Crazy Pawty
Počet příspěvků : 2 Registrován : 28. 06. 10
| Předmět: Miya Inuzuka Mon Jul 12, 2010 9:46 pm | |
| Jméno: Miyako Příjmení: Inuzuka Věk: 11 Pohlaví: female Místo původů: Konoha Bydliště: Konoha ________________________________________ Povaha: hyperaktívna, hravá, veselá, detinská, priateľská Znamení zvěrokruhu: škorpión Oblíbené: zvieratá, kofeín, chlpaté veci Neoblíbené: zima, búrky Fóbie/ Strach: z búrok (Keraunophobia ) ________________________________________ Výška: 159 cm Váha: 33 kg Krevní skupina: 0- ________________________________________ Ninja hodnost: academy student Element chakry: Fuuton Schopnosti/Jutsu: E techniky D techniky: Juujin Bunshin, Tsuuga, Shikyaku no jutsu Zbraně: vlk- Balto, katana ________________________________________ Životopis: Narodila sa trocha predčasne, takže sa nevedelo, či bude vôbec žiť. Nakoniec to však dopadlo dobre. Vyrastala celkom spokojne. Mala super rodinu, stále pozorovala svojho otca Kiba ako trénuje s jeho psom Akamarom. Dosť ju to fascinovalo a chcela robiť to isté, no ešte bola malá a nemala svojho štvornohého spoločníka. Trénovala teda zatiaľ len so základným vybavením ninja a bojové umenie. Keď mala šesť rokov, nastúpila na akadémiu, kde sa začala učiť základné E jutsu. Jediný problém bol, že nezvládala bunshin no jutsu. V desiatich konečne dostala psa. Bol to Husky krížený s vlkom. Dala mu meno Balto. Každý deň s ním trénovala, Kiba jej pomáhal. Nebol deň kedy by sa uliala z tréningu. Pomaly sa naučila veľa jutsu ktoré mohli spolu robiť. Naučili sa aj Juujin Bunshin. Miya mala aspoň nejakú náhradu za Bunshin no jutsu. Nedávno ho konečne zvládla, no ešte stále má čo vylepšovať. Jej cielom je teraz vyjsť z akadémie a postupovať z hodnosti na hodnosť. Chce sa raz stať členkou jednotky ANBU Konohy. Foto: - Spoiler:
~Pes~ Meno: Balto Element: Doton Vek: 1 rok Foto: - Spoiler:
| |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Miya Inuzuka Mon Jul 12, 2010 10:32 pm | |
| | |
|
Blackness
Počet příspěvků : 109 Registrován : 08. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Kai Akimichi Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Miya Inuzuka Mon Jul 12, 2010 11:23 pm | |
| sexi obrázok | |
|
adop1011
Počet příspěvků : 37 Registrován : 17. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Miya Inuzuka Tue Jul 13, 2010 12:05 am | |
| Black: netusil som ze sa ty pacia psy | |
|
Blackness
Počet příspěvků : 109 Registrován : 08. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Kai Akimichi Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Miya Inuzuka Tue Jul 13, 2010 6:18 pm | |
| adop ke´d budeš starší pochopíš moj koment | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Miya Inuzuka | |
| |
|