Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Jiraiya Tue Apr 06, 2010 9:36 pm | |
| - Spoiler:
Legendárny sanin. ovláda l žabie techniky a je bol perverzný... Citáty múdrych - "no ja jsem kdesy cetl ze orej mozna umre jyraia" Kakashi7 | |
|
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Jiraiya Tue Apr 06, 2010 10:02 pm | |
| Bůh... postava, která mě osobně řekla mnoho. Svým vystupováním, svým pojetím života a svžm cílem je mi velice sympatický a po jeho smrti vyplynuly na povrch úžasné věci. I poslední slova Nagata se ho týkají a jsou skvostná. Prostě zásadní postava, která má na příběh Naruta snad největší vliv... a nebál bych se ani rozvedení jeho života. Prostě ero sennin je ero sennin musí ho mít rádi všichni | |
|
Hospi
Počet příspěvků : 296 Registrován : 08. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Roze Gojou Podstata chakry: fuuton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Jiraiya Sat Apr 10, 2010 11:57 pm | |
| Ero sennin jedna z najlepších postáv, moj oblúbenec, velice múdry a dobrosrdečný človek s parádnou groteskou .. Považujem ho za jedných z naj zo serialu a je mi lúťo že umrel, nezaslúžil si to... | |
|
texik
Počet příspěvků : 30 Registrován : 26. 06. 10
| Předmět: Re: Jiraiya Thu Jul 01, 2010 9:53 pm | |
| Jedna z nej postav... Názorama a vším.. Na něm se scenáristi opravdu vyřádili.. Když umřel v maze/anime jsem celkem hodně byl smutnej :\ | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Jiraiya Thu Jul 01, 2010 9:54 pm | |
| v Anime to bylo geniální.. Možná že i nějaká ta slza ukápla no | |
|