| Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Wed May 05, 2010 5:56 pm | |
| Další jména, která se objevila na tabuli byla Sachiko a Maki . | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Wed May 05, 2010 7:12 pm | |
| Maki
Inuzuka Sachiko... Iznuku... asi bude mít nějaké zvířátko... Napadlo mě, když jsem uviděla jméno na tabuli. Nervozitou se mi svíral žaludek. Jdem na to. | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Thu May 06, 2010 4:03 pm | |
| Sachiko
Pozrela som na tabulu. Sawada Maki? Tak tú nepoznám, no bude to iste zaujímavé. Tak poď Hiroko. Povedala som jej a išli sme na bojisko. Celkom ma popadala nervozita. Ešte som z nikým z Konohy nebojovala. Už viem prečo som sa mala báť. Pomyslela som si a nervózne pozerala na Maki. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Thu May 06, 2010 7:30 pm | |
| Proktor unavene vyhlásil, že súboj môže začať a lenivo sa vzdialil. | |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Thu May 06, 2010 7:41 pm | |
| Sachiko
Len dúfam, že nemá moc ninjutsu, inač to bude pre mňa dosť nevýhoda. Pomyslela som si a rýchlo vybrala kunai. Naše triky si necháme na potom. Pomyslela som si a vybrala pár shurikenov, ktoré som po Maki hodila. Pozrela som na Hiroko a obidve sme sa rozbehli oproti Maki. Oddialila som sa od Hiroko a ona odomňa. Mali sme medzi sebou medzeru, asi o priemere dva a pol metra. Ja som utekala s pravou rukou pred sebou a v nej som držala kunai. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Wed May 12, 2010 5:17 pm | |
| Maki
Sachiko po vrhla pár shurikenů a jeden kunai směrem kde jsem stála. Vytáhala jsem svoje shurikeny a kuani a vrhla je na proti letícím. Lehkým pohybem rukou jsem vytáhla kunaie. Jeden připravený na útok, druhý na obranu. Čekala jsme na další tah mé soupeřky. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Wed May 12, 2010 5:32 pm | |
| Kunai a shurikeny se ve vzduchu srazily. | |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Wed May 12, 2010 7:33 pm | |
| Sachiko
Vyskočila som nad Maki a hodila som po nej ten kunai čo som držala v pravej ruke. Ja som letela vzduchom a Hiroko mierila na nohy. Rýchlo som vo vzduchu spravila pečate. Juujin Bunshin! Skríkla som a Hiroko sa premenila na presnú kópiu mňa a rýchlo obišla Maki. Útočila teraz od chrbta. Ja som dopadla za Hiroko a vysunula som mierne drápy a rozbehla sa z boku na ňu. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Fri May 14, 2010 6:43 pm | |
| MakiKunai, který jsem držela v levé ruce, jsem hodila po letícím a kunai, který jsem držela v prav ruce jsem si dala do pusy. Složila jsem pečeti. Kawarimi no Jutsu! Vyměnila jsem se s Hiroko. Kunai jsme rychle chytla zpátky do ruky a zaútočila na Sachiko. Mířila jsem ji po rukou. - Spoiler:
Nevybavuji si, že by se v Narutovi někdo vyměňoval za živé bytosti, ale na konoze(http://konoha.cz/?q=kawarimi-no-jutsu) jsem četla, že je to možné. Pokud je s tím problém, tak se Maki normálně prohodila se špalkem.
| |
|
| |
Sakura-chan
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Sat May 15, 2010 12:32 am | |
| SachikoSakra! Prekvapene som pozrela na Maki. Čo najrýchlejšie som zmenila smer a utekala som doprava. Vybrala som si počas behu jeden kunai a prudko som zastala. Otočila som sa a bežala smerom na Maki. Hiroko sa medzitým spamätala a rozbehla sa tak isto smerom na Maki. Prudko vyskočila a vrhla po nej jeden kunai. - Spoiler:
Ja s tým nemám problém kľudne.
| |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Sun May 16, 2010 10:44 pm | |
| Súboj po čase skončil remízou...- Spoiler:
Vlastne je jedno ako skončil. Práve sa dal posun o tri roky, takže všetci genini sa stali chuuninmi.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko | |
| |
|
| |
| Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko | |
|