. Bohužel se to zvrtlo a on tam nechal své pomocníky Juuga i Suigetsa. ikdyž jeho arogance mu nedovolila jim pomoct a proto šel s Karin po Dnazovi, kterého také dokázal zabít, ale přitom přizabil i Karin. Následně se utkal s bývalým týmem 7, který zachránil Karin a Sauske zjistil, že přestává vidět kvůli Mangekyou Sharingan. A proto se rozhodl vzít si Itachiho oči, které mu Tobi implantoval. | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sun Apr 18, 2010 1:05 pm | |
| Je to super Taká pekná história Sasukeho... Snáď sa bude dať čoskoro doplniť ten EMS | |
|
| |
Heroes0
Moje RPG postava Jméno postavy: Itaku Yusuma Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sun Apr 18, 2010 4:14 pm | |
| ved už ho má nie no na 100% ho má | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sun Apr 18, 2010 4:33 pm | |
| ee Itachi si do Mangekyou nainstaloval AVG, Sasukewyre Terminator a takové antisasuke Nebude mít | |
|
| |
Heroes0
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke Sun Apr 18, 2010 7:14 pm | |
| ale inak to je riadny SPOILER!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Uchiha Sasuke | |
| |
|
| |
| Uchiha Sasuke | |
|