Vítejte na Naruto Role Playing Game Fóru, doufáme, že se vám tu bude líbit a přidáte se do naší hry Naše ikonka: - Pokud máte zájem o výměnu, napište administrátorovi soukromou zprávu.
|
|
| Char-Adop1011 | |
| | Autor | Zpráva |
---|
adop1011
Počet příspěvků : 37 Registrován : 17. 04. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Char-Adop1011 Wed Jun 23, 2010 5:32 pm | |
| Jméno: Zero Příjmení: Kemuri Věk: 12 Pohlaví: muz Místo původů: svet Bydliště: Konoha Povaha: Tichy zabijak. samotarska, ticha, splni prikaz bez reptania. Okoliu pripomina chladneho cloveka, ale z tvare mu toho vela nevicitaju, kedze vyzera ako maska, hybe sa iba ked rozprava. Tasko si hlada priatelov, lebo je malo dovercivy. Jeho IQ dosahuje 190, cim je dokonca inteligentnejsii ako vetsina z jeho klanu. Znamení zvěrokruhu: Scorpion Oblíbené: Zenske, konoha, ticho, citanie, noc Neoblíbené:hluk, ufnukanci a podobna spodina, ty co urazaju druhych aj ked su na tom ovela horsie, denne svetlo. Fóbie/ Strach: ma strach z toho, ze je z klanu posledny. Kazdym dnom ten strach rastie, lebo sanca, ze niekto zije, je stale mensia a mensia. Výška: 163,8 cm Váha: 47 kg Krevní skupina: 0+ Ninja hodnost: Student Element chakry: Dym ( medzi Raitonom+ a Fuutonom-) Schopnosti/Jutsu: Henge no jutsu Kawarimi no jutsu Bushin no justu
Zbraně: katana, dymove bomby, ktore rusia schopnosti vydiet okolie v dyme, (okrem Byukuganu ), ZNV
Životopis: Zerov klan patril k tým posledným, čo putovali. V okolí Konohy sa zdržiavali najčastejšie, ale do nej isli iba ak to bolo nevihnutne. Zera vsetci v klanu pokladali za postihnuteho, alebo inak chore dieta, lebo Do svojich 5 rokoch vobec nevedel rozpravat, neplakal a ani nevidaval ziadne pazvuky (ustami, ine otvory boli plne funkcne). Ale zato vedel chodit, skorej, ako by to ktokolvek typoval. Aj ked sa uz rozpravat naucil dost plynule, stale to nepouzival, skorej svojimi zmyslami vnimal a ucil sa. V klane ho povazovali za blbeho, vdaka comu pred nim v klude odhalovali svoje tajomstva. Uz vo svojic 7 rokoch bol taky charakter ako jeho otec, vtedy vsetky reci o nom prestali kolovat. Mozno sa sem tam nejake objavili, ale nepokladali to za nic podsatne. Potom, v den jeho 10 narodenin, sa stala necakana udalost. Na ich skupinu zautocili mising-ninovia. Ale najhorsie na tom bolo, ze za to mohol Zero, aj napriek tomu aky bol mudry a aky opatrny. Od toho dna uz nikdy neuronil slzu, uz nikdy neuveri sladkym reciam a nikdy neche vydiet svetlo slnka. Lebo slnko ukazuje ludi v ich svetlej stranke, zatial co noc ich nejvetsiu temnotu. Toho dna sa Zero len tak hraval, prechadzal a obdivoval svet okolo seba. Aky bol len hlupucky. Zero dosiel k jednemu jazierku, asi 3 minuty od ich miesta. Nasiel tam kupat sa a zabavat zo 50 ludi. Na zemi uvidel celenky, takze hned vedel ze vetsina z nich su ninjovia. Vydel iba 47 celeniek, takze si nemohol byt isty. Vtedy sa o nieco potkol a sadol do jazera. Ninjovia hned vytiahly zbrane, ale ked uvideli, ze je to iba dieta, hned ich schovali. Prisiel k nemu jeden, ktory mal pasku cez lave oko. Chlapce prehovotil hlasom vodcu Stratil si sa?? Celenku mu vidno nebolo, mal ju skrytu pod ostrov ofinov. Nie odpovedal som pricom som nahodil dospelacky vyraz a muzsky hlas, co malo za dosledok to, ze kazdy druhy clovek sa zacal uskrnat. A kde mas rodinu Ukazal som prstom smerom, odkial som spadol. Pozriem sa ci im nic nie je a poviem im, ze si pri nas. Odisiel a kyvol svojim chlapom a jednemu zasepkal Postraz ho kym to dokoncime. Asi 5 minut potom sa ozval zvuk boja. Zero chcel ist pomoct, ale jeho strazca ho surovo udrel do brucha, az mu vyrazil dych. Asi po hodine mucenia, zvuk utichol a k nim sa zacal valit dym a vnom jedna postava. Chapik sa usmial a chcel nieco povedat. Nestihol.Z hrdla mu trcal zub (kratka katana), vdaka comu chrlal a vykaslaval krv.Valal sa po zemi a snazil sa prosit o milost. O 10 minut boja o zivot sa prestal hybat. . V tedy vysiel z dymu Zerov otec. Zero cely stastny chcel k nemu dobehnut, ale ked sa dym odvalil, zarazil sa s zamrznutym usmevom na ustach. Jeho otcovi totich chybala ruka. V druhej este par sekund drzal delo, ale dlhsie to jeho telo neunieslo. Zvalil sa o chvilu za nim. Zero k nemu dobehol a snazil sa ho prebrat. Takmer marne. Jeho otec mu podal zvitok, v ktorom boli vsetky tehniky ich klanu Utec, Zero, ten chlap ma sharingan a vodca, aj zo svojim nadanim, ho neudrzi. Ten chlap ma Fuuton. Utec do Konohy, syncek a ochran nasu nadej na buducnost aj nasu spomienku na minulost. Jeho oci sa pomali zatvarali, okolo noeho bola velka kaluz krvy. S poslednym vydychom povedal. Milujem ta, Zero. Zero utekal sam krajinov ohnivej zeme. Ludia tu vetsinov boli priatelsky, ale nasli sa aj taky, ktory ho vyhanali s hrablami v ruke. Potom dosiel Zero do konohy. Zastavil sa u Hokageho, ktory mu dal strechu nad hlavov a prihlasil ho na akademiu. Tento chlap si v nom vzbudil respekt. Klan: Kemuri Specialní Schopnost:Tento klan se specializuje na nejrůznější kouřoví techniky.Možná se zdá že tyto technik je jen málo a mají jen malou rozmanitost tak ten se mýlí.Členové klanu jsou totiž schopni z kouře zhmotnit nejrůznější věci.Například se změnit ve zvíře.Kouřové techniky jsou také schopné navodit halucinace nebo spálit či udusit nepřítele.Tento klan patří mezi jedny z nejsilnějších klanů ve Shinobi světě.Další schopností členů klanu je že jejich oči vidí přes kouř.Pokud položí tedy položí kouřovou clonu přesně vidí kde je nepřítel.Každý člen klanu ovládá specifické techniky které neumí nikdo jiný.Rozmanitost těchto technik je skoro neomezená.Protože techniky zhmotňování kouře jsou velmi účine.Jednou z dalších víhod tézo kakei genkai je to že teno kouř blokuje Raitonové útoky. Popis: Členové klanu jsou většinou velmi inteligentní což je jeden z rysů jejich kekkei genkai.Někteří z členů klanu používají zvláštní granátomety které jim umožní střílet výbušné a kouřoví granáty. Dokazu uzivat techniky jednou rukou. Výhody: Obrovská škála možných technik. Nevýhody: Zložité učení a vývoj technik. Foto:- Spoiler:
Naposledy upravil adop1011 dne Fri Jun 25, 2010 10:18 pm, celkově upraveno 6 krát | |
| | | adop1011
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Wed Jun 23, 2010 9:47 pm | |
| Moze mi niekto povedat preco nejde B, spoiler ani img???? Upozornujem na vadu a dufam, ze sa to coskoro vyriesi | |
| | | Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Wed Jun 23, 2010 9:48 pm | |
| | |
| | | adop1011
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Wed Jun 23, 2010 9:50 pm | |
| a + poziadal by som odbanovanie chatu WTF: preco mi obrazok avac stale zmizne??? | |
| | | Blackness
Počet příspěvků : 109 Registrován : 08. 05. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Kai Akimichi Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Wed Jun 23, 2010 10:57 pm | |
| Nawaki radšej si sa mu mal vyjadriť ku postave... | |
| | | Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Wed Jun 23, 2010 11:00 pm | |
| Promiň, ale tvůj avatar vyzívá k otázce co znamená KW v rohu a odpověď na tuto otázku bude brána jako reklama = zbav se toho KW a měj si ho | |
| | | adop1011
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Thu Jun 24, 2010 5:54 pm | |
| Mohly by ste mi tu postavu ohodnotit??? A ak to nejde iba mne, tak sa prihlasim znova a zmenim to... PS: berte KW ako King World a mate po starostiach | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Thu Jun 24, 2010 8:22 pm | |
| Nevím, nějak se mi to nezdá.. To jako příjdeš k někomu a vysaješ mu vodu z těla? | |
| | | adop1011
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Thu Jun 24, 2010 8:33 pm | |
| edit: Nevysajem, iba premenim jeho vodu na paru. Okrem toho toto bola vlastna technika Zerovho otca takze v tom zvitku nebude (mozno) | |
| | | Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Thu Jun 24, 2010 8:41 pm | |
| No a co se stane, když "iba" změníš vodu v lidským těle ne páru? Si myslíš, že se takový věci přežívaj? | |
| | | adop1011
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Thu Jun 24, 2010 8:43 pm | |
| Ten ninja umrel..... No vlastne vysal, ale ta technika bude A alebo S takze dovtedy bude furu casu. | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Thu Jun 24, 2010 8:54 pm | |
| | |
| | | adop1011
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Thu Jun 24, 2010 10:12 pm | |
| Rozhodol som sa tu techniku zmazat a nahradit to obycajnov zbranov. Pochopil som po premyslani, ze je to extra silne a ked by som sa to naucil, bol by som boss. Zmenene | |
| | | Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Fri Jun 25, 2010 10:09 pm | |
| Okay Dočetl jsem Prosím o estetické detaily (tj. aby to bylo opravdu tučné, né jen ty béčka atd. ) Dále poprosím aby jsi ten flashback (zkrátka to vyprávění) označil akvamarínovou barvou a když tak to schoval do spoileru Ještě nevím jestli Redovi nevadí ten týpek s Sharinganem, ale jinak se mi to líbí -> povoleno ( těch výtek je pravda krapet víc, ale já jsem prostě takový no ) | |
| | | Red Uchiha
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Fri Jun 25, 2010 10:12 pm | |
| Jo, to s tím Sharinganem mi moc nesedí.. | |
| | | adop1011
| Předmět: Re: Char-Adop1011 Fri Jun 25, 2010 10:20 pm | |
| viem, ale Byukugan cez tu hmlu vidi Editnute
| |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Char-Adop1011 | |
| |
| | | | Char-Adop1011 | |