| Pomsta po třetí... | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Pomsta po třetí... Wed Jun 02, 2010 11:44 pm | |
| Mizukage svolal svůj team ještě v Konoze... Další mise... Bylo potřeba konečně sundat Aramiho Už 2 unikl soudu, teď bylo třeba ho definitivně odstranit... Jeho i celou jeho bandu.... S misí seznámil celý team.... | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Wed Jun 02, 2010 11:47 pm | |
| Kazuya
Snažil som sa pred Mizukagem chovať normálne a počúval som jeho rozkazy... Trocha bez nálady, ale inak normálny... | |
|
| |
eliizabet
Počet příspěvků : 467 Registrován : 23. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 4:55 pm | |
| Ryuuko
Seděla jsme a tiše poslouchala, ale nebyla jsem se schopná soustředit. Konožáci.... Sand nebudou chtít s námi spolupracovat.... Udělala jsem znechucený obličej. | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 5:58 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Tým na misi. Stál jsem vedle ostatních, odmítajíc si sednout a poslouchajíc. Snad už to teď vyjde... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 8:26 pm | |
| Mizukage
Předal jsem teamu mapu na které moje speciální jednotky našly stopy po jeho táborech... Byly na ní zakreslené různé pohyby a místo jehp předpokládané základny Otázky? | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 8:35 pm | |
| Kazuya
Pokrútil som hlavou, že nie. Misia bola jasná, nájsť a zabiť ho. Avšak, bude to ťažké, veľmi ťažké. | |
|
| |
eliizabet
Moje RPG postava Jméno postavy: Sawada Maki Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 8:42 pm | |
| Ryuuko
Ne. Zadání mise mi přišlo jasné, ale dosažení cíle, bude o mnoho těžší. Aspoň zjistíme, co měl společného s tím Pánem hmyzu a tou dívkou, co unesla Izumiho Seika. | |
|
| |
Memphisto
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 9:34 pm | |
| Tadeyoshi Hamano
Ne odpověděl jsem suše a zamyslel se. Tak nějak už bychom mohli vyrazit ihned. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 10:08 pm | |
| Mizukage
Až misi upěšně splníte tak se vraťte do Kirigakure... řekl jsem jim... Instruoval jsem team ještě a pak je vyslal na misi Bylo to někde východní hranici země ohně... u moře... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 10:22 pm | |
| Kazuya
No... čas na ďalšiu misiu. Možno na našu poslednú, kto vie... povzdychol som si keď Mizukage odišiel. Boli sme niekde pri východnej bráne Konohy. Pripravení na odchod. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 03, 2010 10:48 pm | |
| Ryuuko
Kde by něco, mám ráda bílé orchidee. Chci ji na hrobeček hooodně, ušklíbla jsme se na Kazuyu. A dávejte na sebe větší pozor, podívala jsem se na Tadeyoshiho. Bylo to zvláštní, ale nechtěla jsem, aby někdo zemřel. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Mon Jun 07, 2010 11:34 am | |
| Mizukage
Věřil jsem že to team 23 zvládne... Ale moc sem nevěřila tomu teamu z Konohy... Byl plnej jejich mladejch es... něco jako Lunetic... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Mon Jun 07, 2010 4:31 pm | |
| Kazuya
Fajn... tak poďme... povedal som trocha skleslo a vyrazili sme. Hm... Nemám z toho dobrý pocit... | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Wed Jun 09, 2010 6:35 pm | |
| Ryuuko
Šli jsme mlčky. Asi nikomu z nás nebylo do řeči, přeci jen byla to zatraceně těžká mise a byla tu celkem velká pravděpodobnost, že někdo z nás se z ní nevrátí. Bála jsme se toho, ale byla jsem rozhodnuta nedat to najevo. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Wed Jun 09, 2010 9:21 pm | |
| Cesta skrze území země Ohně mohla být pro team 23 stresující... Mizukage jim ale věřil že misi splní, nebo zzemřou při jejím plnění... Jedno z toho... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Wed Jun 09, 2010 9:26 pm | |
| Kazuya
Myslíte si... že to splníme, alebo umrieme? spýtal som sa napokon narovinu a pozrel na nich. Vyzerali trocha utrápene, aj keď sa to snažili skryť. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 10, 2010 2:19 am | |
| Tadeyoshi Hamano
Zatím nemám potřebu umírat. odpověděl jsem a zase stichnul. Už potřetí na misi za tímhle. Doufám, že se nám teď do cesty nepřiplete někdo neznámý. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 10, 2010 3:35 pm | |
| Měli jste větší štěstí než minule Vaše cesta probíhala dobře... Přenocovali jste pod přževisem) Druhý den dopoledne jste dorazili do míst, kde by se odle zptáv měl nacházet... Někde... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Thu Jun 10, 2010 5:46 pm | |
| Kazuya
Fajn... sme tu... povedal som. Takže... teraz čo? Rozdelíme sa, alebo ostaneme spolu? | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Fri Jun 11, 2010 1:46 pm | |
| Ryuuko
Vzhledem k nebezpečnosti mise bych asi byla radši, kde by jsme zůstali pohromadě. Odpověděla jsem na Kazuyův dotaz a rozhlížela se kolem. (Teď tu dlouho nebudu, Ryuuko za vámi chodí jak ocásek a udělá to, co se od ní očekává.) | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Fri Jun 11, 2010 2:59 pm | |
| Kazuya
Prikývol som. Súhlasím. Tak sme sa vydali ďalej... hľadať. | |
|
| |
eliizabet
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Sun Jun 13, 2010 8:57 pm | |
| Ryuuko
Vyšla jsem v čele našeho týmu a začala pomalinku prohlížet okolí. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Sun Jun 13, 2010 9:35 pm | |
| V okolí jste neviděli nic divného... Vše se zdálo v pořádku... Nikde ani známky po lidech... Na deruhou stranu tu bylo až moc velké ticho... Nezpívali tu ani ptáci... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Sun Jun 13, 2010 9:47 pm | |
| Kazuya
Nepáči sa mi to tu... povedal som potichu. Podľa mňa ideme do pasce... | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... Mon Jun 14, 2010 4:34 am | |
| Tadeyoshi Hamano
Jen potivhu kráčel za ostatními a byl ve svých myšlenkách. Ticha si také všiml ,ale momentálně mu nedával přílišnou vážnost. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pomsta po třetí... | |
| |
|
| |
| Pomsta po třetí... | |
|