Naruto Worlds Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Smile
Naše ikonka: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Ikonka10 - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.

Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro
Podstata chakry: Raiton
Číslo týmu: 10

Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Empty
PříspěvekPředmět: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeWed May 05, 2010 5:56 pm

Další jména, která se objevila na tabuli byla Sachiko a Maki .
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
eliizabet

eliizabet

Počet příspěvků : 467

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sawada Maki
Číslo týmu: 7

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeWed May 05, 2010 7:12 pm

Maki

Inuzuka Sachiko... Iznuku... asi bude mít nějaké zvířátko... Napadlo mě, když jsem uviděla jméno na tabuli. Nervozitou se mi svíral žaludek. Jdem na to.
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Počet příspěvků : 223
Věk : 28

Moje RPG postava
Jméno postavy: Sachiko Inuzuka
Podstata chakry: Suiton
Číslo týmu: 6

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeThu May 06, 2010 4:03 pm

Sachiko

Pozrela som na tabulu. Sawada Maki? Tak tú nepoznám, no bude to iste zaujímavé. Tak poď Hiroko. Povedala som jej a išli sme na bojisko. Celkom ma popadala nervozita. Ešte som z nikým z Konohy nebojovala. Už viem prečo som sa mala báť. Pomyslela som si a nervózne pozerala na Maki.
Návrat nahoru Goto down
http://www.konoha.cz
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeThu May 06, 2010 7:30 pm

Proktor unavene vyhlásil, že súboj môže začať a lenivo sa vzdialil.
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeThu May 06, 2010 7:41 pm

Sachiko

Len dúfam, že nemá moc ninjutsu, inač to bude pre mňa dosť nevýhoda. Pomyslela som si a rýchlo vybrala kunai. Naše triky si necháme na potom. Pomyslela som si a vybrala pár shurikenov, ktoré som po Maki hodila. Pozrela som na Hiroko a obidve sme sa rozbehli oproti Maki. Oddialila som sa od Hiroko a ona odomňa. Mali sme medzi sebou medzeru, asi o priemere dva a pol metra. Ja som utekala s pravou rukou pred sebou a v nej som držala kunai.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeWed May 12, 2010 5:17 pm

Maki

Sachiko po vrhla pár shurikenů a jeden kunai směrem kde jsem stála. Vytáhala jsem svoje shurikeny a kuani a vrhla je na proti letícím. Lehkým pohybem rukou jsem vytáhla kunaie. Jeden připravený na útok, druhý na obranu. Čekala jsme na další tah mé soupeřky.
Návrat nahoru Goto down
Red
Uchiha
Uchiha
Red

Počet příspěvků : 1623
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Uchiha Yoshiro

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeWed May 12, 2010 5:32 pm

Kunai a shurikeny se ve vzduchu srazily.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto-worlds.catsboard.com
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeWed May 12, 2010 7:33 pm

Sachiko

Vyskočila som nad Maki a hodila som po nej ten kunai čo som držala v pravej ruke. Ja som letela vzduchom a Hiroko mierila na nohy. Rýchlo som vo vzduchu spravila pečate. Juujin Bunshin! Skríkla som a Hiroko sa premenila na presnú kópiu mňa a rýchlo obišla Maki. Útočila teraz od chrbta. Ja som dopadla za Hiroko a vysunula som mierne drápy a rozbehla sa z boku na ňu.
Návrat nahoru Goto down
eliizabet

eliizabet

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeFri May 14, 2010 6:43 pm

Maki

Kunai, který jsem držela v levé ruce, jsem hodila po letícím a kunai, který jsem držela v prav ruce jsem si dala do pusy. Složila jsem pečeti. Kawarimi no Jutsu! Vyměnila jsem se s Hiroko. Kunai jsme rychle chytla zpátky do ruky a zaútočila na Sachiko. Mířila jsem ji po rukou.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Sakura-chan

Sakura-chan

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeSat May 15, 2010 12:32 am

Sachiko

Sakra! Prekvapene som pozrela na Maki. Čo najrýchlejšie som zmenila smer a utekala som doprava. Vybrala som si počas behu jeden kunai a prudko som zastala. Otočila som sa a bežala smerom na Maki. Hiroko sa medzitým spamätala a rozbehla sa tak isto smerom na Maki. Prudko vyskočila a vrhla po nej jeden kunai.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 1201
Věk : 31

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ikita Hoshiyama
Podstata chakry: Heiwaton

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitimeSun May 16, 2010 10:44 pm

Súboj po čase skončil remízou...

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko   Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Sawada Maki vs. Inuzuka Sachiko
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Sawada Maki
» Miya Inuzuka
» Maki

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds Fórum  :: Hra :: Chuninské zkoušky :: Souboje - První kolo-
Přejdi na: