| Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Wed May 05, 2010 5:56 pm | |
| Na tabuli se objevila jména Ikity a Kuji. | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 12:30 am | |
| Ikita
S neistým pohľadom a krokom som vošla do arény. Kuja.... to je nejaký vtip, hej? Neverím. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 12:34 am | |
| Kuja
S pomalým krokom, nič nehovoriacim pohľadom a svojim zvyčajným plášťom som vošiel do arény, z opačnej strany ako Ikita. Skutočne som zvažoval, že odstúpim hneď na začiatku... Ale jednoducho som tam len vošiel... | |
|
| |
Red Uchiha
Počet příspěvků : 1623 Registrován : 18. 03. 10 Věk : 32 Bydliště : Oromoutsugakure no sato
Moje RPG postava Jméno postavy: Uchiha Yoshiro Podstata chakry: Raiton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 12:38 am | |
| Proktor se ani nenamáhal.. Jenom si odzívnul a dal znamení, že můžou začít. | |
|
| |
Horox
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 12:39 am | |
| Ikita
Bol to naozaj Kuja. Eh... prekvapene som zamrkala. A čo teraz? Mám pokračovať v boji... alebo to ukončiť hned? zamyslela som sa, ale potom... ... na myseľ mi prišli všetky veci, ktorými mi Kuja v poslednom čase liezol na nervy. Zamračila som sa a v rýchlosti spravila dva klony. Obehli Kuju veľkým oblúkom a pasťami zozadu zaútočili na Kuju. Ja som medzitým zložila pečaťe na chápadlá, ktoré mali vystreliť vo chvíli, ked zaútočili klony. | |
|
| |
Mike Uchiha
Počet příspěvků : 1772 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31 Bydliště : Koniec sveta
Moje RPG postava Jméno postavy: Kuja Naginata Podstata chakry: Katon Číslo týmu: ...
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 12:44 am | |
| Kuja
Zaútočila... Neveril som tomu, alebo som to čakal? Ikita spravila klony... Dve Ikity na mňa útočili zozadu a jedna si predo mnou pripravila jutsu... Ja som sa však celkom nečakane vzniesol dosť vysoko nad zem, aby ma nemohla trafiť... Mal som zmiešané pocity... chcela bojovať, ja som sa však už nemal chuť nechať nevládne mlátiť... ale nechcel som ju biť... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 12:50 am | |
| Ikita
Chápadlá sa natiahla za ním a nasledovali ho veľkou rýchlosťou, nech bol akokoľvek vysoko. Bolo to moje jediné Jutsu na spútanie protivníka, a riadne som ho za ten čas pocvičila, a zosilnila. Ako som sa sústredila na Jutsu, a uistila sa, že nič si okolo mňa, a za mnou nepripravil. Bojuj! zahučala som naňho s vážnou tvárou. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 12:54 am | |
| Kuja
Tak... ako chceš... Môj výraz bol úplne bez emocii... Veľkou rýchloťou som letel dozadu, aby som unikol chápdlám... Robil som pri tom pečaťe... Katon: Housenka no Jutsu... Vystretlil som proti Ikite niekoľko menších ohnivých gúľ... Dve mierili priamo na ňu a ostatné mierili trocha mimo, aby ju zasiahli aj keď uskočí. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 8:02 pm | |
| Ikita
Čo si myslí...? Stiahla som chápadlá rýchlo k sebe a nechala do nich naraziť firebally. Oheň sa rozpleskol o chápadlá, ktoré mi to zrušilo, ale zároveň aj jeho katon. Hodila som smerom naňho zo tri kunaie, podobne ako on vystrelil firebally. Som zvedavá, dokedy mu zostane čakra na lietanie... uškrnula som sa a spravila pečaťe. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 8:07 pm | |
| Kuja
Lietanie spotrebovávalo iba minimum chakry, ale stále som ho nevedel udržať moc dlho, musel som občas aspoň na pár sekund zosadnúť na zem... Leteli proti mne jej kunaie... Deaktivoval som lietanie, a klesol som k zemi, aby som sa im vyhol... stlmil som pád pomocou lietania a dopadol som na zem ako pierko. Spravil som medzi nami dostatočnú vzdialenosť... Ak zaútočí, budem mať možnosť reagovať... Prečo toto robíš? | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 8:15 pm | |
| Ikita
Pečaťe, ktoré som spravila, boli na henge. Ked kunaie prelietali nad Kujom, zamenila som sa za jeden z nich a z výšku letela rovno na Kujovu hlavou s natiahnutou nohou na kopnutie. Jeho otázke som neodpovedala... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Thu May 06, 2010 8:20 pm | |
| Kuja
Jej útok som skutočne nečakal... stihol som si dať akurát ruky nad hlavu, takže mi jej kop dopadol na ruky... Uchopil som jej nohu do rúk a skrútil som jej ju, zároveň som ju odhodil... Odskočil som od nej, pomocou lietania som letel, ale iba nízko nad zemou, smerom od nej a robil pečate... Čas na hovorenie vypršal... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Fri May 07, 2010 10:34 pm | |
| Ikita
Ako ma chytil za nohu, a odhodil ma, rukou som naňho ešte zhora stihla hodiť paralyzačnú bombičku. Elegantne som dopadla na zem niekoľko metrov od neho. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Fri May 07, 2010 10:37 pm | |
| Kuja
Keďže som od nej hneď pomocou lietania ušiel, tak ma jej bomba nezasiahla... Katon: Gokaykuu no Jutsu Vyslal som proti nej ohnivú guľu, mierila rovno na ňu. Zároveň som si v rukávoch pripravil prekvapenie... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Fri May 07, 2010 10:45 pm | |
| Ikita
Paralyzujúci dym z bomby ma dostatočne zakryl, a kým jeho fireball na mňa letel, spravila som pečaťe, čo Kuja nemohol vidieť. Zároveň som na kunai urýchlene pripevnila dalšiu bombu, aby mohla letieť rýchlejšie. Kuja uvidel, len ako naňho z dymu vyleteli dve chápadlá, z dvoch strán (okolo fireballu). Do fireballu vleteli dalšie dve chápadlá, ktoré ho aspoň spomalili dostatočne na to, aby som dokázal uhnúť. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Fri May 07, 2010 10:58 pm | |
| Kuja
Z rukávov mi vyšli kunaie, každý mal k sebe priviazanú strunu... Hodil som ich proti nej, avšak v určitom bode som chytil tú strunu... Roztočil som ju, kunaie fungovali ako ťažisko... Kunaie aj so strunou som omotal okolo jej chápadiel...
Ak sa mi to podarilo: Dal som si konce struny do úst. Katon: Ryuuka no jutsu. Po strune vyšľahol pás ohňa, ktorý pokračoval po jej chápadlách a aml by dojsť až k nej, čiže by mala uhorieť...
Ak sa mi s chápadlami uhla, a neomotal som okolo nich strunu s kunaiom: Rýchlo som potiahol za strunu a kunaie som chytil späť do rúk... netreba plýtvať vybavením... Dal som si ich spať do rukávov... Vyletel som čo najvyššie, pričom som stále ustupoval. Katon: Housenka no Jutsu Bombardoval som ten dym pomocou fireballov. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Fri May 07, 2010 11:31 pm | |
| Ikita
Kujovi sa podarilo moje chápadlá obviazať strunou. Bol rýchly, a pohotový. Nenechal sa tak ľahko nachytať. Akonáhle však urobil svoje katonové Jutsu, z dymu na neho vyletel môj kunai s pripevnenou bombičkou. Letel rýchlo, a dúfala som, že zasiahne svoj cieľ... Chápadlá som ešte predtým rýchlo upustila, aby sa ku mne oheň nedostal. Síce zbytočné plytvanie, ale lepšie ako riskovať silné popáleniny... | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Fri May 07, 2010 11:38 pm | |
| Kuja
Z dymu na mňa vyletel kunai... bol som možno ďaleko ale kunai bol prirýchly, a taktiež to robenie jutsu ma spomalilo... Na kunaii bola jedna z Ikitiných bomb... Jediné, čo som stihol, bolo zadržať dych... Kunai ma trafil do hrude... Ak to je plynová bomba, mohol by som to ešte obstáť... ak je to výbušnina, tak som zrejme v keli...
Ak to bola plynová bomba, tak som vypol lietanie a klesal na zem, aby som sa dostal z dymu a nestratil prehľad o situacii... Snažil som sa nevnímať tú bolesť v hrudi a kunai som si z nej vytiahol. Našťastie bola medzi nami stále veľká vzialenosť, takže som mal čas zareagovať na jej útoky...
Ak to bola výbušnina, tak som pravdepodobne vybuchol...
Ak to bolo niečo iné, tak to napíše Horox | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Sat May 08, 2010 5:23 pm | |
| Ikita
Pre istotu som spravila dalšie pečaťe. Kuju kunai trafil, a Kuja sa ocitol v paralyzujúcom opare... Nebolo isté, či dostal paralýzu, alebo zadržal dych. Rozbehla som sa teda do oparu a poistila sa tieňovým klonom. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Sat May 08, 2010 5:46 pm | |
| Kuja
Vypol som lietanie, čím som sa dostal z dymu... Paralyzovaný som našťastie nebol, ale tá rana dosť bolela... Padal som dole hlavou smerom k zemi... Proti mne bežala Ikita a jej klony... Z rukávov som dal do rúk kunaie, o ktoré bola pripevnená struna, v každej ruke som mal až dva... Hodil som ich proti Ikitám... čiže proti nej leteli 4 kunaie, so strunami ktoré nemohla vidieť Pri tom všetkom som stále padal dole hlavou k zemi... | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Sat May 08, 2010 8:12 pm | |
| Ikita
Klony som nechala hodiť do kunaiov a namiesto bežania dopredu som začala ustupovať. Jedným skokom dozadu som sa vrátila na miesto, kde sme začali súboj, do stredu arény. Zdvihla som ruku. Vzdávam sa. povedala som s miernym poúsmevom a čakala na proktora, kým ukončí súboj. | |
|
| |
Red Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Sat May 08, 2010 8:13 pm | |
| Souboj je u konce.. Vítězem se stal Naginata Kuja. Ozvalo se pohotově z úst proktora. | |
|
| |
Mike Uchiha
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Sat May 08, 2010 8:14 pm | |
| Kuja
Eh... počkať... čo? Bum! Dopadol som rovno na hlavu... Ikita ma tak prekvapila, že som aj zabudol, že padám dolu hlavou... Postavil som sa, držiac sa za boľavú hlavu a za zranenie na hrudi... Pozeral som na Ikitu... hlavou mi behala iba jediná otázka... Prečo? | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja Sat May 08, 2010 8:16 pm | |
| Ikita
S úsmevom na tvári som pozrela na Kuju a pevným krokom odchádzala z arény... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja | |
| |
|
| |
| Hoshiyama Ikita vs. Naginata Kuja | |
|