Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Haruno Sakura Sat Apr 17, 2010 8:14 pm | |
| Haruno Sakura je členkou tímu 7. Spolu s Narutom, sa snažia Sasukeho zachrániť. Po Narutovom, odchode sa stala jej senseikou 5. hokáge. Učila ju všetko o medicíne a naučila ju používať nadludskú silu, vďaka jej perfektnému ovládaniu chakry. | |
|
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Haruno Sakura Sat Apr 17, 2010 8:33 pm | |
| No... Sakura je cholerička... a dosť labilná , no... A v mange aj dosť hlúpa...
Takže mi pripadá ako nedozreté mladé decko.
*sry za hrubosť slov , nevedel som to povedať miernejšie. | |
|
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Haruno Sakura Sat Apr 17, 2010 8:41 pm | |
| Môj názor na ňu: Je to skvelá kunoichi a ja ju mám za vzor - Spoiler:
A milujem ako naruta bije. Kebyže taká nieje, nebavily by sme sa na Narututových letoch
| |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Haruno Sakura Thu Jul 01, 2010 9:46 pm | |
| Sakura je fajn celkem.. Dřív jsem dokonce fandil páru Sakura - Naruto .. Ale Hinata ji nakonec přejela | |
|
Hraničař.Cz
Počet příspěvků : 66 Registrován : 22. 06. 10 Bydliště : Krkonoše
Moje RPG postava Jméno postavy: Garuki Suromare Podstata chakry: Meiton Číslo týmu: ---
| Předmět: Re: Haruno Sakura Thu Jul 01, 2010 10:19 pm | |
| Sakura je Cool,akorád se mi nelíbí když jí Naruto zachrání,tak to Naruto schytá grádis :-D | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Haruno Sakura Sun Sep 19, 2010 6:24 pm | |
| Tak ona je tak trochu násilnickej typ no :-D Co si budeme povídat. | |
|
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Haruno Sakura Sun Sep 19, 2010 6:29 pm | |
| Sakur(v)a je přebarvený blondýna :-P | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Haruno Sakura | |
| |