| Shimura Danzo | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 3:05 pm | |
| Danzo je skvělá postava... Všichni si o něm myslí, že je to záporák, ale přitom je to klaďas jak prkno (nechápu, kde jsem k tomuto výrazu přišel ) Věděl, že pro mír a pro dobro Konohy se něco musí obětovat (možná to konečně došlo i Narutovi) - Spoiler:
Celou pravou ruku měl pokrytou Sharingany, které si tam nechal implantovat Orochimarem... Taky mohl ovládat Mokuton.. Prostě ultimate ninja..
- Spoiler:
A teď si všechny "je" nahraďte "byl"... Díky Sasuke, že jsi dokázal, jaká jsi svině..
| |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 3:15 pm | |
| On bol fakt skvelý Mali by ho dať na obraz našej vlády. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 3:19 pm | |
| - Spoiler:
Mám ho rád, a ako vždy, až ked som sa dozvedel o čo mu naozaj išlo. Nakoniec zistíme, že všetky charaktery sú dobré, pred ich smrťou. Ale Danzo je rozhodne cool...
| |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 3:33 pm | |
| Co mě se týče je to pořád záporák... Používal moc špatné prostředky, manipuloval s lidmy... prostě šmejd - Spoiler:
Je dobře že chcípnul
| |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 4:49 pm | |
| - Spoiler:
On si třeba nechal implantovat sharingany, ale jak takovéhle zvěrstvo mohl udělat normálně smýžlející člověk?
| |
|
| |
Itachi
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 8:20 pm | |
| to si je nnalhával že to delá pro Konohu, aby ospraveldnil svoje činy... | |
|
| |
Itachi
| Předmět: Re: Shimura Danzo Tue Apr 06, 2010 8:25 pm | |
| Tak načo je niekomu sila? Aby sa cítil silný a nejaký extra od ostatných? Ja fakt neznášam ľudí , ktorí chcú privilégia a silu na to , aby presadzovali svoje názory a hovno pre to urobili , ale u Dazoua vidím , že pre tu Konohu niečo aj urobil , no. | |
|
| |
adop1011
Počet příspěvků : 37 Registrován : 17. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Shimura Danzo Sat Apr 17, 2010 8:12 pm | |
| Danzo je moj oblubenec.....( Po Kabutovi) Aj Kakashi si nechal implantovať sharingan, ale jeho nikto neodcudzuje nie???? A okrem toho tie oci by potom schňapol Tobi, takze ich aspon vyuzil na dobry ucel.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Shimura Danzo | |
| |
|
| |
| Shimura Danzo | |
|