| Charakter itachi uchiha | |
|
+4Mike Aspire Red itachiuchiha 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
itachiuchiha
Počet příspěvků : 3 Registrován : 27. 05. 10
| Předmět: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:46 pm | |
| Jméno: Tatsuya Příjmení: Hyuuga Věk:13 Pohlaví:Muz Místo původů:Konohagakure no sato Bydliště:Konohagakure no sato Povaha:Lahko sa nastve no dokaze byt priatelsky Znamení zvěrokruhu: Blizenec Oblíbené: Ramen Neoblíbené: --- Fóbie/ Strach: pavuky Výška: 167 Váha:47 Krevní skupina: AB Ninja hodnost: Academy student Element chakry:Katon Schopnosti/Jutsu: Kawarimi no jutsu , ciastocne henge Zbraně: ZVN , katana Životopis: Narodil sa v konohagakure no sato do klanu hyuuga , kde bol zaradeny do vedlajsej rodiny . Uz od malicka sa snazil zbavit pecate ktoru nosi na cele ale nikdy neuspel . Od 7 rokoch sa v nom prebudila jeho kekkei genkai ( byakugan ) hned ho zacal trenovat no zatial dokazal iba ovladnut zakladne veci . V 9 zacal vidiet ciastonce chakra body , no dalej sa nepohol uz 3 roky no zlepsil si boj na blizko a reflexi . Foto: - Spoiler:
Naposledy upravil itachiuchiha dne Thu May 27, 2010 9:37 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:51 pm | |
| Každej má strach z něčeho.. Neznám nikoho, kdo by se něčeho nebál.. To za 1.. Za 2 - Nejsem si jistej, jestli se jako student akademie chytneš - nemáme další dva, kdo by pak tvořili tým.. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:52 pm | |
| Inzuka -> To tě nenapadlo něco lepšího než opsat název klanu? To je jako Uchiha Hyuuga... Ale nic proti jen mě to pobavilo. | |
|
| |
itachiuchiha
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:56 pm | |
| meno upravene a do tymu najdem dalsich ludi ktory to sem pridu hrat ok | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:56 pm | |
| Nič proti... len mi to príde také suché... mohol by si to skúsiť viac rozpísať... ale je to len môj názor a ja nie som admin. | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:57 pm | |
| Ta historie je opravdu... Stereotypní... Furt to samé.... Aktivoval KG, zabili mu rodinu, chce pomstu ..... | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:58 pm | |
| Vítaj medzi nami, itachiuchiha-kun
Ďalší Hyuuga, teda ťa vítam aj v rodinke (tiež hrám teraz za Hyuugu) Ale chcem upozorniť, že moja postava je tiež z vedľajšej rodiny a neviem, či má Hyuuga klan tých vedľajších rodín viac pretože moja postava brata nemá. Len to som chcel. | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 6:58 pm | |
| | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 7:15 pm | |
| Chce to trochu originality =) Samozřejmě že nemůže bejt každej dokonalej na první pokus =) | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 7:29 pm | |
| To čo som chcel povedať, bolo vyslovené predomnou... napríklad Red to už napísal. | |
|
| |
Neal-x
Počet příspěvků : 57 Registrován : 09. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 7:57 pm | |
| Neviem či nieje trochu blbé sa na to pýtať, ale nemohol by som ja byť trebárz jeden s tých dvoch geninov? Kľudne by som si spravil Inuzuku | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 8:00 pm | |
| Tiež by som si zahral genína.
Napr. so Sasanom som už hral v akadémií, tak by som onu postavu jednoducho prebral. | |
|
| |
itachiuchiha
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha Thu May 27, 2010 9:35 pm | |
| Ok klud idem to prerobit , potom tu napisem | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter itachi uchiha | |
| |
|