Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Shodai Hokage Tue Apr 06, 2010 4:31 pm | |
| Zakladateľ Konohagure... Sho(bo)dai Hokage... Ovláda Mokuton a ako taký si zaslúži aspoň topic. Mne sa nepáči jeho brnenie a proste neviem prečo , ale Madara je 1000 viac cool a mal sa stať vodcom Konohy radšej on | |
|
Memphisto
Počet příspěvků : 221 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 33
Moje RPG postava Jméno postavy: Tadeyoshi Hamano Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 23
| Předmět: Re: Shodai Hokage Tue Apr 06, 2010 4:34 pm | |
| Co mi je po brnění ? začínám si tu bez hodnocení kdo je víc "kůl" připadat jako exot První byl skvělý ninja, spravedlivý vůdce... klan Senju mám hodně rád. | |
|
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Shodai Hokage Tue Apr 06, 2010 4:50 pm | |
| byl to dřevák... Doslova a má hezkou sochu v Údolí Konce | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Shodai Hokage Tue Apr 06, 2010 5:28 pm | |
| Hashirama byl super.. A to brnění nosili všichni, Itachi Byla prostě taková doba, kdy to bylo v módě | |
|
texik
Počet příspěvků : 30 Registrován : 26. 06. 10
| Předmět: Re: Shodai Hokage Thu Jul 01, 2010 9:49 pm | |
| Celkem bych chtěl vidět jeho gaiden nebo madarovo... Prostě souboj jeho a madary... Co vytáhnul aby ho porazil... Co myslíte? | |
|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Shodai Hokage Thu Jul 01, 2010 9:53 pm | |
| Co vytáhnul? Radši to nechtěj vědět, chlape )) ... Ne, fakt ... Těžko říct.. Myslím, že v poslední manze bylo i něco o tom, že Hokageho žena byla u toho souboje a zapečetila do sebe Kyuubi.. Nebo nevím.. Nepamatuju si to moc už .. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Shodai Hokage | |
| |
|