| Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Wed May 05, 2010 5:59 pm | |
| Jediný Mitoshi měl to štěstí a nemusel se utkat s nikým ze své vesnice. Jeho protivníkem se stal ninja z Oblačné - Sashu Rizuka. | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Wed May 05, 2010 9:10 pm | |
| Mitoshi Vešel jsem do arény a čekal jsem na svého nepřítele. Uvidíme.... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Fri May 07, 2010 9:17 pm | |
| Do arény skočil menší blonďatý chlapec. Podle čelenky byl z Oblačné. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Fri May 07, 2010 10:39 pm | |
| Mitoshi Čekal jsem na pokyn od zkoušejícího. Chtěl jsi so ho začít oťukávat a postupně zjistit co všechno umí | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sat May 08, 2010 3:57 pm | |
| Kluk se tvářil dost arogantně..
Můžete začít.. Ozvalo se z boku.. Sashu na nic nečekal a složil několik pečetí.. Suiton: Mizu-Rappa! | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sat May 08, 2010 4:26 pm | |
| Mitoshi Sakra Suiton ne! vyskočil jsem do vzduchu Bunshin no jutsu! na každé mojí straně se objevily tři klony. Ty se promíchaly a pomalu jsme začali padat na toho kluka | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sat May 08, 2010 5:03 pm | |
| Sashu se podíval na 3 padající klony. Složil pečetě. Suiton: Mizu-Rappa! Vykřikl znovu a proti všem klonům včetně Mitoshiho vyletěla vlna vody. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sat May 08, 2010 9:36 pm | |
| Mitoshi *POOF* Moje první Kawarimi. Vyskočil jsem zpoza kluka, složil několik pečetí a vypálil po něm Goukakyuu | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sat May 08, 2010 9:43 pm | |
| Sashu
huh.. Tohle nečekal.. uskočil do strany, ale nestihl to úplně.. Kalhoty mu začaly hořet.. Suiton: Mizu-Rappa! Pokusil se uhasit si kalhoty.. Při tom pokusu si silou vlny zlomil obě nohy. Začal křičet. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sat May 08, 2010 9:56 pm | |
| Mitoshi Poněkud tupě jsem na něj hleděl a čekal co udělá. Moc jsem od něho nečekal. Očividně to byl.... tupec | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sun May 09, 2010 12:01 am | |
| Kluk začal brečet.. Proktor na něj hleděl jako na naprostýho idiota... Souboj... Ehm.. je u konce.. Vyhrává Mitosha Intero. Popletl Mitoshiho jmeno. | |
|
| |
Misman
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu Sun May 09, 2010 1:52 pm | |
| Mitoshi A.... Antero.... opravil jsem proktora a otočil se k odchodu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Antero Mitoshi vs. Rizuka Sashu | |
| |